lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ دوستاننوتراداموس و این چیزا رو من قبول ندارم 3 کتاب بهتون پیشنهاد میکنم 1 موج سوم 2 شوک اینده جنگ و ضد جنگ هرسه اثر تئوریسین بزرگ الوین تافلر بیشتر چیزی نمیگم تحقیق کنید راجع به این سه کتاب و اقای الوین تافلر حمید چه کارای سختی میگی خودت بگو دیگه 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ بابا هر چی خدا بخواد چرا شلوغش میکنین دنیا دست خداس هر چی اون بخواد همون میشه اصلا از کجا معلوم زنده باشیم که اون روزو ببینیم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ بالاخره که یه روز باید بمیریم چه بهتر که همه با هم بریم...خوش میگذره دسته جمعی 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ بالاخره که یه روز باید بمیریم چه بهتر که همه با هم بریم...خوش میگذره دسته جمعی اره تو راه هم از هم حلالیت میگیریم 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ منم به همین خاطر هنوز دفترچه نفرستادم 4 لینک به دیدگاه
hashem311 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ منم یه پیشگو میشناسم که خیلی دقیق پیشگویی میکنه اسمش هم داموس الملک هست به خدا خودم دیدم تو قهوه تلخ 5 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ من میترسم سیمااااااااااااااااا :banel_smiley_52: بابا من تو یه سایتی سن مرگمو تخمین زدم شد 65 سالگی حالا حالا ها هستیم در خدمتتون اینا همش شایعس خیالتون راحت 6 لینک به دیدگاه
khanum gol 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ تو سال 2000هم گفته بودن زمین نابود میشه اما الان 11سال گذشته و همچنان زمین از بین نرقته.الان میلیونها و شاید میلیاردها ساله که زمین وجود داره چطور میتونه یه دفعه نابود بشه!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده