eder 13734 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 طرح جدید دولت برای از بین بردن اصل و نصب ایرانی دیگه اجازه گذاشتن برخی از نام های اصیل ایرانی مثل خشایار ، کورش ، داریوش و ..... روی بچه ها رو نمیدن همینطور تاسیس شرکت یا ارگانی با این اسم ها هم ممنوع شده! قبلا هم عوض کردن نام های عربی مثل محمد و علی و زهرا و .... ممنوع بود !!! خدا بداد بچه هامون برسه 27
eder 13734 سازنده ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 منبعش کسانی اند که رفتن و اجازه نگرفتن که اسم ایرانی بزارن 6
eder 13734 سازنده ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 همه ی نام های ایرانی نه !!!!!!!!!!!! نام های معروف مثل کورش و داریوش و .......... 5
morta 3324 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 راستش من یکم برام هضمش مشکل... من شنیده بودم مسیح و عیس ممنوع شده .. ولی احتمالشم هست ... شاید در آینده اسم منم منقرض شه 8
pianist 31130 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 خب این قضیه مال چند وقت پیشه؟ یکی از آشناهامون 1 سال پیش اسم بچشو کوروش گذاشت... 8
داريوش 2148 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 وظيفه هر وطن پرست بايد براي فرزندان خود انها را با شاهنامه اشنا كند تا به نام اصيل وتاريخ خود ارتباط برقرار كنه .. ولي انصافا اسم هاي دهن پر كن داريم لطفا هر كدام بعد از نظر 5 تا اسم ايراني اصيل بذاريد ... سيامك كيومرث كا ميار مهرداد تيرداد روزبه......مخلص شماهموطنام داريوش 11
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 يهني اگه اسم بچه مو بزارم "ميرفندرسكي" بهتر تا اسم عربي بزارم .. خيليم بهتر تازه اصل اصل اورجيناله 9
eder 13734 سازنده ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 یه بار یه جایی خوندم که طرف میگفت من رویه بچم اسم عربی میزارم چون اسم های ایرانی معنی ندارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میخواستم سرم رو بکوبم رو کیبورد مردم معنی اسم های اصیل رو نمیدونن و فکر میکنن اسم ندارن 12
lady architect 5360 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 ما که چند وقت پیش اسم برادرزادمو گذاشتیم سامیدخت چیزی متوجه نشدیم ولی اگه اینجوری باشه واقعا افتضاحه :icon_pf (34): من اینجا عروسی نمیکنم میرم اونور 5
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 812 گوشی موبایل ایرانی ساختن، اسمش GLX ئه، فونتش عربی! مملکته داریم؟ كپي پيس" 8
VINA 31339 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2011 من اسم دخترمو میزارم وینا که کردیه اگه دوقلو شدن اسم اونن یکیشونو میزارم پورشات اسم زن داریوش دومه.فوقش میرم ترکیه شناسنامه میگرم براش یا اربیل عراقاصلا میرم یه کشور عربی شناسنامه میگرم اینا بسوزن 7
samaneh66 10265 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 اما خب بعضی ها مثل سوشیانت آزاده ولی خشایار مگر چه عیبی داره 4
maryam_alien 9906 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 هر دم از این باغ بری میرسد.....تازه تر از تازه تری میرسد 7
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری