lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ کی منو صدا کردمن کیو مسخره کردم میگم شقایق اینجا بمونه تو برو شام درست کن منم بیام 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ کدوم بچه پرو بگو منم بدونم مگه تو قرمزی؟ اسپم نکن:w00: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ واااااااااااااای عجب تاپیکی زدی...خیلی عالیه. من که اینجا رو خیلی دوست دارم...همه می گن مگه برات چی داره؟ میگم شماها نمی فهمید....یه عالمه دوست...یه عالمه خاطره ( خوب و بد) چقدر با هم گفتیم و خندیدیم...چقدر گریه کردیم ..... بعضی وقتا به این فکر می کنم که 10 سال دیگه هم اینجوری هستیم؟ فکر کنید تو خیابون دارید می رید مثلا" امین رو می بینید....امین، خانومش، دوتا فسقلی....خیلی جالبه هااااااا... امیدوارم دوستیهامون پایدار بمونه 16 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خب من رفتم چایی اوردم :mornincoffee: باقیشو بگو شقایق . . داره به جاهای خوب خوبش میرسه 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ واااااااااااااای عجب تاپیکی زدی...خیلی عالیه.من که اینجا رو خیلی دوست دارم...همه می گن مگه برات چی داره؟ میگم شماها نمی فهمیدووویه عالمه دوست...یه عالمه خاطره ( خوب و بد) چقدر با هم گفتیم و خندیدیم...چقدر گریه کردیم ..... بعضی وقتا به این فکر می کنم که 10 سال دیگه هم اینجوری هستیم؟ فکر کنید تو خیابون دارید می رید مثلا" امین رو می بینید....امین، خانومش، دوتا فسقلی....خیلی جالبه هااااااا... امیدوارم دوستیهامون پایدار بمونه چه خوب میشه من تا 50 سالگیمون هم فکر کردم :jawdrop: من که رسما نو اندیش شدم اینجا آدم جون میگیره 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ولی هیشکی منو دوست نداره :w00::w00: 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ :w00::w00: دیدی باز دعوام کردی؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دیدی باز دعوام کردی؟ دوست دارم حالا اسپم نکن 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دوست دارمحالا اسپم نکن باشه :pichak: 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ولی هیشکی منو دوست نداره من دوست دارم چون مثل خودم تخسی مثل خودم با حال مثل خودم اقا 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من زیاد اهل رفیق نیستم توی غربت زندگی میکنم دور از خانواده اما تمام عشق و امید شما دوستان گلم هستید دوستانی که با خنده هم خنده میکنیم و با غم و غصه هم دل میسوزونیم و گریه میکنیم برا ی هم دعا میکنیم گاهی اوقات برای هم بهترین مشاور و روانشناس میشیم کی میگه دنیای مجازی بده از واقعیش که خیلی بهتره چون ندیده و نشناخته با همیم نه برای پول هم نه برای اسم و رسم هم بلکه برای یه اسم 21 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من زیاد اهل رفیق نیستم توی غربت زندگی میکنم دور از خانواده اما تمام عشق و امید شما دوستان گلم هستید دوستانی که با خنده هم خنده میکنیم و با غم و غصه هم دل میسوزونیم و گریه میکنیم برا ی هم دعا میکنیم گاهی اوقات برای هم بهترین مشاور و روانشناس میشیم کی میگه دنیای مجازی بده از واقعیش که خیلی بهتره چون ندیده و نشناخته با همیم نه برای پول هم نه برای اسم و رسم هم بلکه برای یه اسم واقعا همین طوره 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ از نظر روانشناسی،دوستی های مجازی،احساس مجازی هم میاره. یعنی ممکنه شما با دوستتان در خواب برین بیرون،یا با هم دعوا کنین و..... به نظرتون میشه رو دوستی مجازی حساب کرد؟ 12 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ از نظر روانشناسی،دوستی های مجازی،احساس مجازی هم میاره.یعنی ممکنه شما با دوستتان در خواب برین بیرون،یا با هم دعوا کنین و..... به نظرتون میشه رو دوستی مجازی حساب کرد؟ خواستم بگم من نظری ندارم از باقی دوستان بپرس 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خواستم بگم من نظری ندارم از باقی دوستان بپرس چرا نظری ندارین؟ یعنی شما چگونه به دوست مجازی خودتان نگاه میکنید؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ از نظر روانشناسی،دوستی های مجازی،احساس مجازی هم میاره.یعنی ممکنه شما با دوستتان در خواب برین بیرون،یا با هم دعوا کنین و..... به نظرتون میشه رو دوستی مجازی حساب کرد؟ نمیدونم قبلا عضو فرومی بودی یا اینجا اولین فرومیه که اومدی؟ چون ظاهرا تازه عضو شدی ولی مرور زمان شاید به حرفم برسی خیلی رو قسمت روانشناسیش فکر نکن چون بعضی چیزها رو تجربه ثابت میکنه 16 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ چرا نظری ندارین؟یعنی شما چگونه به دوست مجازی خودتان نگاه میکنید؟ کسی که نمی تونه مچمو بگیره اما می تونه به حرفام گوش بده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ما هم خونه به دوشیم هر جا دوستان برن ما هم پشت سر اونها میرییم 15 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ منم عاشق اينجام...يه روز سر نزنم واقعا دلتنگ ميشم البته خانوادم به اين حس من ميگن اعتياد تا كسي نياد اينجا...عضو نشه...با بچه ها رفيق نشه...نميفهمه ما چي ميگيم ما يه خانواده ايم...هر اتفاقي واسه هر كسي بيفته واسمون مهمه به هم اعتماد مي كنيم...مشكلاتمونو به هم ميگيم...به همديگه كمك مي كنيم يه بنده خدايي روزي 3بار به من ميگه چرا ميشيني با كسايي كه نميدوني كين و چيكاره ان بحث مي كني؟ از كجا ميدوني كسي اون پشت نيست كه بخواد به يه هدفي برسه از كجا ميدوني اين اي دي هاي مختلف مال كيه...اصلا آدمه يا ربات! اما من هردفعه يه چيز بهش ميگم...اينايي كه اينجان دوستاي صميمي منن...حتي اگر رباتم باشن دوسشون دارم!:girl_in_dreams: 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده