شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ خب اگه کمه گوشواره هاشم بگیر:w00: بازم کمه میترسم ناراحت بشه 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ بازم کمه میترسم ناراحت بشه دستبندشم بزار روش 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دستبندشم بزار روش سرویس جواهر براش کمه یه چیز دیگه بگو 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ همین چند وقت پیش بود که همه جا پخش شده بود : " گور پدر ولنتاین ، سپندار مزگان رو بجسبین " که مال خود ایران و آیین باستانی که فقط 4 روز بعد از این چی چی تاین ... فکر نکنم 4 روز صبر کردن سخت باشه ... exaclly موافقم فرهنگ خودمون غنی تره به نظرتون منکه تا حالا نه کادو دادم نه گرفتم تو این روز ...مشکلی ...نقصی چیزی دارم؟ یعنی به دوستات کادو نمیدی:jawdrop:من تهران باشم این روز واسه کسایی که دوستشون دارم یا ایمل میفرستم یا کارت پستال پست میکنم 29 بهمن کادو بدیدا:w00::w00::w00::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ من میخام واسه یکی از دوستام که عزاداره بلوز سفید بگیرم که بلوز مشکیشو در بیاره واسه چند تا از دوستامم میخوام ایمل بدم خیلی دوست داشتم برم کنار دریا صدف جمع کنم بریزم تو یه جعبه چوبی بعد توش عطر بزنم صدفا رو بچسبونم بدم به دوستم مینااما حیف نمیتونم برم دریا:ws2: 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ سرویس جواهر براش کمه یه چیز دیگه بگو ماشین بگیر 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون ... ولی من نفهمیدم چه تفاوتی دارند ... یعنی باید تو ویلنتاین فقط به عناون ابراز عشق به هم ی چیزی بدند یا ...؟ به نظر من این پستی که شما دادید بیشتر حرف بنده رو تایید کرد ... به هر حال درکل ببخشند وستان تو تاپیکشون اسپم کردم ...:icon_gol: روز 5 اسفند(سپندار مذگان) یه روزیه مثل تولد حضرت زهرا الان یا 8 مارس که مخصوص زنان اما ولنتاین روز عشق برای 2 نفر که عاشق هم دیگه هستن به هم مربوط نیست 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ روز 5 اسفند(سپندار مذگان) یه روزیه مثل تولد حضرت زهرا الان یا 8 مارس که مخصوص زنان اما ولنتاین روز عشق برای 2 نفر که عاشق هم دیگه هستن به هم مربوط نیست بالاخره من هم ربط اینارو به هم نفهمیدم اما من در این روز به عزیزانم هدیه میدم کاری به این ندارم که خارجیه یا ایرانی مهم اینه که در این روز به عشقت و عزیزترین افراد زندگیت بگی که به یادشونی و عاشخشونی حالا هر کی میخواد سپندارمذگان رو جشن بگیره خود میداند 1 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ این گل رو تقدیم می کنم به تمامی عشاق :w14::w14::w14: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ دوستای من تو همین انجمن هستن ؛ تقدیم به همه دوستام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ خب ادم دلش هوس کادو میکنههههههههههههههههههههههههه رستورانا و کافی شاپ ها رو ببینین جا نیست اصلا 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ خب ادم دلش هوس کادو میکنههههههههههههههههههههههههه رستورانا و کافی شاپ ها رو ببینین جا نیست اصلا بهترین کار اینه از خونه بیرون نری 4 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ بهترین کار اینه از خونه بیرون نری :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ بنده حتی اطلاع ندارم که این کلمه را چگونه به نگارش در می آورند...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده