VINA 31339 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 وای اینم از هنره دختر خانومها........وقتی غذاتون سوخت با ماست میل بفرمایید:icon_pf (34):آخه نیمرو کی با ماست خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: من در کل نمیرو دوست ندارم اما هر وقت غذا میسوزه با ماست میخورم به خدا من نمی گیرم خواهرم کاگردانی می خونه . اون میگه بیا عکس بگیرم برای درس عکاسیش داداش منم کارگردانی خونده اما هیچ وقت نمیگیره نه حاضر نیستم اگرسوخت به وضع فجیع تو آشغالیه جاش.با ماست اخخ:icon_pf (34): سوسولید دیگه داداشای من که اب دیدن از دست من
lady architect 5360 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 حقشونه ......خودت نخور دیگه حداقل:icon_pf (34): منم الان سوزوندم
VINA 31339 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 حقشونه ......خودت نخور دیگه حداقل:icon_pf (34): ما عادت کردیم من الان سوزوندم به سلامتی ماست بریز روش بخور
lady architect 5360 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 ما عادت کردیم به سلامتی ماست بریز روش بخور نه کلک اول اینه که سریع قابلمشو عوض کنی حالا از داخل غذا بوی سوختنی اومد برای خوردنش حتما ماست بیاری
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 نه کلک اول اینه که سریع قابلمشو عوض کنی حالا از داخل غذا بوی سوختنی اومد برای خوردنش حتما ماست بیاری :jawdrop::jawdrop:
lady architect 5360 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 :jawdrop::jawdrop: حالا اگه غذاتون قبل از جا نیافتادن سوخت که دیگه اخر حرفه ای بازیهیه خورده دارچین بهش بزنین(خورشت):icon_pf (34): بقیه اموزش بمونه برا جلسه ی بعد
lady architect 5360 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 میشه بپرسم شما خانوما دارید چی میگید به هم هیچی داریم از خانومی شما تعریف میکنیم:4chsmu1:
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 حالا اگه غذاتون قبل از جا نیافتادن سوخت که دیگه اخر حرفه ای بازیهیه خورده دارچین بهش بزنین(خورشت):icon_pf (34):بقیه اموزش بمونه برا جلسه ی بعد نه سعی کنید تمام سوخته ها رو بردارید ظرفشم بشورید از اول آبگوشتشو درست کنید به صورت حرفه ای تا به چشم نیاید
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 هیچی داریم از خانومی شما تعریف میکنیم:4chsmu1: پس به نظر میاد شما کامل منو نمی شناسید که جرات کردید همچین جمله ای بگید من اگه عصبانی بشم خیلی وحشتناک میشم
lady architect 5360 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 پس به نظر میاد شما کامل منو نمی شناسید که جرات کردید همچین جمله ای بگید من اگه عصبانی بشم خیلی وحشتناک میشم نه ولی اسمتو خیلی دیدم حالا شما عصبانی نشید
VINA 31339 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 نه کلک اول اینه که سریع قابلمشو عوض کنی حالا از داخل غذا بوی سوختنی اومد برای خوردنش حتما ماست بیاری نه بابا دیگه همه میدونن نه سعی کنید تمام سوخته ها رو بردارید ظرفشم بشورید از اول آبگوشتشو درست کنید به صورت حرفه ای تا به چشم نیاید من یبار اومدم کوکو درست کنم تو ماهتابه سوختمنم همشو ریختم دوراما داداش کوچیکم دید اومد عکس گرفت تا یه مدت همش میگفت یبارم اومدم خورشت درست کنم زد شل شد اومد فیلم گرفت
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 نه بابا دیگه همه میدونن من یبار اومدم کوکو درست کنم تو ماهتابه سوختمنم همشو ریختم دوراما داداش کوچیکم دید اومد عکس گرفت تا یه مدت همش میگفت یبارم اومدم خورشت درست کنم زد شل شد اومد فیلم گرفت الهی چه داداش بدجنسی داری مجبورش کن خودش یه بار درست کنه دیگه از این کارها نمیکنه
lady architect 5360 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 نه بابا دیگه همه میدونن من یبار اومدم کوکو درست کنم تو ماهتابه سوختمنم همشو ریختم دوراما داداش کوچیکم دید اومد عکس گرفت تا یه مدت همش میگفت یبارم اومدم خورشت درست کنم زد شل شد اومد فیلم گرفت ولی داداشای من غذاهای منو خیلی دوس دارن
shokoofeh 887 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان قدیمی اومدم اینجا به همتون یه سلامی عرض کنم . دلم برای همه تنگ شده بود اساسی ... اما چون زدن این تاپیکا ممنوعه.... آموزش نیمرو پیشرفته : مواد لازم چند عدد تخم مرغ - روغن نمک - فلفل قرمز بعد از پختن نیمرو به آن فلفل قرمز اضافه کنید :icon_pf (44): خدایا این تاپیکو به تو می سپارم خیلی ممنون واقعا چه غذای سختی آموزش دادین آویشنم توش بریزی خوشمزه میشه من آویشن میزنم هم خوشبو میشه هم خوشمزه ببخشید فوضولی کردما
VINA 31339 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 الهی چه داداش بدجنسی داریمجبورش کن خودش یه بار درست کنه دیگه از این کارها نمیکنه خودش خیلی خوب درست میکنه ولی داداشای من غذاهای منو خیلی دوس دارن داداشای من دوس ندارن خیلی ممنون واقعا چه غذای سختی آموزش دادینآویشنم توش بریزی خوشمزه میشه من آویشن میزنم هم خوشبو میشه هم خوشمزه ببخشید فوضولی کردما ااااا تخم مرغ دیکه اینحرفا رو نداره که
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 خیلی ممنون واقعا چه غذای سختی آموزش دادینآویشنم توش بریزی خوشمزه میشه من آویشن میزنم هم خوشبو میشه هم خوشمزه ببخشید فوضولی کردما خواهش میکنم . لطف کردید ارتقای پخت نیمرو = رضایت هر مرد ایرانی :icon_pf (34):
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 خوب بذار خودش همش درست کنه...........از صدقه سر تو یاد گرفته خوب درست کنه.......
ارسالهای توصیه شده