pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ مرسی خیلی قشنگ نوشته بودی پر از احساس بود روحش شاد... 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ چه خونواده مرگ خيزي ! تسليت ممنون بعضی وقتا آدم تو کار خدا میمونه :ws44: واقعا... وااای بمیرم الهی :icon_pf (34): روحش شاد خدا نكنه ممنونم مرسی خیلی قشنگ نوشته بودی پر از احساس بود روحش شاد... آنچه از دل برآيد لاجرم بر دل نشيند... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ الهامی تسلیت میگم خیلی سخته اونم دوست خوب 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ الهامی تسلیت میگم خیلی سخته اونم دوست خوب ممنونم عزيزم :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ چقد قشنگ نوشته بودی خیلی احساسی بود تسلیت می گم از دست دادن یه دوست اونم واسه همیشه خیلی سخته:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ آخی الهی نمیدونم چی بگم اونقدر احساساتم بهم ریخته که مغزم کار نمیکنه خدا بهت و به مادرش واقعا صبر بده تسلیت الی جونم 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خدا رحمتش كنه............ دلم گرفت شديد.....................خدا كنه بهش خوش بگزره........... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خوش به حالش که یه همچین دوست خوبی داشت 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی ناراحت شدم ... تسلیت می گم ... 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ خدا رحمتش كنه............دلم گرفت شدي.....................خدا كنه بهش خوش بگزره........... ايشالا... مرسي... خوش به حالش که یه همچین دوست خوبی داشت لطف داري گلم روحش شادخدا به مادرش صبر بده امروز نميتونست راه بره...تعادل نداشت اصلا... خيلي دلم گرفت وقتي ديدمش... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ تسلیت می گم...چقدر ناراحت کننده بود... 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوندم الهام جون ایشالا بعد این خوب زندگی کنه در کمال آرامش 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ااااااااااااااااااااااااخی 4 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا رحمتش كنه خيلي سخته اشكم در اومد 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ دوباره ولنتاين شد... يه سال گذشت... 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ هرچند خیلی دیره ..... تسلیت میگم دیر دیدم اینجارو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده