Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ واسه دوستم آتنا یه کارت پستال با یه چیز دیگه پست میکنم چون دوره ازم(یه چیز دیگه رو هنوز تصمیم نگرفتم) نمیدونم چی کادو میگیرم ولی از همین دوستم آتناست 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه........... :icon_pf (44): الهی که به دلخوشی و خوبی باشه واسه همه این سپندار مزگان..... هیییییییییی........ روزگار......... :w821: 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ همین چند وقت پیش بود که همه جا پخش شده بود : " گور پدر ولنتاین ، سپندار مزگان رو بجسبین " که مال خود ایران و آیین باستانی که فقط 4 روز بعد از این چی چی تاین ... فکر نکنم 4 روز صبر کردن سخت باشه ... جشن سپندارمذگان، روز پاسداشت مهر و شيدايی خجسته باد در سالنامه ايراني 3745 اين روز بنام جشن سپندارمذگان نامگذاري شده است. ريشه واژه: نام اين روز به اوستايی "سپنته ارمئيتی" يا "سپنته ارمتی" است، كه واژه ارمئيتي/ارمتی به چم (معنی) فروتنی و فداكاری و پيشوند "سپنته" آن به چم سپند (مقدس) در پارسی است. به اين روز در پهلوی "سپندارمذ" گويند. سپندارمذ كيست؟ سپندارمذ پنجمين امشاسپند در اوستا است و در گاهان از او چون پرورش دهنده آفريدگان ياد می شود و مردم در راستای او است كه پارسايی می يابند. او ايزد بانوی زمين است و زمين نماد شيدايی است چون با فروتنی، فداكاری و گذشت به همه مهر می ورزد. زشت و زيبا را به يك چشم مي نگرد و همه را چون مادري در دامان پر مهر خود می پروراند و آرامش مي دهد. از همين روي در فرهنگ كهن ایران، سپندارمذ را نماد زمين و گرامي داشت مهر و شيدايي می پنداشتند، چون این دو در كنار هم رنگ پيدا مي كردند. انگيزه جشن سپندارمذگان: همسانی زن و مرد در ايران باستان يكی از آيين سپند و جدايی ناپذير فرهنگ ايران بود. زنان ايران باستان پادشاه، فرمُدار (وزير)، مهساز (مهندس) و سركرده سپاه مي شدند. ولي این همسانی تنها به كارنامه امپراتوري گذشته ايران بسنده نمی شود و ريشه های كهن فرهنگی داشت. در اوستا، زن از جايگاه بلند و ارجمندي برخوردار است، برای نمونه در اوستا می خوانيم: دختران در گزينش همسر آزادند و پدر و مادر نمي توانند دخترانشان را وادار به پيوند با كسي که او دوستش نمي دارد بکنند. از همين روي چون در آيين كهن ايران، زن از جايگاه والايي برخوردار بود، ايرانيان باستان اين روز را براي بزرگداشت زن، سپندارمذ، ايزد بانوي زمين برگزيدند و جشن سپندارمذگان را هر سال برگزار مي كردند. چگونه جشن سپندارمذگان برگزار می شد؟ در ايران باستان در اين روز زنان به شوهران خود مهر ارمغان مي دادند و مردان، زنان و دختران را بر تخت شاهي نشانده و به آنها پيشکشي مي دادند. اين پيشكشی می توانست از يك شاخه گل تا هر چيز ديگري باشد. گزيده ی گفتار: اين جشن نشان از ارزش و جايگاه زن در فرهنگ كهن ايران است. كوتاه سخن اين جشن ديدگاه روشن ايرانيان باستان به زن در زمانی است كه او در جهان از جايگاهی برخوردار نبود و به او تنها همچو كنيز نگاه می كردند. اين گونه بود که گروه مردماني توانستند سده هاي دراز، جهان را شيفته و گيراي فرهنگ فرهيخته و زيباي خود کنند. امروزه نيز زرتشتيان همچنان گذشته اين روز را به نام روز زن و روز مادر جشن می گيرند. این چه ربطی به ولنتاین و روز عشق داره :w00:کاش میدونستم کی این دروغ بزرگ بین مردم رواج داد که سپندار مذگان روز عشق و 29 بهمن 9 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من دوست حقیقی ندارم ، دوستام نتی هستن برای یکیشون میخوام یه ساعت مچی پوما بخرم :D 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ ایشالا تو جشن سپندمو می گم چی می خوام بخرم! چی بخرم آخه؟ هر چی بخوام بخرم خودش داره آخه....:smiley (18): لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من واسه سپندار مزگان نمیدونم چی بخرم واسه دوست صمیمیم ....:JC_thinking: ولی اون برام خریده .... جلو جلو ازش گرفتم ..... :girl_in_dreams: یه دونه بچه تمساح ( هرکاری کردم واقعیشو نخرید .... ولی خب من که قانعم .... همینم 5 ماه خودمو کشتم تا خرید ) 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ هیییییییییی........ روزگار......... :w821: داداشی گریه نکن .. خودم میخرم برات ...... :aghosh: 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ قبلنا دوست داشتم تو این روز هدیه بگیرم یا هدیه بدم برامم فرقی نمیکرد کی باشه یا چی باشه.. حتی یه شاخه گل الان هیچ حسی ندارم نسبت به این روز چون هرموقع هوس کنم و به هر کی دلم بخواد هدیه میدم... حتی همون یه شاخه گل! 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ جشن سپندارمذگان، روز پاسداشت مهر و شيدايی خجسته باد در سالنامه ايراني 3745 اين روز بنام جشن سپندارمذگان نامگذاري شده است. ريشه واژه: نام اين روز به اوستايی "سپنته ارمئيتی" يا "سپنته ارمتی" است، كه واژه ارمئيتي/ارمتی به چم (معنی) فروتنی و فداكاری و پيشوند "سپنته" آن به چم سپند (مقدس) در پارسی است. به اين روز در پهلوی "سپندارمذ" گويند. سپندارمذ كيست؟ سپندارمذ پنجمين امشاسپند در اوستا است و در گاهان از او چون پرورش دهنده آفريدگان ياد می شود و مردم در راستای او است كه پارسايی می يابند. او ايزد بانوی زمين است و زمين نماد شيدايی است چون با فروتنی، فداكاری و گذشت به همه مهر می ورزد. زشت و زيبا را به يك چشم مي نگرد و همه را چون مادري در دامان پر مهر خود می پروراند و آرامش مي دهد. از همين روي در فرهنگ كهن ایران، سپندارمذ را نماد زمين و گرامي داشت مهر و شيدايي می پنداشتند، چون این دو در كنار هم رنگ پيدا مي كردند. انگيزه جشن سپندارمذگان: همسانی زن و مرد در ايران باستان يكی از آيين سپند و جدايی ناپذير فرهنگ ايران بود. زنان ايران باستان پادشاه، فرمُدار (وزير)، مهساز (مهندس) و سركرده سپاه مي شدند. ولي این همسانی تنها به كارنامه امپراتوري گذشته ايران بسنده نمی شود و ريشه های كهن فرهنگی داشت. در اوستا، زن از جايگاه بلند و ارجمندي برخوردار است، برای نمونه در اوستا می خوانيم: دختران در گزينش همسر آزادند و پدر و مادر نمي توانند دخترانشان را وادار به پيوند با كسي که او دوستش نمي دارد بکنند. از همين روي چون در آيين كهن ايران، زن از جايگاه والايي برخوردار بود، ايرانيان باستان اين روز را براي بزرگداشت زن، سپندارمذ، ايزد بانوي زمين برگزيدند و جشن سپندارمذگان را هر سال برگزار مي كردند. چگونه جشن سپندارمذگان برگزار می شد؟ در ايران باستان در اين روز زنان به شوهران خود مهر ارمغان مي دادند و مردان، زنان و دختران را بر تخت شاهي نشانده و به آنها پيشکشي مي دادند. اين پيشكشی می توانست از يك شاخه گل تا هر چيز ديگري باشد. گزيده ی گفتار: اين جشن نشان از ارزش و جايگاه زن در فرهنگ كهن ايران است. كوتاه سخن اين جشن ديدگاه روشن ايرانيان باستان به زن در زمانی است كه او در جهان از جايگاهی برخوردار نبود و به او تنها همچو كنيز نگاه می كردند. اين گونه بود که گروه مردماني توانستند سده هاي دراز، جهان را شيفته و گيراي فرهنگ فرهيخته و زيباي خود کنند. امروزه نيز زرتشتيان همچنان گذشته اين روز را به نام روز زن و روز مادر جشن می گيرند. این چه ربطی به ولنتاین و روز عشق داره :w00:کاش میدونستم کی این دروغ بزرگ بین مردم رواج داد که سپندار مذگان روز عشق و 29 بهمن درسته منم روز سپندارمذگان برای دوستم کادو میخورم من گل میخورم کلا از گل خریدن خوش میاد 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ به نظرتون منکه تا حالا نه کادو دادم نه گرفتم تو این روز ...مشکلی ...نقصی چیزی دارم؟ 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ [/right][/center] ما از این جنگولک بازی ها نداریم. قرار شده منزل را برای زیارت ببریم جمکران،آنجا شاید برای منزل یک چادر نماز خریدیم. دوست چیه خانم !!!!! ما از وقتی چشم باز کردیم و خودمان را شناختیم در خانه منزل بودیم و چند بچه در اطرافمان پرسه میزد.... چقد ولخرجی میکنین شما. محلتون امامزاده نداره؟ ببرین همونجا خب! ی کیک ساندیسم چاشنیش کنین کافیه. 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ به نظرتون منکه تا حالا نه کادو دادم نه گرفتم تو این روز ...مشکلی ...نقصی چیزی دارم؟ نه عزیزم این حرفا چیه... این کادوهای ولنتاین به هیشکی وفا نکرده...اصلا خودتو ناراحت نکن... 7 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من که همیشه سعی میکنم تو هر مناسبتی یه هدیه ی خاص بگیرم که طرفم سورپرایز شه. هدیه های خاص تاثیر بیشتری میذارن و تا آخر موندگار هستن. بعضی از هدیه ها همون روز تموم میشن و بعضی ها چند هفته یا چند ماه دیگه. یکی گل میده که فرداش پژمرده میشه، یکی از این شکلات قرمزا میخره که همون روز خورده میشه! از این هدیه های مسخره هم که تو این اینترنت با 10 برابر قیمت میفروشن هم عمرا نمیدم بنا به 100 دلیل مختلف! هدیه ای که رو من و خیلی های دیگه تاثیر خاصی میذاره اینه که طرفم خودش اونو درست کرده باشه و حاضری نخریده باشه. رمانتیک ترین هدیه همینه. بعدشم ولنتاین یا سپندارمزگان فرقی نداره و مهم اینه که بعد از روزها یه روزی پیش بیاد که آدم با عشقش و فقط به خاطر عشقش باشه و ازش به خاطر همه ی محبت و عشقی که ابراز کرده تشکر کنه حتی با یه هدیه ی ناقابل. 5 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ نه عزیزم این حرفا چیه...این کادوهای ولنتاین به هیشکی وفا نکرده...اصلا خودتو ناراحت نکن... این کادوهای ولنتاین نیستن که وفا میکنن یا بی وفا میشن... خود آدما هستن... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ نه عزیزم این حرفا چیه...این کادوهای ولنتاین به هیشکی وفا نکرده...اصلا خودتو ناراحت نکن... دخیخا 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ من که همیشه سعی میکنم تو هر مناسبتی یه هدیه ی خاص بگیرم که طرفم سورپرایز شه. هدیه های خاص تاثیر بیشتری میذارن و تا آخر موندگار هستن. بعضی از هدیه ها همون روز تموم میشن و بعضی ها چند هفته یا چند ماه دیگه. یکی گل میده که فرداش پژمرده میشه، یکی از این شکلات قرمزا میخره که همون روز خورده میشه! از این هدیه های مسخره هم که تو این اینترنت با 10 برابر قیمت میفروشن هم عمرا نمیدم بنا به 100 دلیل مختلف! هدیه ای که رو من و خیلی های دیگه تاثیر خاصی میذاره اینه که طرفم خودش اونو درست کرده باشه و حاضری نخریده باشه. رمانتیک ترین هدیه همینه. بعدشم ولنتاین یا سپندارمزگان فرقی نداره و مهم اینه که بعد از روزها یه روزی پیش بیاد که آدم با عشقش و فقط به خاطر عشقش باشه و ازش به خاطر همه ی محبت و عشقی که ابراز کرده تشکر کنه حتی با یه هدیه ی ناقابل. ای ول داداش معلومه همشهریمیفقط عشق راستش من نمی دونم چی میخوام هدیه بگیرم ولی میدونم ذوق مرگ میشم مثل همیشه اما هر چی میخوام براش بگیرم داره موندم چی بگیرم شاید دستبند 5 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ :icon_pf (44):جالب بود يه سوال دارم ايا وابستگي زياد با عشق وعاشق بودن با دوست داشتن چقدر فرق ميكنه :icon_gol: این کادوهای ولنتاین نیستن که وفا میکنن یا بی وفا میشن... خود آدما هستن... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده