VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ وای اینم از هنره دختر خانومها........وقتی غذاتون سوخت با ماست میل بفرمایید:icon_pf (34):آخه نیمرو کی با ماست خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: من در کل نمیرو دوست ندارم اما هر وقت غذا میسوزه با ماست میخورم به خدا من نمی گیرم خواهرم کاگردانی می خونه . اون میگه بیا عکس بگیرم برای درس عکاسیش داداش منم کارگردانی خونده اما هیچ وقت نمیگیره نه حاضر نیستم اگرسوخت به وضع فجیع تو آشغالیه جاش.با ماست اخخ:icon_pf (34): سوسولید دیگه داداشای من که اب دیدن از دست من لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ حقشونه ......خودت نخور دیگه حداقل:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ حقشونه ......خودت نخور دیگه حداقل:icon_pf (34): منم الان سوزوندم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ حقشونه ......خودت نخور دیگه حداقل:icon_pf (34): ما عادت کردیم من الان سوزوندم به سلامتی ماست بریز روش بخور لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ ما عادت کردیم به سلامتی ماست بریز روش بخور نه کلک اول اینه که سریع قابلمشو عوض کنی حالا از داخل غذا بوی سوختنی اومد برای خوردنش حتما ماست بیاری لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه کلک اول اینه که سریع قابلمشو عوض کنی حالا از داخل غذا بوی سوختنی اومد برای خوردنش حتما ماست بیاری :jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: حالا اگه غذاتون قبل از جا نیافتادن سوخت که دیگه اخر حرفه ای بازیهیه خورده دارچین بهش بزنین(خورشت):icon_pf (34): بقیه اموزش بمونه برا جلسه ی بعد لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ میشه بپرسم شما خانوما دارید چی میگید به هم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ میشه بپرسم شما خانوما دارید چی میگید به هم هیچی داریم از خانومی شما تعریف میکنیم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ حالا اگه غذاتون قبل از جا نیافتادن سوخت که دیگه اخر حرفه ای بازیهیه خورده دارچین بهش بزنین(خورشت):icon_pf (34):بقیه اموزش بمونه برا جلسه ی بعد نه سعی کنید تمام سوخته ها رو بردارید ظرفشم بشورید از اول آبگوشتشو درست کنید به صورت حرفه ای تا به چشم نیاید لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ هیچی داریم از خانومی شما تعریف میکنیم:4chsmu1: پس به نظر میاد شما کامل منو نمی شناسید که جرات کردید همچین جمله ای بگید من اگه عصبانی بشم خیلی وحشتناک میشم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ پس به نظر میاد شما کامل منو نمی شناسید که جرات کردید همچین جمله ای بگید من اگه عصبانی بشم خیلی وحشتناک میشم نه ولی اسمتو خیلی دیدم حالا شما عصبانی نشید لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه کلک اول اینه که سریع قابلمشو عوض کنی حالا از داخل غذا بوی سوختنی اومد برای خوردنش حتما ماست بیاری نه بابا دیگه همه میدونن نه سعی کنید تمام سوخته ها رو بردارید ظرفشم بشورید از اول آبگوشتشو درست کنید به صورت حرفه ای تا به چشم نیاید من یبار اومدم کوکو درست کنم تو ماهتابه سوختمنم همشو ریختم دوراما داداش کوچیکم دید اومد عکس گرفت تا یه مدت همش میگفت یبارم اومدم خورشت درست کنم زد شل شد اومد فیلم گرفت لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا دیگه همه میدونن من یبار اومدم کوکو درست کنم تو ماهتابه سوختمنم همشو ریختم دوراما داداش کوچیکم دید اومد عکس گرفت تا یه مدت همش میگفت یبارم اومدم خورشت درست کنم زد شل شد اومد فیلم گرفت الهی چه داداش بدجنسی داری مجبورش کن خودش یه بار درست کنه دیگه از این کارها نمیکنه لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا دیگه همه میدونن من یبار اومدم کوکو درست کنم تو ماهتابه سوختمنم همشو ریختم دوراما داداش کوچیکم دید اومد عکس گرفت تا یه مدت همش میگفت یبارم اومدم خورشت درست کنم زد شل شد اومد فیلم گرفت ولی داداشای من غذاهای منو خیلی دوس دارن لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان قدیمی اومدم اینجا به همتون یه سلامی عرض کنم . دلم برای همه تنگ شده بود اساسی ... اما چون زدن این تاپیکا ممنوعه.... آموزش نیمرو پیشرفته : مواد لازم چند عدد تخم مرغ - روغن نمک - فلفل قرمز بعد از پختن نیمرو به آن فلفل قرمز اضافه کنید :icon_pf (44): خدایا این تاپیکو به تو می سپارم خیلی ممنون واقعا چه غذای سختی آموزش دادین آویشنم توش بریزی خوشمزه میشه من آویشن میزنم هم خوشبو میشه هم خوشمزه ببخشید فوضولی کردما لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ الهی چه داداش بدجنسی داریمجبورش کن خودش یه بار درست کنه دیگه از این کارها نمیکنه خودش خیلی خوب درست میکنه ولی داداشای من غذاهای منو خیلی دوس دارن داداشای من دوس ندارن خیلی ممنون واقعا چه غذای سختی آموزش دادینآویشنم توش بریزی خوشمزه میشه من آویشن میزنم هم خوشبو میشه هم خوشمزه ببخشید فوضولی کردما ااااا تخم مرغ دیکه اینحرفا رو نداره که لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی ممنون واقعا چه غذای سختی آموزش دادینآویشنم توش بریزی خوشمزه میشه من آویشن میزنم هم خوشبو میشه هم خوشمزه ببخشید فوضولی کردما خواهش میکنم . لطف کردید ارتقای پخت نیمرو = رضایت هر مرد ایرانی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ خوب بذار خودش همش درست کنه...........از صدقه سر تو یاد گرفته خوب درست کنه....... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده