رفتن به مطلب

ممنوع شدن نام های ایرانی ...............

eder

ارسال های توصیه شده

خب نمیشه به حرف مردم اعتماد کرد شاید شاید خانواده گفت کوروش بذار اون دوست نداشته و گفته ثبت احوال قبول نکرد:ws3:

من یکی باور نکردم:ws37:

ولی لازم شده یه تستی کنم اسم بعدی و میذارم کوروش:ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه
خب نمیشه به حرف مردم اعتماد کرد شاید شاید خانواده گفت کوروش بذار اون دوست نداشته و گفته ثبت احوال قبول نکرد:ws3:

:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

:jawdrop:

شقی خرجشون هیچی میدونی چقدر سر و صدا میکنن:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
طرح جدید دولت برای از بین بردن اصل و نصب ایرانی

دیگه اجازه گذاشتن برخی از نام های اصیل ایرانی مثل خشایار ، کورش ، داریوش و ..... روی بچه ها رو نمیدن

همینطور تاسیس شرکت یا ارگانی با این اسم ها هم ممنوع شده!

قبلا هم عوض کردن نام های عربی مثل محمد و علی و زهرا و .... ممنوع بود !!!

خدا بداد بچه هامون برسه

این جدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:

• Like 1
لینک به دیدگاه
طرح جدید دولت برای از بین بردن اصل و نصب ایرانی

دیگه اجازه گذاشتن برخی از نام های اصیل ایرانی مثل خشایار ، کورش ، داریوش و ..... روی بچه ها رو نمیدن

همینطور تاسیس شرکت یا ارگانی با این اسم ها هم ممنوع شده!

قبلا هم عوض کردن نام های عربی مثل محمد و علی و زهرا و .... ممنوع بود !!!

خدا بداد بچه هامون برسه

ینی چی مگه دست خودشونه ایرانی میذاریم اونم اصیل ببینیم کی جلومونو میگیره:w00:

پدر پدر سوختشونو در میاریم:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

شک نکنید زورشون میرسه اسمها رو عوض میکنند.........میترسند بذارید خشایار و....یه وقتی ناخلف جلوشون دربیاد .....

آخه آدم اینقدر احمق از اسمم میترسند......:icon_pf (34):

من که اسمم تو زمانی گذاشته شده که از حروف ش-ا-ه- .....واینها مسئولین شبها خواب به چشمشون نمی اومد:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اسم من که هنوز ممنوع نشده :mornincoffee:

تو خودت ممنوع الچهره هستی با اون آواتار منحرفت،نیازی به ممنوع الاسم کردنت نیست.....:w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه
وظيفه هر وطن پرست بايد براي فرزندان خود انها را با شاهنامه اشنا كند تا به نام اصيل وتاريخ خود ارتباط برقرار كنه .. ولي انصافا اسم هاي دهن پر كن داريم لطفا هر كدام بعد از نظر 5 تا اسم ايراني اصيل بذاريد ... سيامك كيومرث كا ميار مهرداد تيرداد روزبه......مخلص شماهموطنام داريوش

اینو میگی! چند شب پیش توی یکی از برنامه های رادیو اون آقاهه که داشت شاهنامه را میخوند در توضیحش میگفت فی الواقع، فی المثال و .......... یک عالمه از این نیم جمله های عربی.

بابام زنگ زد گفت داری شاهنامه را پارسی تعریف میکنی یا ترجمه میکنی به زبان عربی مردک!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...