lady architect 5360 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 کی منو صدا کردمن کیو مسخره کردم میگم شقایق اینجا بمونه تو برو شام درست کن منم بیام 4
lady architect 5360 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 کدوم بچه پرو بگو منم بدونم مگه تو قرمزی؟ اسپم نکن:w00: 3
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 واااااااااااااای عجب تاپیکی زدی...خیلی عالیه. من که اینجا رو خیلی دوست دارم...همه می گن مگه برات چی داره؟ میگم شماها نمی فهمید....یه عالمه دوست...یه عالمه خاطره ( خوب و بد) چقدر با هم گفتیم و خندیدیم...چقدر گریه کردیم ..... بعضی وقتا به این فکر می کنم که 10 سال دیگه هم اینجوری هستیم؟ فکر کنید تو خیابون دارید می رید مثلا" امین رو می بینید....امین، خانومش، دوتا فسقلی....خیلی جالبه هااااااا... امیدوارم دوستیهامون پایدار بمونه 16
Hossein.T 22596 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 خب من رفتم چایی اوردم :mornincoffee: باقیشو بگو شقایق . . داره به جاهای خوب خوبش میرسه 7
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 واااااااااااااای عجب تاپیکی زدی...خیلی عالیه.من که اینجا رو خیلی دوست دارم...همه می گن مگه برات چی داره؟ میگم شماها نمی فهمیدووویه عالمه دوست...یه عالمه خاطره ( خوب و بد) چقدر با هم گفتیم و خندیدیم...چقدر گریه کردیم ..... بعضی وقتا به این فکر می کنم که 10 سال دیگه هم اینجوری هستیم؟ فکر کنید تو خیابون دارید می رید مثلا" امین رو می بینید....امین، خانومش، دوتا فسقلی....خیلی جالبه هااااااا... امیدوارم دوستیهامون پایدار بمونه چه خوب میشه من تا 50 سالگیمون هم فکر کردم :jawdrop: من که رسما نو اندیش شدم اینجا آدم جون میگیره 14
Avenger 19334 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 ولی هیشکی منو دوست نداره من دوست دارم چون مثل خودم تخسی مثل خودم با حال مثل خودم اقا 6
samaneh66 10265 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 من زیاد اهل رفیق نیستم توی غربت زندگی میکنم دور از خانواده اما تمام عشق و امید شما دوستان گلم هستید دوستانی که با خنده هم خنده میکنیم و با غم و غصه هم دل میسوزونیم و گریه میکنیم برا ی هم دعا میکنیم گاهی اوقات برای هم بهترین مشاور و روانشناس میشیم کی میگه دنیای مجازی بده از واقعیش که خیلی بهتره چون ندیده و نشناخته با همیم نه برای پول هم نه برای اسم و رسم هم بلکه برای یه اسم 21
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 من زیاد اهل رفیق نیستم توی غربت زندگی میکنم دور از خانواده اما تمام عشق و امید شما دوستان گلم هستید دوستانی که با خنده هم خنده میکنیم و با غم و غصه هم دل میسوزونیم و گریه میکنیم برا ی هم دعا میکنیم گاهی اوقات برای هم بهترین مشاور و روانشناس میشیم کی میگه دنیای مجازی بده از واقعیش که خیلی بهتره چون ندیده و نشناخته با همیم نه برای پول هم نه برای اسم و رسم هم بلکه برای یه اسم واقعا همین طوره 7
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 از نظر روانشناسی،دوستی های مجازی،احساس مجازی هم میاره. یعنی ممکنه شما با دوستتان در خواب برین بیرون،یا با هم دعوا کنین و..... به نظرتون میشه رو دوستی مجازی حساب کرد؟ 12
lady architect 5360 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 از نظر روانشناسی،دوستی های مجازی،احساس مجازی هم میاره.یعنی ممکنه شما با دوستتان در خواب برین بیرون،یا با هم دعوا کنین و..... به نظرتون میشه رو دوستی مجازی حساب کرد؟ خواستم بگم من نظری ندارم از باقی دوستان بپرس 5
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 خواستم بگم من نظری ندارم از باقی دوستان بپرس چرا نظری ندارین؟ یعنی شما چگونه به دوست مجازی خودتان نگاه میکنید؟ 4
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 از نظر روانشناسی،دوستی های مجازی،احساس مجازی هم میاره.یعنی ممکنه شما با دوستتان در خواب برین بیرون،یا با هم دعوا کنین و..... به نظرتون میشه رو دوستی مجازی حساب کرد؟ نمیدونم قبلا عضو فرومی بودی یا اینجا اولین فرومیه که اومدی؟ چون ظاهرا تازه عضو شدی ولی مرور زمان شاید به حرفم برسی خیلی رو قسمت روانشناسیش فکر نکن چون بعضی چیزها رو تجربه ثابت میکنه 16
lady architect 5360 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 چرا نظری ندارین؟یعنی شما چگونه به دوست مجازی خودتان نگاه میکنید؟ کسی که نمی تونه مچمو بگیره اما می تونه به حرفام گوش بده 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 ما هم خونه به دوشیم هر جا دوستان برن ما هم پشت سر اونها میرییم 15
الهام. 8079 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 منم عاشق اينجام...يه روز سر نزنم واقعا دلتنگ ميشم البته خانوادم به اين حس من ميگن اعتياد تا كسي نياد اينجا...عضو نشه...با بچه ها رفيق نشه...نميفهمه ما چي ميگيم ما يه خانواده ايم...هر اتفاقي واسه هر كسي بيفته واسمون مهمه به هم اعتماد مي كنيم...مشكلاتمونو به هم ميگيم...به همديگه كمك مي كنيم يه بنده خدايي روزي 3بار به من ميگه چرا ميشيني با كسايي كه نميدوني كين و چيكاره ان بحث مي كني؟ از كجا ميدوني كسي اون پشت نيست كه بخواد به يه هدفي برسه از كجا ميدوني اين اي دي هاي مختلف مال كيه...اصلا آدمه يا ربات! اما من هردفعه يه چيز بهش ميگم...اينايي كه اينجان دوستاي صميمي منن...حتي اگر رباتم باشن دوسشون دارم!:girl_in_dreams: 18
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری