niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سلام کادوی ولنتاین چی هدیه میدین؟؟ حالا حتما که نباید عشقتون باشه! به بهترین دوست خود چه هدیه ایی میدهید ،آیا؟ 36 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من به هیچکس هدیه نمیدم . شاید به یه نفری چند روز قبلش یه گل دادم چون ولنتاین نمیبینمش 11 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من به هیچکس هدیه نمیدم . شاید به یه نفری چند روز قبلش یه گل دادم چون ولنتاین نمیبینمش مسعود یه نیگاه تو چشمای من بنداز:167:حالا راستش رو بوگو 7 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ قرار شد امسال خودمون بگیم چی میخواییم:rose: من گفتم مبایل میخوام:Laie_28: علیرضا هم هنوز نگفته چی میخواد :w31: 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ این ولنتاین کی شروع میشه کی تموم میشه... اصلا چی هست؟؟ 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سلام کادوی ولنتاین چی هدیه میدین؟؟ حالا حتما که نباید عشقتون باشه! به بهترین دوست خود چه هدیه ایی میدهید ،آیا؟ ما از این جنگولک بازی ها نداریم. قرار شده منزل را برای زیارت ببریم جمکران،آنجا شاید برای منزل یک چادر نماز خریدیم. دوست چیه خانم !!!!! ما از وقتی چشم باز کردیم و خودمان را شناختیم در خانه منزل بودیم و چند بچه در اطرافمان پرسه میزد.... 31 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ مسعود یه نیگاه تو چشمای من بنداز:167:حالا راستش رو بوگو به جون خودم جز عین حقیقت بر زبان نراندم و دروغی نگفتم که اگر گفته باشم ... :w127: 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ من...به بهترین دوستم بووس کادو میدم.... مریمییییییییییی....بیا این واسه تو:pichak: 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ تو این روز نه کسی به من هدیه میده نه من به کسی هدیه میدم 11 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ تو این روز نه کسی به من هدیه میده نه من به کسی هدیه میدم حیف که صندلی داغت تمومید وگرنه یه عنوان هدیه یه روز سوال نمی پرسیدم :ws2: 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ حالا تاریخش کی میشه دقیقا!؟؟ :JC_thinking:منم با دوستم میریم بیرون، بقیه رو نگاه میکنیم، برمیگردیم خونه:mornincoffee: 8 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ قرار شد امسال خودمون بگیم چی میخواییم:rose:من گفتم مبایل میخوام:Laie_28: علیرضا هم هنوز نگفته چی میخواد :w31: بعله بعله این ولنتاین کی شروع میشه کی تموم میشه... اصلا چی هست؟؟ نیدونم یکی هم به ما بگه چی هست چی نیست!؟ [/right][/center] ما از این جنگولک بازی ها نداریم. قرار شده منزل را برای زیارت ببریم جمکران،آنجا شاید برای منزل یک چادر نماز خریدیم. دوست چیه خانم !!!!! ما از وقتی چشم باز کردیم و خودمان را شناختیم در خانه منزل بودیم و چند بچه در اطرافمان پرسه میزد.... حاج آقا حاج خانوم زیادیش نمیشه؟ چادر خیلی زیاده یه تسبیح هم بهش بدی کفایت میکنه! من موندم تو این حرفارو از کجا میاری؟! به جون خودم جز عین حقیقت بر زبان نراندم و دروغی نگفتم که اگر گفته باشم ...:w127: هوم باشه خو من...به بهترین دوستم بووس کادو میدم....مریمییییییییییی....بیا این واسه تو:pichak: مینا باز که تو منو فراموش کردی:167: تو این روز نه کسی به من هدیه میده نه من به کسی هدیه میدم اوخی خودم بهت هدیه میدم عسیسم آدرست رو بده 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ حیف که صندلی داغت تمومید وگرنه یه عنوان هدیه یه روز سوال نمی پرسیدم :ws2: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اوخی خودم بهت هدیه میدم عسیسم آدرست رو بده تبریز - کوچه اول حالا بگو چی میخری؟ 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ حالا تاریخش کی میشه دقیقا!؟؟ :JC_thinking:منم با دوستم میریم بیرون، بقیه رو نگاه میکنیم، برمیگردیم خونه:mornincoffee: دوشنبه 25بهمن ماه مصادف با 14فوریه:mornincoffee: 7 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ تبریز - کوچه اول حالا بگو چی میخری؟ اممم! یدونه خرس با یدونه شوکول قرمز خوفه! فقط اینطوری دقیق آدرس دادی من میترسم گم کنم راهو 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ای بابا من امسال راحتم از این ولنتاین... خداااااااا رو شکر... 9 لینک به دیدگاه
رهگذر جهنم 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ خوب منم برا کسی چیزی نباید بخرم خدا رو شکر 5 لینک به دیدگاه
رهگذر جهنم 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ اما اینو تقدیم میکم به تمام دلهای پاک 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده