lady architect 5360 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 دوستاننوتراداموس و این چیزا رو من قبول ندارم 3 کتاب بهتون پیشنهاد میکنم 1 موج سوم 2 شوک اینده جنگ و ضد جنگ هرسه اثر تئوریسین بزرگ الوین تافلر بیشتر چیزی نمیگم تحقیق کنید راجع به این سه کتاب و اقای الوین تافلر حمید چه کارای سختی میگی خودت بگو دیگه 3
solise70 967 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 بابا هر چی خدا بخواد چرا شلوغش میکنین دنیا دست خداس هر چی اون بخواد همون میشه اصلا از کجا معلوم زنده باشیم که اون روزو ببینیم 4
maryam_alien 9906 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 بالاخره که یه روز باید بمیریم چه بهتر که همه با هم بریم...خوش میگذره دسته جمعی 7
VINA 31339 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 بالاخره که یه روز باید بمیریم چه بهتر که همه با هم بریم...خوش میگذره دسته جمعی اره تو راه هم از هم حلالیت میگیریم 7
hashem311 322 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 منم یه پیشگو میشناسم که خیلی دقیق پیشگویی میکنه اسمش هم داموس الملک هست به خدا خودم دیدم تو قهوه تلخ 5
shokoofeh 887 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 من میترسم سیمااااااااااااااااا :banel_smiley_52: بابا من تو یه سایتی سن مرگمو تخمین زدم شد 65 سالگی حالا حالا ها هستیم در خدمتتون اینا همش شایعس خیالتون راحت 6
khanum gol 84 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 تو سال 2000هم گفته بودن زمین نابود میشه اما الان 11سال گذشته و همچنان زمین از بین نرقته.الان میلیونها و شاید میلیاردها ساله که زمین وجود داره چطور میتونه یه دفعه نابود بشه!!!!!! 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری