شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خب نمیشه به حرف مردم اعتماد کرد شاید شاید خانواده گفت کوروش بذار اون دوست نداشته و گفته ثبت احوال قبول نکرد من یکی باور نکردم ولی لازم شده یه تستی کنم اسم بعدی و میذارم کوروش 12 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خب نمیشه به حرف مردم اعتماد کرد شاید شاید خانواده گفت کوروش بذار اون دوست نداشته و گفته ثبت احوال قبول نکردمن یکی باور نکردم ولی لازم شده یه تستی کنم اسم بعدی و میذارم کوروش :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی بعید به نظر میرسه! خدا کنه لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ مجبورم اسم پسرم رو بزارم محمد کورش 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ مجبورم اسم پسرم رو بزارم محمد کورش خیلی وقته اینجوری اجازه نمیدن اسم بذارن شاید شایعه باشه ولی اگر واقعی باشه باید چی کار کرد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خب نمیشه به حرف مردم اعتماد کرد شاید شاید خانواده گفت کوروش بذار اون دوست نداشته و گفته ثبت احوال قبول نکردمن یکی باور نکردم ولی لازم شده یه تستی کنم اسم بعدی و میذارم کوروش :jawdrop: شقی خرجشون هیچی میدونی چقدر سر و صدا میکنن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ بعضی از اسم های ترکی کردی لری و.... هم ممنوع شدن البته مال یکم قبل تر از یه ماهه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ بعضی از اسم های ترکی کردی لری و.... هم ممنوع شدن البته مال یکم قبل تر از یه ماهه اسم من که هنوز ممنوع نشده :mornincoffee: 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ طرح جدید دولت برای از بین بردن اصل و نصب ایرانی دیگه اجازه گذاشتن برخی از نام های اصیل ایرانی مثل خشایار ، کورش ، داریوش و ..... روی بچه ها رو نمیدن همینطور تاسیس شرکت یا ارگانی با این اسم ها هم ممنوع شده! قبلا هم عوض کردن نام های عربی مثل محمد و علی و زهرا و .... ممنوع بود !!! خدا بداد بچه هامون برسه این جدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ طرح جدید دولت برای از بین بردن اصل و نصب ایرانی دیگه اجازه گذاشتن برخی از نام های اصیل ایرانی مثل خشایار ، کورش ، داریوش و ..... روی بچه ها رو نمیدن همینطور تاسیس شرکت یا ارگانی با این اسم ها هم ممنوع شده! قبلا هم عوض کردن نام های عربی مثل محمد و علی و زهرا و .... ممنوع بود !!! خدا بداد بچه هامون برسه ینی چی مگه دست خودشونه ایرانی میذاریم اونم اصیل ببینیم کی جلومونو میگیره:w00: پدر پدر سوختشونو در میاریم 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ اسم من که هنوز ممنوع نشده :mornincoffee: اسمت همون سارا است؟؟ نه این اسم چون خیلی جیگر جون سلم بدر برده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ شک نکنید زورشون میرسه اسمها رو عوض میکنند.........میترسند بذارید خشایار و....یه وقتی ناخلف جلوشون دربیاد ..... آخه آدم اینقدر احمق از اسمم میترسند......:icon_pf (34): من که اسمم تو زمانی گذاشته شده که از حروف ش-ا-ه- .....واینها مسئولین شبها خواب به چشمشون نمی اومد 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اسم من که هنوز ممنوع نشده :mornincoffee: تو خودت ممنوع الچهره هستی با اون آواتار منحرفت،نیازی به ممنوع الاسم کردنت نیست.....:w00: 4 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ وظيفه هر وطن پرست بايد براي فرزندان خود انها را با شاهنامه اشنا كند تا به نام اصيل وتاريخ خود ارتباط برقرار كنه .. ولي انصافا اسم هاي دهن پر كن داريم لطفا هر كدام بعد از نظر 5 تا اسم ايراني اصيل بذاريد ... سيامك كيومرث كا ميار مهرداد تيرداد روزبه......مخلص شماهموطنام داريوش اینو میگی! چند شب پیش توی یکی از برنامه های رادیو اون آقاهه که داشت شاهنامه را میخوند در توضیحش میگفت فی الواقع، فی المثال و .......... یک عالمه از این نیم جمله های عربی. بابام زنگ زد گفت داری شاهنامه را پارسی تعریف میکنی یا ترجمه میکنی به زبان عربی مردک! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده