samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی سخته که در اوج امیدواری نا امید بشی پارسال همین موقع ها بود که همکارم متوجه شد پسر 18 ساله اش به سر طان لنفاوی دچار شده خیلی سخته برای پدر و مادر که بچشون رو در حال پر پر شدن ببینند یکسال تمام رفتند شیمی درمانی و پرتو گرافی ......خیلی سخته که داری برای کنکور درس میخونی بعد متوجه بشی حتی معلوم نیست تا کی زنده میمونی دیگه شیمی درمانی تمام شده بود و دکتر امیدوارشون کرده بود که شفا پیدا کرده فقط این آزمایش آخر رو بده تا کاملا مطمئن بشیم خیلی سخته که با هزار امید مرخصی بگیری و به مدیریت بگی بار اخره که داریم میریم اما وقتی رفتی از تموم دنیا نا امید بشی خیلی سخته که بهت بگن دوباره غده ها دارند رشد میکنند و باید شیمی درمانی بشی و باید از مغز استخونت کشت کنند و دوباره بهت تزریق کنند خدایا من که بی ابرو ام به درگاهت به حق ابرومندان درگاهت قسمت میدم شفاش بده ای خدا ...... خدایا به جونیش رحم کن ای خدای مهربان عزیزان دعا کنید ......دعا کنید شاید شفا پیداکنه 16 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آره خیلی سخته ... یه مشتری داشتیم یه دختر و پسر داشت یکی از یکی نازتر ... یه روز که از سر کار برمیگرده میبینه خونه ش آتیش گرفته و دختر ، پسر و شوهرش با هم توی آتیش سوختن ... یک سال از اون اتفاق میگذره من هر وقت بهش فکر می کنم ... همیشه بد از بدتر هست دوست خوبم ... امیدوارم ایشون هم شفا پیدا کنه ... 10 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نوه عموم همسن من بود و با هم رقابت درسی داشتیم و سالی که هردو میخواستیم کنکور بدیم که میره دکتر میفهمه سرطان خون داره و حدود دوسال میره بیمارستان و..... دو ماه پیش فوت میکنه 9 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نوه عموم همسن من بود و با هم رقابت درسی داشتیم و سالی که هردو میخواستیم کنکور بدیم که میره دکتر میفهمه سرطان خون داره و حدود دوسال میره بیمارستان و..... دو ماه پیش فوت میکنه خداوند رحمتش کنه منم از همین موضوع خیلی میترسم که خدایی نکرده بلای سرش بیاد بیچاره خیلی جونه ....... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نا امید نباش....انشالله خوب میشه 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ پروردگارم خودت مواظب دوستای خوبم باش 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ از ته ته قلبم آرزو می کنم که حالش خوب بشه...خدایا خودت کمکش کن.... 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خدایااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ وای منم یه همکلاسی داشتم که سرطان خیلی عجیبی گرفت...یه بار اومد سر کلاس گفت قلبم درد می کنه ما هم همه به شوخی بهش گفتیم مردی دیگه تموم شد...چند روز بعدش بهمون گفت یه جور سرطانه که مربو ط به قلب میشه و چند ماه بعدشم......................... نمی دونم چرا این روزا این قدر جوونا سرطان میگیرن انواع و اقسام...از سرطان متنفرم کاشکی یه روز بشه که واکسن بزنیم و سرطان نگیریم... خدا جونم کمکش کن... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده