تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ اگه از جنبه شخصی بگم بد نبوده ولی از جنبه خانوادگی خوب نبوده 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ خوبه نگاهی به گذشته کنیم به تجربیاتمون به موفقیت هامون و به شکست ها و .......به نظرتون سال 89 چطور سالی بود براتون خودم نفر اول میگم مزخرف ترین سال عمرم بود بره که دیگه برنگرده خیلی سخت گذشت نمیدونم چی بگم ... چه فرقی میکنه مثل بقیه سالهاست به چشم خیلیا رنگی و به چشم اهلش سیاه و سفید... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ سال خوبی بود از نظر من سال بد وجود نداره من کلا آدم خوشحالیم ولی در کل تا به امروز قشنگ ترین سال زندگیم سال 88 بوده 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ هیچی 79 نمیشه(:jawdrop:) خوشم نیومد جوونیم رفت فقط 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ اگه از جنبه شخصی بگم بد نبوده ولی از جنبه خانوادگی خوب نبوده اي من به فداي تو جنبه شخصيش كجاش خوب بود 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ واسه من تا اینجاش خوب نبود چون ازدباج نکردم! 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ واسه من تا اینجاش خوب نبود چون ازدباج نکردم! حالا یه ماهش مونده هنوز...ایشالله ازدواجم می کنی... 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ کلا سال خوبی برام نبود . . . در مورد تحصیل ، بدشانسی های زیادی پیش اومد برام و ضربات متعددی خوردم ازش. در مورد مسائل مالی ، تغییر زیادی نداشتیم . . . در مورد مسائل شخصی و شخصیتی ، تمام سعیم رو کردم که تغییر شخصیت بدم و هنوز هم جای کار دارم . . . سبک زندگیمم تغییری نکرد با وجوود تمام زحمت هایی که کشیدم. به لحاظ روحی و جسمی هم ضعیف تر از گذشته شدم . . البته در این بین ، اتفاقات خوبی هم افتاد که خب . . . تاثیر + زیادی روی من نداشت. امیدوارم امسال ، سال بهتری باشه ;) 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ واسه من تا اینجاش خوب نبود چون ازدباج نکردم! ان شاالله که ازدواج هم میکنی 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ حالا یه ماهش مونده هنوز...ایشالله ازدواجم می کنی... ان شاالله که ازدواج هم میکنی مرسی مرسی. ایشاا... خدا از دهنتون بشنوه ولی قبلش که باید نومزد شم که ازدباج کنم دیگه 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی مرسی. ایشاا... خدا از دهنتون بشنوه ولی قبلش که باید نومزد شم که ازدباج کنم دیگه نامزدم میکنی...مگه این همه ادم که هر روز ازدواج می کنن چه فرقی با تو دارند... 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ دوستای جدید پیدا کردم ک هیشکدومشون مفت نمی ارزن مسیر زندگیم با ی نمره ی ناقابل عوض شد ی رابطه ی دوستیم ک از خواهر بهم نزدیک تر بود با ی دعوای خیلی بچگونه ب هم خورد و خیلی دیر آشتی کردیم ک کار از کار گذشته بود مسائل عاطفی همچنان در سطح ابتدایی باقی موند وضعیت مالی هر سال بدتر از پارسال همچنان ب دنبال هدف زندگی میگردم در کل روزگار عجیبی ست 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ تاپیک قابل تاملی بود ........ حالا که فکر می کنم می بینم اصلا سال خوبی نبود (یعنی می تونست خیلی بهتر باشه ) همه چیز توی مه ؛ انگار که روی هوام هیچ کدوم از راههایی که می رفتم فعلا به مقصد نرسیده (شاید صبر من کمه ) تماما توی لحظه زندگی کردم و هدف اصلیم گم شد امیدوارم سال بعد این چنین نباشه ..... . 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ اي من به فداي تو جنبه شخصيش كجاش خوب بود یعنی تو نمیدونی؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ نمیدونم بد نبود ولی خوبم نبود...معمولی بود ولی اینکه خداروشکر تا الان من و خونوادم سالمیم و در کنار همیم خودش کلیه و حس میکنم سال 90 بهترین سال ِ برام 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی مرسی. ایشاا... خدا از دهنتون بشنوه ولی قبلش که باید نومزد شم که ازدباج کنم دیگه اين ديگه خيلي طول ميكشه مي افته براي سال اينده خود خواستگاري و نامزدي خودش يكي دو ماه ميخواد 2 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ در راستای ضد حال زدن به تاپیک ممد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده