رفتن به مطلب

در دسامبر 2012 چه اتفاقي قراره بيوفته ؟

sookut

ارسال های توصیه شده

هیچ چیزی بر ادعا این موضوع از طرف قوم مایا نیست.

البته این مطالب را کسانی میگند که در موردش تحقیق کردند.

خدا کنه :ws37:

مرسی از اطلاعاتتون

ولی اگه اتفاقی بیفته خون من گردن شماهاست:w16::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آره مرگ خوبه:ws3:

هر کی مرگ دوست داره بگه.با هم دیگه قرار خودکشی دست جمعی بزاریم.

اگر از گناه خودکشی میترسید.خودم همتون را اول میکشم و بعد خودم را میکشم.

هر کی حاظره بگه حاظر

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر کی مرگ دوست داره بگه.با هم دیگه قرار خودکشی دست جمعی بزاریم.

اگر از گناه خودکشی میترسید.خودم همتون را اول میکشم و بعد خودم را میکشم.

هر کی حاظره بگه حاظر

:mrsbeasley:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اون موقع که این قضیه تازه مطرح شده بود سر یکی از کلاسام اینو مطرح کردم...همه میگفتن که مرگ خوبه راحت میشیم و این حرفا....اما وقتی جدی تر فکر کردن جلسه ی بعدش همه با کلی اطلاعات اومده بودن...

تمام پیش بینی ها مبنی براینه که زمین رو به سردی میره یعنی نسل بشر هم مثل دایناسورها منقرض میشه بر اثر برخورد یک شهاب سنگ به زمین...

اما ز نگاه من تو این نقطه از تاریخ یه چنین اتفاقی محاله...

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون موقع که این قضیه تازه مطرح شده بود سر یکی از کلاسام اینو مطرح کردم...همه میگفتن که مرگ خوبه راحت میشیم و این حرفا....اما وقتی جدی تر فکر کردن جلسه ی بعدش همه با کلی اطلاعات اومده بودن...

تمام پیش بینی ها مبنی براینه که زمین رو به سردی میره یعنی نسل بشر هم مثل دایناسورها منقرض میشه بر اثر برخورد یک شهاب سنگ به زمین...

اما ز نگاه من تو این نقطه از تاریخ یه چنین اتفاقی محاله...

ایشاالله که شهابه بخوره و راحت شیم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ایشاالله که شهابه بخوره و راحت شیم:w16:

اگه این اتفاق بیفته خیلی وحشتناک میشه سیما...بر اثر سرما همه ی گیاها و حیوونا میمیرن...از گشنگی میمیریم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه این اتفاق بیفته خیلی وحشتناک میشه سیما...بر اثر سرما همه ی گیاها و حیوونا میمیرن...از گشنگی میمیریم...

نه یه جوری بخوره که یه دفعه ای بمیریم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

از زندگی یکنواخت خسته نشدی؟؟.

ا

• Like 2
لینک به دیدگاه
از نگاه من زندگی زندگی یکنواخت نیست...اگه دقت کنیم واقعا نیست...

ولی یکنواخته کتی

هرچقدر هم که تنوع خلق میکنی بازم یکنواخت

والا من که کم آوردم با این شیطونیام:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ولی یکنواخته کتی

هرچقدر هم که تنوع خلق میکنی بازم یکنواخت

والا من که کم آوردم با این شیطونیام:w16:

مشکل ما اینه که میخوایم تنوع ایجاد کنیم...وقتی که هر روز با روز قبلش فرق میکنه...وقتی هنوز این همه زیبایی هست که ندیدیمش...وقتی هنوز هستن کسایی که با یه لبخند ما به اوج میرسن و با یه نگاه تلخ به قعر...تنوع خودش وجود داره اون قدر زیاد که ما نمیبینمش...

• Like 2
لینک به دیدگاه
مشکل ما اینه که میخوایم تنوع ایجاد کنیم...وقتی که هر روز با روز قبلش فرق میکنه...وقتی هنوز این همه زیبایی هست که ندیدیمش...وقتی هنوز هستن کسایی که با یه لبخند ما به اوج میرسن و با یه نگاه تلخ به قعر...تنوع خودش وجود داره اون قدر زیاد که ما نمیبینمش...

شاید ...

ولی فرمت کلی زندگی یعنی قالب اصلیش یکنواخت و تکراریه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

عجب... پایان دنیا در سال 2012... اونم پایان دنیا... حالا اگر به یکم کمترش راضی بودید شاید میشد کاریش کرد...

آیا واقعا به نظر شما حرفی به این بی معنایی حتی ارزش این رو داره که وقت بزارید و راجع بهش فکر کنید ؟

این بحث ها و گفته ها تنها خزعبلاتی هست که افراد بی کاری که قوه ی تخیل قوی داشتند درست کردند تا وقت من و شما رو حدر بدند...

اگر هر کس وقتی گفته هایی این چنینی رو میشنوه کمی به عقل و منطق خودش رجوع کنه و در ضمن کمی هم تحقیق کنه (فقط مقدار کمی کافیه... باور کنید... لازم نیست 20 تا کتاب بخونید...) میتونه به خوبی بفهمه که چنین گفته هایی هیچ معنا و مفهومی ندارند...

چند نکته اینکه اولا تقویم مایا ها هیچوقت "پایان" نداره... فقط به بخش بعدی میره... یعنی به دوره ای دیگه چرخ میخوره و تموم نمیشه... 21-12-2012 فقط پایان یک حلقه از تقویم هست...

دوم اینکه آخرین باری که خورشید ما (منظومه ی خورشیدی) در مرکز کهکشان راه شیری قرار گرفت در تاریخ 11 جون سال 1999 بود... این هم از این مسئله...

تمام نشانه ها و مسائل دیگری هم که مطرح شده در این باره به همین شکل جزعبلاتی بیش نیستند...

جدیدا به نظر میرسه که دوستانی که اینجا میان فقط دنبال حدر دادن وقت خودشون هستند... دیگه خبری از اون بحث هایی که واقعا به آدم چیزی یاد میداد نیست و اون دوستانی هم که چیزی برای گفتن دارند پست های یک خطی میزنند...

• Like 9
لینک به دیدگاه
عجب... پایان دنیا در سال 2012... اونم پایان دنیا... حالا اگر به یکم کمترش راضی بودید شاید میشد کاریش کرد...

آیا واقعا به نظر شما حرفی به این بی معنایی حتی ارزش این رو داره که وقت بزارید و راجع بهش فکر کنید ؟

این بحث ها و گفته ها تنها خزعبلاتی هست که افراد بی کاری که قوه ی تخیل قوی داشتند درست کردند تا وقت من و شما رو حدر بدند...

اگر هر کس وقتی گفته هایی این چنینی رو میشنوه کمی به عقل و منطق خودش رجوع کنه و در ضمن کمی هم تحقیق کنه (فقط مقدار کمی کافیه... باور کنید... لازم نیست 20 تا کتاب بخونید...) میتونه به خوبی بفهمه که چنین گفته هایی هیچ معنا و مفهومی ندارند...

چند نکته اینکه اولا تقویم مایا ها هیچوقت "پایان" نداره... فقط به بخش بعدی میره... یعنی به دوره ای دیگه چرخ میخوره و تموم نمیشه... 21-12-2012 فقط پایان یک حلقه از تقویم هست...

دوم اینکه آخرین باری که خورشید ما (منظومه ی خورشیدی) در مرکز کهکشان راه شیری قرار گرفت در تاریخ 11 جون سال 1999 بود... این هم از این مسئله...

تمام نشانه ها و مسائل دیگری هم که مطرح شده در این باره به همین شکل جزعبلاتی بیش نیستند...

جدیدا به نظر میرسه که دوستانی که اینجا میان فقط دنبال حدر دادن وقت خودشون هستند... دیگه خبری از اون بحث هایی که واقعا به آدم چیزی یاد میداد نیست و اون دوستانی هم که چیزی برای گفتن دارند پست های یک خطی میزنند...

من زیاد تاپیک نمیزنم این فک کنم پنجمین تاپیکم باشه

به نظرم جالب اومد گفتم اگه دوستان چیزی میدونن منم بهره بگیرم

همین

ولی شما همش توهین کردی:ws44:

وقتی شما این چیزارو میدونین دلیل نمیشه که همه بدونن

:ws44::ws44::ws44::ws44::ws44:

چرا آدمها زودی در مورد هم قضاوت میکنن؟:ws44:

• Like 8
لینک به دیدگاه
من زیاد تاپیک نمیزنم این فک کنم سومیش باشه

به نظرم جالب اومد گفتم اگه دوستان چیزی میدونن منم بهره بگیرم

همین

ولی شما همش توهین کردی:ws44:

وقتی شما این چیزارو میدونین دلیل نمیشه که همه بدونن

:ws44::ws44::ws44::ws44::ws44:

سوکوت خانوم من واقعا قصد توهین نداشتم...

ناراحت نشید... ببخشید... :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این حرفا چیه

اگه از نظر اقتصادی میگی اصلا اقتصاد بعد یه دوران رونق دچار سقوط میشه

الانم درمورد کشورای پیشرفته میبینیم اینا چه ربطی داره به پیش بینی

زمینم داره گرم میشه بخاطر فعالیتا

• Like 2
لینک به دیدگاه

در دسامبر 2012 احتمالا" من با خوردن يه صبحونه مختصر (تا اون موقع من حتما" به خوردن صبحونه عادت ميكنم)به اتفاق پسر كوچولوم كه اون موقع يه خورده بزرگتر شده ميريم پياده روي تو جنگل هاي زيباي شمال.خصوصا" كه فصل پاييزش بيشتر مي چسبه.موقع برگشت هم اگه پولمون كفاف داد يه نون سنگك داغ از نونوايي سر خيابون ميخريم و ....

باقيش رو ميزارم براي بعد...اما مطمئنا" بيشتر از هميشه لذت خواهم برد.

• Like 8
لینک به دیدگاه
یعنی قیامت میشه؟:banel_smiley_52:

قیامت زمانش بر هیچ کس مشخص نیست.درستش اینه که ما به آیات قرآن رجوع کنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...