شقایق31 40377 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 خب نمیشه به حرف مردم اعتماد کرد شاید شاید خانواده گفت کوروش بذار اون دوست نداشته و گفته ثبت احوال قبول نکرد من یکی باور نکردم ولی لازم شده یه تستی کنم اسم بعدی و میذارم کوروش 12
shaden. 18583 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 خب نمیشه به حرف مردم اعتماد کرد شاید شاید خانواده گفت کوروش بذار اون دوست نداشته و گفته ثبت احوال قبول نکردمن یکی باور نکردم ولی لازم شده یه تستی کنم اسم بعدی و میذارم کوروش :icon_pf (34): 5
maryam_alien 9904 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 مجبورم اسم پسرم رو بزارم محمد کورش خیلی وقته اینجوری اجازه نمیدن اسم بذارن شاید شایعه باشه ولی اگر واقعی باشه باید چی کار کرد؟؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 خب نمیشه به حرف مردم اعتماد کرد شاید شاید خانواده گفت کوروش بذار اون دوست نداشته و گفته ثبت احوال قبول نکردمن یکی باور نکردم ولی لازم شده یه تستی کنم اسم بعدی و میذارم کوروش :jawdrop: شقی خرجشون هیچی میدونی چقدر سر و صدا میکنن:icon_pf (34): 2
saray89 3064 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 بعضی از اسم های ترکی کردی لری و.... هم ممنوع شدن البته مال یکم قبل تر از یه ماهه 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 بعضی از اسم های ترکی کردی لری و.... هم ممنوع شدن البته مال یکم قبل تر از یه ماهه اسم من که هنوز ممنوع نشده :mornincoffee: 6
sookut 13735 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 طرح جدید دولت برای از بین بردن اصل و نصب ایرانی دیگه اجازه گذاشتن برخی از نام های اصیل ایرانی مثل خشایار ، کورش ، داریوش و ..... روی بچه ها رو نمیدن همینطور تاسیس شرکت یا ارگانی با این اسم ها هم ممنوع شده! قبلا هم عوض کردن نام های عربی مثل محمد و علی و زهرا و .... ممنوع بود !!! خدا بداد بچه هامون برسه این جدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 طرح جدید دولت برای از بین بردن اصل و نصب ایرانی دیگه اجازه گذاشتن برخی از نام های اصیل ایرانی مثل خشایار ، کورش ، داریوش و ..... روی بچه ها رو نمیدن همینطور تاسیس شرکت یا ارگانی با این اسم ها هم ممنوع شده! قبلا هم عوض کردن نام های عربی مثل محمد و علی و زهرا و .... ممنوع بود !!! خدا بداد بچه هامون برسه ینی چی مگه دست خودشونه ایرانی میذاریم اونم اصیل ببینیم کی جلومونو میگیره:w00: پدر پدر سوختشونو در میاریم 4
saray89 3064 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 اسم من که هنوز ممنوع نشده :mornincoffee: اسمت همون سارا است؟؟ نه این اسم چون خیلی جیگر جون سلم بدر برده 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 شک نکنید زورشون میرسه اسمها رو عوض میکنند.........میترسند بذارید خشایار و....یه وقتی ناخلف جلوشون دربیاد ..... آخه آدم اینقدر احمق از اسمم میترسند......:icon_pf (34): من که اسمم تو زمانی گذاشته شده که از حروف ش-ا-ه- .....واینها مسئولین شبها خواب به چشمشون نمی اومد 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2011 اسم من که هنوز ممنوع نشده :mornincoffee: تو خودت ممنوع الچهره هستی با اون آواتار منحرفت،نیازی به ممنوع الاسم کردنت نیست.....:w00: 4
ترمه جون 1381 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 وظيفه هر وطن پرست بايد براي فرزندان خود انها را با شاهنامه اشنا كند تا به نام اصيل وتاريخ خود ارتباط برقرار كنه .. ولي انصافا اسم هاي دهن پر كن داريم لطفا هر كدام بعد از نظر 5 تا اسم ايراني اصيل بذاريد ... سيامك كيومرث كا ميار مهرداد تيرداد روزبه......مخلص شماهموطنام داريوش اینو میگی! چند شب پیش توی یکی از برنامه های رادیو اون آقاهه که داشت شاهنامه را میخوند در توضیحش میگفت فی الواقع، فی المثال و .......... یک عالمه از این نیم جمله های عربی. بابام زنگ زد گفت داری شاهنامه را پارسی تعریف میکنی یا ترجمه میکنی به زبان عربی مردک! 6
ارسال های توصیه شده