شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ عقاب تيز پرواز ...........آمد ز آسمان تو دشت شقايق ولي دور از حقايق برادر : عنوان تاپيك بصورت سوال مطرح شده است علت اينكه اكثرا دختراي امروزي حجاب مو رو دوس ندارن چيه؟ ومن نوعي بايد به سوال جواب دهم ............. واين يعني مناظره نيست بلكه روشن شدن مطالب است تو هنوز فکر میکنی من مذکرم! من نگفتم جواب نده من گفتم مناظره نذار 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من از شما سوال دارم :چرا بعضي از خانمها بي حجاب بيرون مي ايند ؟ جواب دهيد تا پاسخ دهم بسم الله چون این یه چیز شخصیه و من ربطی نداره یه خانوم یا آقای دیگه چجوری میاد بیرون! 3 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اي خانم روشنفكر وآزاده ودور از قيد وتعصب آخوندي ومذهبي واي متمدن وبا شعور ..... چرا اينطور بيرون مي آيد؟ لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چون هر کسی و تو قبر خودش میذارن و هر لباسی دوست داشت میپوشهمن خودم مانتوم یک وجبه و به کسی هم ربطی نداره و کاملا مختارم خشم شقایق!!! لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چون این یه چیز شخصیه و من ربطی نداره یه خانوم یا آقای دیگه چجوری میاد بیرون! افرين : جواب را بشنويد : اگر ظاهر زن شخصي است وبه كسي ربطي ندارد 1 - اگر زن بي حجاب يقين كند كه كسي به ظاهرش توجه نمي كند ......آيا ناراحت نميشود 2 - اگر كسي مثلاً يك نقاشي يا منبت كاري بسيار زيبا درست وخلق كند وميگويد اين هنر توليد من شخصي است وبه كسي ربطي ندارد ............. وما به او ميگويم پس چرا اين هنرت را به همگان نشان ميدهي؟ 3 - لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اي خانم روشنفكر وآزاده ودور از قيد وتعصب آخوندي ومذهبي واي متمدن وبا شعور .....چرا اينطور بيرون مي آيد؟ جواب دادیم که!! به من و شما و دیگران ربطی نداره! شاید دلش می خواد همه نگاش کنن، شاید می خواد جلب توجه کنه، شاید کمبود داره! می خوای همینارو بشنوی دیگه؟؟شایدم فکر می کنه اینطوری خوش تیپ تر به نظر میاد.! 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ جواب خانمها بد حجاب اين بود :1 - به تو چه 2 - خدا زيبا وزيبايي را دوست دارد 3 براي اظهار وجود كه من هستم 4 براي تحصيل همسر خوب 5- براي اعتراض به اين وضع موجود 6 - براي توجه ديگران به خودم 7 - مونث بودن من ارزش دار د 8 - 9 - تو که این جوابارو میدونی واسه چی میپرسی؟ گرفتی مارو عالِم؟ 1 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تو هنوز فکر میکنی من مذکرم!من نگفتم جواب نده من گفتم مناظره نذار چشم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ افرين :جواب را بشنويد : اگر ظاهر زن شخصي است وبه كسي ربطي ندارد 1 - اگر زن بي حجاب يقين كند كه كسي به ظاهرش توجه نمي كند ......آيا ناراحت نميشود 2 - اگر كسي مثلاً يك نقاشي يا منبت كاري بسيار زيبا درست وخلق كند وميگويد اين هنر توليد من شخصي است وبه كسي ربطي ندارد ............. وما به او ميگويم پس چرا اين هنرت را به همگان نشان ميدهي؟ 3 - خب حالا یه سوال!! اون دسته از اقایونی که تقریبا آرایش می کنن و موهای بلندشونو اتو می کشن و به اندازه یه خانوم به خودشون می رسن چی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اي خانم روشنفكر وآزاده ودور از قيد وتعصب آخوندي ومذهبي واي متمدن وبا شعور .....چرا اينطور بيرون مي آيد؟ چون من از اون تیپ زنهایی نیستم برم تو گونی و نوک بینیم بیرون باشه و موقع حرف زدن صدام و کلفت کنم تا مرد به گناه نیفته اگر مردی مشکل دار میشه با این چیز ها مشکل ازدل بیمار و چشم هرزش هست نه من 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اي خانم روشنفكر وآزاده ودور از قيد وتعصب آخوندي ومذهبي واي متمدن وبا شعور .....چرا اينطور بيرون مي آيد؟ شما دارید عملا اشاعه منکر میکنید! این عکس خودش یک نوع تبلیغ این پوششه. ضمنا ما تو این انجمن پسر مجرد هم داریم ها. به فکر اونا هم باش یه موقع گناهش گردن خودتو نگیره!!! 3 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ جواب دادیم که!! به من و شما و دیگران ربطی نداره!شاید دلش می خواد همه نگاش کنن، شاید می خواد جلب توجه کنه، شاید کمبود داره! می خوای همینارو بشنوی دیگه؟؟شایدم فکر می کنه اینطوری خوش تیپ تر به نظر میاد.! تمام اين جوابهايش ..........ناشي از ضعف فكري و نقص انديشه وكمبود بينش وتهي بودن مخازن خلاقيت آن زن بي حجاب است .......... پس چنين زني رانبايد در جامعه آزاد رهايش كنيم چون اجتماع را با اين طرز فكر منحرف وضعيف وفقير ش؛ به تباهي ميكشد واي به آن جامعه كه روشنفكرانش چنين افرادي :icon_pf (34):در خود جا داده است لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ شما دارید عملا اشاعه منکر میکنید!این عکس خودش یک نوع تبلیغ این پوششه. ضمنا ما تو این انجمن پسر مجرد هم داریم ها. به فکر اونا هم باش یه موقع گناهش گردن خودتو نگیره!!! ضعيف جواب ميدهي اولين پست اين تاپيك عكسي بدتر از اين گذاشته است ..........چرا چنين اعتراضي نكرديد من اين عكس را اوردم بعنوان مثال ودليل بر پوكي وضعف انديشه صاحبان آن است لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بیتاب بگم بگم!من مانتوم از اینا هم کوتاه تر ولی با شلوار بلند! 4 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نوشته اصلی توسط شقایق... چون هر کسی و تو قبر خودش میذارن و هر لباسی دوست داشت میپوشه من خودم مانتوم یک وجبه و به کسی هم ربطی نداره و کاملا مختارم اشتباه ميكني پيامبر اكرم مي فرمايد : كلكم راع وكلكم مسئول عن رعيته همه مسئول يكديگريد لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بیتاب بگم بگم!من مانتوم از اینا هم کوتاه تر ولی با شلوار بلند! زنده باد تو خوب بگو ببينم چرا اين كار خدا پسندانه را انجام ميدهد؟ 1 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ استارتر اومده یه سوال رو مطرح کرده و در مورد بد یا خوب بودن این مسئله صحبتی نکرده.بنده از شما که در راه گسترش دین قدم برمیدارید تعجب کردم که همچین عکسی گذاشتید. ضمنا یه چیز دیگه که تو وجود اکثر همفکراتون هم وجود داره اینه که سوال رو با سوال جواب میدید! اینم جزو فنون مناظرس که بهتون میگن؟ در هر حال شما به پرمغزی خودتان این صاحبان اندیشه های پوک را ببخشید. شما نگران كاربران پاك ومنزه اين سايت نباشيد ايشان با اين بادها نمي لرزند لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ 1 - اگر براي دل خودت است .......پس چرا به همه نشان ميدهي خوب برو خونه ودر اطاق خلوت ..........كوتاه تر وكوتاه تر ببوش .......... مگر غير ازاين كه ميخواهي ديگران بع تو توجه كنند ............بعد كه چه؟ به نظرم بهتره انسان یه دو سه ماهی حموم نره ، لباس کثیف بپوشه ، بوی عرق بده و ... اینجوری نه تنها کسی بهش توجه نمیکنه بلکه همه ازش فراری میشن! جدی میگم ! راه خوبی نیست؟ والله! 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ شما نگران كاربران پاك ومنزه اين سايت نباشيدايشان با اين بادها نمي لرزند این طور که از تعداد تشکر های شما معلومه کاربر پاک و منزه (البته از دیدگاه شما) خیلی کم پیدا میشه اینجا.اکثرا همون صاحبان اندیشه های پوک و دل های بیمار (بازم از دیدگاه شما) هستند! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اي خانم روشنفكر وآزاده ودور از قيد وتعصب آخوندي ومذهبي واي متمدن وبا شعور .....چرا اينطور بيرون مي آيد؟ زنده باد تو خوب بگو ببينم چرا اين كار خدا پسندانه را انجام ميدهد؟ از این واضح تر که به خودم مربوطه و نه به کس دیگه ای! دوست دارم و لذت میبرم همین والسلام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده