Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ خداییش میگم : من با مهندسان خیلی حال میکردم،خیلی توپ بود،بچه های خوب ،بحثهای قشنگ و جالب و مهمتر از همه دوستانه باحال ... اما بعد از اون اتفاقاتی که افتاد(پالایه شدن و اخراج شدن و حذف تالار اخبار و نبودن بچه ها و ....)خیلی ضدحال خوردم تا اینکه یکی از بچه ها اینجارو معرفی کرد و منم اومدم اوایل کسی به اون صورت نبود وخیلی حال نمیداد اما الان فک میکنم همون مهندسانه قدیمه در ضمن اگر میرید مهندسان یه سر به تالار گفتگو ازاد بزنید(چون خودم رفتم)خیلی مسخره شده 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ کاش فضای کشورمون طوری بشه که بتونیم این دوستی ها رو به دنیای حقیقی هم ببریم بدون هیچ ترسی از هر اما و اگری وشایدی..... ++++++++ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ خداییش میگم :من با مهندسان خیلی حال میکردم،خیلی توپ بود،بچه های خوب ،بحثهای قشنگ و جالب و مهمتر از همه دوستانه باحال ... اما بعد از اون اتفاقاتی که افتاد(پالایه شدن و اخراج شدن و حذف تالار اخبار و نبودن بچه ها و ....)خیلی ضدحال خوردم تا اینکه یکی از بچه ها اینجارو معرفی کرد و منم اومدم اوایل کسی به اون صورت نبود وخیلی حال نمیداد اما الان فک میکنم همون مهندسانه قدیمه در ضمن اگر میرید مهندسان یه سر به تالار گفتگو ازاد بزنید(چون خودم رفتم)خیلی مسخره شده خب یکم باید بهشون حق داد چون اونا هم باید طبق قوانین جلو برن ولی گفتگوی آزادش شده زنگ تفریح ! 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ خب یکم باید بهشون حق داد چون اونا هم باید طبق قوانین جلو برن ولی گفتگوی آزادش شده زنگ تفریح ! من دلم به نامبر وان تنگ شدهوحید123 هم بود یبار منو یاپو با حامی دعوامون شد امینم اومد طرف مادعوامونم چریکی بود 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ همیشه به دوستام میگم بهترین رفاقتا توی نته !! واقعا بچه هایی که پاییه نت هستن (نه اونایی که دو روز میان و بعد دیگه نیستشون) بهترین دوستا میتونن باشن واسه همه ی دوستام ... چه تو لیست دوستان و چه غیر از اون :aghosh: 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ یه چیزی بگم بچه ها چیزی که من تاحالا فهمیدم اکثر ادما با کسایی که بیشترین شباهت شخصیتی و نزدکترین همسویی فکری رو دارن دوست میشن و می تونن بقیه راه رو ادامه بدن تو نت هم چون این همسویی فکری بیشتر نمود پیدا می کنه والبته تاحدودی شباهت شخصیتی. این دوستیا اگه از این منظر به دنیای بیرون منتقل بشه خیلی بهتر از دوستی های تصادفی مدرسه ای یا دانشگاهی می تونه دوام و عمق داشته باشه از طرف دیگه ما تو نت هیچ شناختی نسبت به گذشته فرد نداریم درنتیجه هیچ قضاوت خوب و بدی هم درموردش نمی کنیم پس راحت تر می تونیم برمبنای حس و شناخت فعلی و تدریجی مون به طرف فرد رفته و باهاش دوستی ایجاد کنیم البته و صد البته همه حرفای بالایی موقعی درسته که افراد افکار واقعی خودشونو اینجا بیان کنن نه صرف خوشایند یه عده حرفی زده باشن و ... بگذریم که عده ای فقط جهت سواستفاده از افکار افراد خودشونو جای یه شخصیت دیگه جا میزنه تا ........ بخصوص تو فضای پراز دورغ و بی اعتمادی جامعه ما که چند رویی افراد غوغا می کنه 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ یه چیزی بگم بچه ها چیزی که من تاحالا فهمیدم اکثر ادما با کسایی که بیشترین شباهت شخصیتی و نزدکترین همسویی فکری رو دارن دوست میشن و می تونن بقیه راه رو ادامه بدن تو نت هم چون این همسویی فکری بیشتر نمود پیدا می کنه والبته تاحدودی شباهت شخصیتی. این دوستیا اگه از این منظر به دنیای بیرون منتقل بشه خیلی بهتر از دوستی های تصادفی مدرسه ای یا دانشگاهی می تونه دوام و عمق داشته باشه از طرف دیگه ما تو نت هیچ شناختی نسبت به گذشته فرد نداریم درنتیجه هیچ قضاوت خوب و بدی هم درموردش نمی کنیم پس راحت تر می تونیم برمبنای حس و شناخت فعلی و تدریجی مون به طرف فرد رفته و باهاش دوستی ایجاد کنیم البته و صد البته همه حرفای بالایی موقعی درسته که افراد افکار واقعی خودشونو اینجا بیان کنن نه صرف خوشایند یه عده حرفی زده باشن و ... بگذریم که عده ای فقط جهت سواستفاده از افکار افراد خودشونو جای یه شخصیت دیگه جا میزنه تا ........ بخصوص تو فضای پراز دورغ و بی اعتمادی جامعه ما که چند رویی افراد غوغا می کنه بدبین نباش 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ راس میگه خو ادم باید به دیگران اعتماد کنه ، نه اطمینان وقتی اطمینان کردی باید منتظر عواقبشم باشی حتی خودمونم به خودمون اطمینان نمیکنیم(بارها شده به خودمون بگیم من همیشه این حرفو میزنم اما عمل نمیکنم یعنی اطمینان نداریم دیگه ) 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ فرافکنی نکن سارا گفت که عده تو محیط های مجازی شخصیتی دارن غیر از شخصیت واقعی شون و راست هم گفت:babygirl: ربطی به بدبینی نداره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تو این دنیای مجازی.... خیلی دوست پیدا کردم...گاهی به خودم گفتم کاش از روز اول عضو نمی شدم... گاهی هم گفتم خوب شد عضو شدم ها.... خداکنه دوستی های با صداقت پایدار بمونه 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من قبل از تاریخ عضویتم اینجا بودم... راستش به صورت مهمان می اومدم اینجا.... بعدش گفتم حالا بذار عضو شم.... اون موقع هم که عضو شدم خیلی خیلی آروم میومدم و می رفتم. اما همه ی شما رو خیلی خوب میشناسم. خیلی هاتون رو که احساس می کنم دوستم هستید رو واقعا دوست دارم. 6 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خیلی خوبه ولی این نیز بگذرد 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یادم هست تا دوماه پیش همه دوستان دور هم جمع بودن و تالار آزاد پربیننده ترین تالارها بود. ولی تو این چند روزه هرچه اومدم تالار فقط میهمان دیدم. آیا همه اینها واقعا مهمان هستن؟؟؟؟؟ یا اینکه ........ .:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یادم هست تا دوماه پیش همه دوستان دور هم جمع بودن و تالار آزاد پربیننده ترین تالارها بود. ولی تو این چند روزه هرچه اومدم تالار فقط میهمان دیدم. آیا همه اینها واقعا مهمان هستن؟؟؟؟؟ یا اینکه ........ .:JC_thinking: بنظرم همشون مهمان نیستن خیلیا عضو سایتن با موبایل چک میکنن یا بعضیاهم بصورت مهمان میان تا یواشکی چک کنن هر وقت انجمن اوضاش بهم ریخته شد ظاهر میشن 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یه چیزائی رو این وسط فراموش کردیم. اینکه داریم همزمان بزرگ میشیم و تغییر میکنیم. روزی که من با عنوان سهند اومدم اینجا یه دانشجو بودم اما الان دارم دکترامو میگیرم. همش سه ماه مونده مدرکمو یگیرم. هر یوزری که خرابش میکردم (البته با جنجال) بعدش با یه یوزر دیگه میومدم. اون یوزر ها هر کدومش یه نوع از شخصیت درونی من بودن. اما کسی اینو باور نکرد. من با کمک اون یوزر ها همه شخصیت های درونم رو در معرض بازخورد عقاید و آراء دوستان قرار دادم و فهمیدم که کدام شخصیت خودمو برای همیشه تقویت کنم و داشته باشم. خیلی ها هم با یه یوزر اومدن و همون یه یوزر رو دارن. اونام فکر نکنند یکرنگ بودن. با همون یه یوزر شخصیت های مختلفی رو از خودشون بروز دادن و حالا اونام پخته تر شده اند. خیلی هامون درجه گرفتیم و اولش احساس خوبی داشتیم. بعد ها فهمیدیم که این درجات ما رو متمایز میکنه و همین احساس تمایز باعث شد از یکسو بیشتر تغییر کنیم و از سوی دیگر از بقیه دوستان فاصله گرفتیم. سجاد عزیز چندی قبل همه امتیازاشو پاک کرد ولی کسی به روی خودش نیاورد. داداش اسی با هر ترفندی بود تاپیکهای هوشمندانه میزد تا در سایه اون طنز های قشنگ یکم بچه ها رو بیدار تر کنه. بنظر من موفق بود. دستش درد نکنه. شقایق عزیز به خاطر تالار فداکاری کرد و همزمان با چند تا مشکل بزرگ مواجه شد. اما صبور بود و موفق. از ایشون هم ممنونم. داداش وحید خیلی صبوری به خرج داد تا تالار پر رونق بشه. خواهرمون بهار بخاطر شقایق و وحید خیلی حرفاشو نزد تا اتحاد بچه ها بهم نریزه. گردش های دسته جمعی و دید و بازدید های قشنگ . محمد آدمین بخاطر اینکه مجبور نشه با بچه ها رو در رو بشه و شاید دل کسی رو بشکنه , از سمت آدمین بودنش کنار رفت تا به همه ثابت کنه که همه رو دوست داره. اگه بخوام اسم تک تک بچه ها رو بیارم اندازه یه کتاب میشه. همشون همینجا رشد کردن و اگه همین حالا تاپیکها و جوابها و نظرات گذشته اونا رو با الان مقایسه کنید به بزرگ شدنشون پی میبرید. خدا رو شکر خیلی از بچه ها حرفایی تو دلشون بود که از بچگی نتونسته بودن بزبون بیارن. اینجا این امکان براشون فراهم شد که بغضشونو بترکونن و یکم راحت بشن. در این کش و قوس همه ما از هم آموختیم . بازم خدارو شکر. عین اهل یه خونه شدیم. همه قهر و اشتی هامون مثه قهر و اشتی های اهالی یه خونه شده. این یعنی یه شانس خوب و یه موفقیت برای همه مون که حداقل نا لوتی و نامرد نبودیم. خوب انرژی بعضی ها با بعضی دیگه ضد هم هست. اینام هنوز دارن همدیگه رو دفع میکنند و اینم زیباست. سهیل خوشگل و خوش زبانمون خیلی فداکاریها کرد. اینکه از بین اینهمه خوبان گاهی اسم یکی دو تاشو میارم لطفا به دل نگیرید. خلاصه باید اینم بدونیم که ما بکمک این تالار و این سایت و بقیه سایت ها تونستیم با هم بودن رو در هر شرایطی تجربه کنیم. این یعنی یه شانس خوب . حالام طوری نشده. فقط کافیه بدونیم که بزرگ تر شده ایم و این وسط هوای کوچکتر ها رو هم داشته باشیم. عین اهل یه خونه. بزرگترا و متفکرین این قوم نباید گوشه گیری کنند. خوب بزرگ شدید که خدا رو شکر . حالا دیگه عین بزرگترا همش ایراد نگیرید. فککنید اینجا سیزده بدر هست. مگه نه اینکه تو سیزده بدر بابا بزرگها هم با نوه هاشون الا کلنگ هم بازی میکنند؟ خوب دیگه. شمام اینجوری فک کنید. بچه ها شما رشد کردین. این جای تبریک داره . ولی خواهشا گوشه گیری نکنید. بیائید بازم به همون بازی خوب جا افتاده مون ادامه بدیم. این کار الان اینجا نیاز هست. بچه ها که بزرگ میشن هر کدومشون برا خودشون یه اتاق سوا میگیرند. شمام اینجا همین کارو کردین و دیگه از اتاقهاتون بیرون هم نمیاین. خودنونم متوجه رفتارتون شدین؟ پس اونوقت خونه چی میشه ؟ بیائید این پارتیشن بندی های روحی و فکری و رفتاریتونو حذف کنید و مثه سابق باشید. این خونه , خونه بابا بزرگه. باید به همین شکل بمونه. این دیوار های خود ساخته رو از نو وردارین و بذارین بقیه هم احساس دلتنگی نکنند. بازم در ادامه شاید یه چیزایی بنویسم. مرسی 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ به سلامتيه هممون نوش جان. بره اونجا که غم نباشه.:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ نوش جان. بره اونجا که غم نباشه.:texc5lhcbtrocnmvtp8 :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یه چیزائی رو این وسط فراموش کردیم. اینکه داریم همزمان بزرگ میشیم و تغییر میکنیم. روزی که من با عنوان سهند اومدم اینجا یه دانشجو بودم اما الان دارم دکترامو میگیرم. همش سه ماه مونده مدرکمو یگیرم. هر یوزری که خرابش میکردم (البته با جنجال) بعدش با یه یوزر دیگه میومدم. اون یوزر ها هر کدومش یه نوع از شخصیت درونی من بودن. اما کسی اینو باور نکرد. من با کمک اون یوزر ها همه شخصیت های درونم رو در معرض بازخورد عقاید و آراء دوستان قرار دادم و فهمیدم که کدام شخصیت خودمو برای همیشه تقویت کنم و داشته باشم. خیلی ها هم با یه یوزر اومدن و همون یه یوزر رو دارن. اونام فکر نکنند یکرنگ بودن. با همون یه یوزر شخصیت های مختلفی رو از خودشون بروز دادن و حالا اونام پخته تر شده اند. خیلی هامون درجه گرفتیم و اولش احساس خوبی داشتیم. بعد ها فهمیدیم که این درجات ما رو متمایز میکنه و همین احساس تمایز باعث شد از یکسو بیشتر تغییر کنیم و از سوی دیگر از بقیه دوستان فاصله گرفتیم. سجاد عزیز چندی قبل همه امتیازاشو پاک کرد ولی کسی به روی خودش نیاورد. داداش اسی با هر ترفندی بود تاپیکهای هوشمندانه میزد تا در سایه اون طنز های قشنگ یکم بچه ها رو بیدار تر کنه. بنظر من موفق بود. دستش درد نکنه. شقایق عزیز به خاطر تالار فداکاری کرد و همزمان با چند تا مشکل بزرگ مواجه شد. اما صبور بود و موفق. از ایشون هم ممنونم. داداش وحید خیلی صبوری به خرج داد تا تالار پر رونق بشه. خواهرمون بهار بخاطر شقایق و وحید خیلی حرفاشو نزد تا اتحاد بچه ها بهم نریزه. گردش های دسته جمعی و دید و بازدید های قشنگ . محمد آدمین بخاطر اینکه مجبور نشه با بچه ها رو در رو بشه و شاید دل کسی رو بشکنه , از سمت آدمین بودنش کنار رفت تا به همه ثابت کنه که همه رو دوست داره. اگه بخوام اسم تک تک بچه ها رو بیارم اندازه یه کتاب میشه. همشون همینجا رشد کردن و اگه همین حالا تاپیکها و جوابها و نظرات گذشته اونا رو با الان مقایسه کنید به بزرگ شدنشون پی میبرید. خدا رو شکر خیلی از بچه ها حرفایی تو دلشون بود که از بچگی نتونسته بودن بزبون بیارن. اینجا این امکان براشون فراهم شد که بغضشونو بترکونن و یکم راحت بشن. در این کش و قوس همه ما از هم آموختیم . بازم خدارو شکر. عین اهل یه خونه شدیم. همه قهر و اشتی هامون مثه قهر و اشتی های اهالی یه خونه شده. این یعنی یه شانس خوب و یه موفقیت برای همه مون که حداقل نا لوتی و نامرد نبودیم. خوب انرژی بعضی ها با بعضی دیگه ضد هم هست. اینام هنوز دارن همدیگه رو دفع میکنند و اینم زیباست. سهیل خوشگل و خوش زبانمون خیلی فداکاریها کرد. اینکه از بین اینهمه خوبان گاهی اسم یکی دو تاشو میارم لطفا به دل نگیرید. خلاصه باید اینم بدونیم که ما بکمک این تالار و این سایت و بقیه سایت ها تونستیم با هم بودن رو در هر شرایطی تجربه کنیم. این یعنی یه شانس خوب . حالام طوری نشده. فقط کافیه بدونیم که بزرگ تر شده ایم و این وسط هوای کوچکتر ها رو هم داشته باشیم. عین اهل یه خونه. بزرگترا و متفکرین این قوم نباید گوشه گیری کنند. خوب بزرگ شدید که خدا رو شکر . حالا دیگه عین بزرگترا همش ایراد نگیرید. فککنید اینجا سیزده بدر هست. مگه نه اینکه تو سیزده بدر بابا بزرگها هم با نوه هاشون الا کلنگ هم بازی میکنند؟ خوب دیگه. شمام اینجوری فک کنید. بچه ها شما رشد کردین. این جای تبریک داره . ولی خواهشا گوشه گیری نکنید. بیائید بازم به همون بازی خوب جا افتاده مون ادامه بدیم. این کار الان اینجا نیاز هست. بچه ها که بزرگ میشن هر کدومشون برا خودشون یه اتاق سوا میگیرند. شمام اینجا همین کارو کردین و دیگه از اتاقهاتون بیرون هم نمیاین. خودنونم متوجه رفتارتون شدین؟ پس اونوقت خونه چی میشه ؟ بیائید این پارتیشن بندی های روحی و فکری و رفتاریتونو حذف کنید و مثه سابق باشید. این خونه , خونه بابا بزرگه. باید به همین شکل بمونه. این دیوار های خود ساخته رو از نو وردارین و بذارین بقیه هم احساس دلتنگی نکنند. بازم در ادامه شاید یه چیزایی بنویسم. مرسی فوق العاده و شایسته تقدیر. تا همینجا هم که نوشتی خیلی زیبا بود. دستت درد نکنه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده