p mehdi q 6226 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان قدیمی اومدم اینجا به همتون یه سلامی عرض کنم . دلم برای همه تنگ شده بود اساسی ... اما چون زدن این تاپیکا ممنوعه.... آموزش نیمرو پیشرفته : مواد لازم چند عدد تخم مرغ - روغن نمک - فلفل قرمز بعد از پختن نیمرو به آن فلفل قرمز اضافه کنید :icon_pf (44): خدایا این تاپیکو به تو می سپارم 13
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان قدیمی اومدم اینجا به همتون یه سلامی عرض کنم . دلم برای همه تنگ شده بود اساسی ... اما چون زدن این تاپیکا ممنوعه.... آموزش نیمرو پیشرفته : مواد لازم چند عدد تخم مرغ - روغن نمک - فلفل قرمز بعد از پختن نیمرو به آن فلفل قرمز اضافه کنید :icon_pf (44): خدایا این تاپیکو به تو می سپارم دروووووووود مهدي جان خوشحال شدم دوباره ديدمت دمت گرم ...خداييش من تا حالا نيمرو با فلفل قرمز درس نكرده بودم دفعه بعد امتحان ميكنم تاپيكت خيلي مفيد بود !!! 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان قدیمی اومدم اینجا به همتون یه سلامی عرض کنم . دلم برای همه تنگ شده بود اساسی ... اما چون زدن این تاپیکا ممنوعه.... آموزش نیمرو پیشرفته : مواد لازم چند عدد تخم مرغ - روغن نمک - فلفل قرمز بعد از پختن نیمرو به آن فلفل قرمز اضافه کنید :icon_pf (44): خدایا این تاپیکو به تو می سپارم :icon_pf (34): سلام خوش اومدی خوشحال شدم دوباره دیدمت ولی من و تو رودربایسی قرار دادی 1
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 دروووووووود مهدي جان خوشحال شدم دوباره ديدمت دمت گرم ...خداييش من تا حالا نيمرو با فلفل قرمز درس نكرده بودم دفعه بعد امتحان ميكنم تاپيكت خيلي مفيد بود !!! خیلی مخلصیم دادش من تو سربازی نیمرو با فلفل قرمز خیلی خوردم خداییش باحاله :ws2: :icon_pf (34): سلام خوش اومدی خوشحال شدم دوباره دیدمت ولی من و تو رودربایسی قرار دادی رو دربایستی برای چی ؟ یعنی می خوای بگی اصلا منو نمی شناختی و دلت سوخت پست دادی .... یا به خاطر حذف نکردن تاپیک ؟ ببین قدرت چی کارا که نمی کنه .. راستی آقا وحید چی کار می کنه ... قبلا که هر پستی ازمن می دید یه تیکه ای می نداخت 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 خیلی مخلصیم دادش من تو سربازی نیمرو با فلفل قرمز خیلی خوردم خداییش باحاله :ws2: رو دربایستی برای چی ؟ یعنی می خوای بگی اصلا منو نمی شناختی و دلت سوخت پست دادی .... یا به خاطر حذف نکردن تاپیک ؟ ببین قدرت چی کارا که نمی کنه .. راستی آقا وحید چی کار می کنه ... قبلا که هر پستی ازمن می دید یه تیکه ای می نداخت تا حدودی شناختمت وحید هم خوبه بخاطر انتقال تاپیک کیجالت کشیدم میگم حالا دو تا نشونی بده بیشتر یادم بیاد 1
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 تا حدودی شناختمتوحید هم خوبه بخاطر انتقال تاپیک کیجالت کشیدم میگم حالا دو تا نشونی بده بیشتر یادم بیاد دیگه pmehdiq که نشونی نمی خواد این روزا همه درباره اون صحبت میکنن شما چطور؟:icon_pf (34): من نمی تونم از خوبی هام بگم یه جوری اینقد زیاده تو ذوق می زنه 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 دیگه pmehdiq که نشونی نمی خواد این روزا همه درباره اون صحبت میکنن شما چطور؟:icon_pf (34): من نمی تونم از خوبی هام بگم یه جوری اینقد زیاده تو ذوق می زنه آها الان کاملا شناختم
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 آها الان کاملا شناختم اوه ببخشید مثه این که خیلی تند رفتم ... من هر چی میکشم از این اعتماد به نفسمه ... همه میگن یکم زیااااااااااااااااااااااده راستی چرا اینجا فقط دو نفر پیام دادن تازه اونا هم تو رودربایستی ؟ 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 اوه ببخشید مثه این که خیلی تند رفتم ... من هر چی میکشم از این اعتماد به نفسمه ... همه میگن یکم زیااااااااااااااااااااااده راستی چرا اینجا فقط دو نفر پیام دادن تازه اونا هم تو رودربایستی ؟ این تاپیک بره زنگ تفریح بیشتر میشه پیاما چون جاش اینجا نیست 1
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 این تاپیک بره زنگ تفریح بیشتر میشه پیاما چون جاش اینجا نیست بفرمایید انتقال بدید .... مسئول نظم شمایید :icon_pf (34): 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 :icon_pf (34): سلام خوش اومدی خوشحال شدم دوباره دیدمت ولی من و تو رودربایسی قرار دادی رو در بایستی نداره...... :w00: این تاپیک باید به بخش کدبانوها منتقل بشه...... کو شعار عدالت احتماعی.....
VINA 31339 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 :ws28: مگه تو الان نباید کتابخونه باشی:w00:ارشدو دادی خوب بود؟
شقایق31 40377 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 رو در بایستی نداره...... :w00: این تاپیک باید به بخش کدبانوها منتقل بشه...... کو شعار عدالت احتماعی..... منتقل شد
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 :ws28: مگه تو الان نباید کتابخونه باشی:w00:ارشدو دادی خوب بود؟ بله کتابخونم اونجا هم اینترنت داره . ارشدم بد نبود .... بعدشم بنده با بی معرفت ها صحبتی ندارم
VINA 31339 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 رو در بایستی نداره...... :w00: این تاپیک باید به بخش کدبانوها منتقل بشه...... کو شعار عدالت احتماعی..... :zadan:
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 رو در بایستی نداره...... :w00: این تاپیک باید به بخش کدبانوها منتقل بشه...... کو شعار عدالت احتماعی..... یعنی شما می خوای بگی نیمرو که به طور اختصاصی مربوط به یه مرد با جنم میشه . از دست ما در اومد و مال کدبانو ها شد ..... من همه ی غذا ها رو بلدم درست کنم نذار رو کنمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00:
Ehsan 112349 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 یعنی شما می خوای بگی نیمرو که به طور اختصاصی مربوط به یه مرد با جنم میشه . از دست ما در اومد و مال کدبانو ها شد ..... من همه ی غذا ها رو بلدم درست کنم نذار رو کنمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00: مرد با جنم املت میزنه خفن،با کوبیدن پیاز با مشت....... نیمرو دیگه سوسولیه...... :w00:
VINA 31339 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 یعنی شما می خوای بگی نیمرو که به طور اختصاصی مربوط به یه مرد با جنم میشه . از دست ما در اومد و مال کدبانو ها شد ..... من همه ی غذا ها رو بلدم درست کنم نذار رو کنمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00: :jawdrop: بله کتابخونم اونجا هم اینترنت داره . ارشدم بد نبود .... بعدشم بنده با بی معرفت ها صحبتی ندارم بی معرفت خودتی من چی کردم اگه هم کاری کردم خوب کردم
ارسالهای توصیه شده