شقایق31 40377 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 یادت هست ؟ برای بعضیامون سه سال بعضیامون دوسال بعضیامون یکسال و کمتر مونده بودیم اسم کاربریمون رو چی بذاریم ، اما هر چی بود زدیم ، اونی که عشق سینما بود یه چیزی گذاشت اونی که عشق درس بود یه چیزی یکی هم اسم خودشو گذاشت... اول که اومدیم یکم حس غربت میکردیم اما خیلی زود همه با هم صمیمی شدیم وشدیم معتاد محیط مجازی مهندسان. یکمون 17سالش بود یکی 20 و یکی 35 و ... یکی استاد دانشگاه بود یکی کاسب یکی دانش اموز یکی کنکوری یکی پولدار یکی طرفدار احمدی نزاد یکی یکی مخالفش یکی و .. اما هیچکدوم اینا برامون تفاوتی ایجاد نمیکرد هممون دوست بودیم فقط دوست شایدم خواهر وبرادر . خیلیا میگفتن این دوستی ها مجازیه ویک روز همشون می پره. تا اینکه گذشت و گذشت ومهندسان برامون غیر قابل تحمل شد... توی این دنیای بزرگ مجازی همه خاطرات ثبت شده و همه نوشته های و همه تلاشامون توی تنها یک دقیقه توی بایگانی کردن و درشو محکم بستن. خیلی هامون افسرده شدیم ،دلتنگ شدیم ولی دیگه امیدی نداشتیم دور هم باشیم اما دلمون میخواست بهمون ثابت کنه مجازی حقیقی حالیش نیست هیچکدوممون نفهمیدیم که چی شد اما الان میبینیم باز دوباره دور هم جمع شدیم تا نشون بدیم مهندسان و انجمنو.. همشون تنها یک بهونه هستند واسه اینکه دور هم باشیم پس دوستی هامون ، خاطراتمون ، گریه هامون واسه هم، دعا های قلبی مون و .. رو هیچ وقت یادت نره و هیچ وقت .. یادت نره که همو چقدر دوست داریم . .. بد نیست بیایم و یه عهد دوباره ببندیم برای دوستی های قشنگمون 83
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 شمارو نمیدونم ولی من این یک و نیم سال رو زندگی کردم با همتون کاش فضای کشورمون طوری بشه که بتونیم این دوستی ها رو به دنیای حقیقی هم ببریم بدون هیچ ترسی از هر اما و اگری وشایدی..... 43
shaden. 18583 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 من که این دنیای مجازی و خیلی هم دوست دارم چون دوستای گل زیادی پیدا گردم از تمام ایران 37
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 شمارو نمیدونم ولی من این یک و نیم سال رو زندگی کردم با همتون کاش فضای کشورمون طوری بشه که بتونیم این دوستی ها رو به دنیای حقیقی هم ببریم بدون هیچ ترسی از هر اما و اگری وشایدی..... دقیقا منم مثل تو عین این 14 ماه من روز بروز به همه وابسته شدم امروز با خودم فکر میکردم چقدر قشنگه این دوستیا تا 50 یا 60 سالگیمون ادامه پیدا کنه یعنی میشه 26
pianist 31130 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اینجا و باشگاه همش برام خاطره ست و تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم و دوستای خوبی پیدا کردم ولی نمیدونم چرا گاهی با خودم میگم "کاش اصلا اون روز اول عضو نمیشدم!!" نمیدونم شاید هم بخاطر وابستگی که ایجاد شده این حرف رو میزنم ولی... مرسی با بت تاپیک خوبت... 30
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اینجا و باشگاه همش برام خاطره ست و تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم و دوستای خوبی پیدا کردم ولی نمیدونم چرا گاهی با خودم میگم "کاش اصلا اون روز اول عضو نمیشدم!!"نمیدونم شاید هم بخاطر وابستگی که ایجاد شده این حرف رو میزنم ولی... مرسی با بت تاپیک خوبت... منم گاهی این حس بهم دست میده ولی حس وابستگی به دوستام غالبه 16
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 من احساس میکنم ... کمترین فایده این دنیای مجازی اینه که: کمترین خیانت ها بهت میشه ... چون خیانت ها اونور خیلی بیشتره! 19
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 همه شما درست میگید ولی کاش کمی هم صداقت بود حرفت و قبول دارم ولی خودم به شخصه تو این دنیا صادق بودم 11
کتایون 15177 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 من که زیاد نیست تو این فضام اما همین مدتم خیلی حس خوبی داشتم...کمترین حسنش اینه که دلیلی نداره خودمو سانسور کنم... 19
Ehsan 112349 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اگر این دنیای مجازی نبود من نمیتوانستم تحصیلات حوزوی خود را به پایان برسانم. اگر باز هم کمکم کنید مرجع خوبی براتون میشم که فتوا بدم باقلوا واستون... 21
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اگر این دنیای مجازی نبود من نمیتوانستم تحصیلات حوزوی خود را به پایان برسانم. اگر باز هم کمکم کنید مرجع خوبی براتون میشم که فتوا بدم باقلوا واستون... تو هم ما رو کشتی با این حوزه و عمامت:w00: ما در مورد دوستان و وابستگی میحرفیم:w00: 12
Ehsan 112349 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 تو هم ما رو کشتی با این حوزه و عمامت:w00: ما در مورد دوستان و وابستگی میحرفیم:w00: خوب شماها مثل طلبه میمونید برای من.... من به طلبه هام وابسته ام......:w00: 14
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اره یادم نمیره چقد این شوبرت مارو مسخره میکنه یه روزی همینا هم برات خاطره میشه 10
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 خوب شماها مثل طلبه میمونید برای من.... من به طلبه هام وابسته ام......:w00: پس قدر طلبه هات و بدون 9
lady architect 5360 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 یه روزی همینا هم برات خاطره میشه اره اون بچه پرروه که قرمزه هم میشه خاطره دلمون واسش میتنگه 8
Avenger 19334 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اره یادم نمیره چقد این شوبرت مارو مسخره میکنه کی منو صدا کرد من کیو مسخره کردم 10
Avenger 19334 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اره اون بچه پرروه که قرمزه هم میشه خاطره دلمون واسش میتنگه کدوم بچه پرو بگو منم بدونم 6
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری