spow 44198 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 من چیزی که ترمودینامیک میگه رو باور میکنم نه پیشگویی های هرکس دیگه ای رو چیزی که اثبات شده چرا باید برم دنبال موهومات انتروپی داره به سمت حداکثری حرکت میکنه هیچ کاری دارای بازده صددرصد نیست یعنی امکان وقوع امرمطلق وجود نداره حالا خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! 6
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 یعنی واقعا تو نمیدونی؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اخه تو این چند سال گذشته تو هیچ انجمنی و سایتی نبوده که این ادعا مطرح نشده باشه. اصلی ترین دلیلش تقویم قوم مایا هست. تقویمش طوری ساخته شده که زمان تو سال 2012 تموم شده.و دلیلش هم ضعف تقویمش هست. کلا موضوع چرتی هست مردم هم خرافاتی.زیاد دامن میزنند به این چرت وپرت ها یه چیزایی شنیده بودم ولی چیز زیادی نمیدونم ولی آخه من شنیدم تقویمشون بدون ایراده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: 1
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 والا من راجب اینکه چرا این سالیو انتخابیه کردین چیزی نمیدونیم ولی اگه فهمیدیم حتما به تو میگوییم دختریه کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باشه فهمیدی حتما به من اطلاع بده 1
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 من چیزی که ترمودینامیک میگه رو باور میکنم نه پیشگویی های هرکس دیگه ای روچیزی که اثبات شده چرا باید برم دنبال موهومات انتروپی داره به سمت حداکثری حرکت میکنه هیچ کاری دارای بازده صددرصد نیست یعنی امکان وقوع امرمطلق وجود نداره حالا خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! یعنی رفته رفته رفته داره همه چی نابود میشه ؟؟؟ منظورتون اینه؟ 2
danielo 15239 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 یه چیزایی شنیده بودم ولی چیز زیادی نمیدونمولی آخه من شنیدم تقویمشون بدون ایراده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: نمیتونم دقیق بهت توضیح بدم. یک جوری از نظر ظرفیتی وجود داره. یک مثال میزنم که زیاد ربطی نداره ولی متوجه میشی منظور من را. مثلا یک چیز هست که 5 رقمی باشه.هیچ وقت به رقم 6 نمیرسیده. اون کسی که این تقویم را ساخته.پیش خودش گفته که حالا کو تا 3000 سال بعد.فعلا از این تقویم استفاده میکنم. 4
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 نمیتونم دقیق بهت توضیح بدم.یک جوری از نظر ظرفیتی وجود داره. یک مثال میزنم که زیاد ربطی نداره ولی متوجه میشی منظور من را. مثلا یک چیز هست که 5 رقمی باشه.هیچ وقت به رقم 6 نمیرسیده. اون کسی که این تقویم را ساخته.پیش خودش گفته که حالا کو تا 3000 سال بعد.فعلا از این تقویم استفاده میکنم. ولی شما از کجا اینو مطمئنی؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
هوتن 15061 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 من چیزی که ترمودینامیک میگه رو باور میکنم نه پیشگویی های هرکس دیگه ای روچیزی که اثبات شده چرا باید برم دنبال موهومات انتروپی داره به سمت حداکثری حرکت میکنه هیچ کاری دارای بازده صددرصد نیست یعنی امکان وقوع امرمطلق وجود نداره حالا خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! به عبارت دیگه هیچ پیشگویی مطلقی وجود نداره چون در غیر اینصورت در چنين جهاني هيچ جايي براي ارادهء آزادی باقي نمي مونه 6
spow 44198 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 یعنی رفته رفته رفته داره همه چی نابود میشه ؟؟؟منظورتون اینه؟ نه هرسیکلی پایداری خودشو داره کلا همه چیز خوب یا همه چیز بد یه داستانه! 4
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 به عبارت دیگه هیچ پیشگویی مطلقی وجود نداره چون در غیر اینصورت در چنين جهاني هيچ جايي براي ارادهء آزادی باقي نمي مونه مطلق که نه ولی میشه درصدی قائل شد... 1
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 نههرسیکلی پایداری خودشو داره کلا همه چیز خوب یا همه چیز بد یه داستانه! یعنی به نظر شما اصلا ممکن نیست که یه زمانی همه چی بد بشه؟؟؟؟ 1
هوتن 15061 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 مطلق که نه ولی میشه درصدی قائل شد... اینجور پیشگوییها منو یاد دیپلماسی عمومی محمود میندازه 3
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 بابا هیچی نمیشهیه مشت آدم بیکار نشستن این مزخرفاتو گفتن بزار 2012 بیاد حالت گرفته میشه 2
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 اینجور پیشگوییها منو یاد دیپلماسی عمومی محمود میندازه داداشی تو رو خدا اسم این محمود رو نیار که 4 ستون بدنم از هم متلاشی میشه از حرص اومدیم درست از آب در اومد اونوقت چی؟:banel_smiley_52: 2
hilari 2413 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 بزار 2012 بیاد حالت گرفته میشه بزار 2013 بیاد حال اونا گرفته میشه 1
hilari 2413 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 داداشی تو رو خدا اسم این محمود رو نیار که 4 ستون بدنم از هم متلاشی میشه از حرص اومدیم درست از آب در اومد اونوقت چی؟:banel_smiley_52: من تضمین میکنم درست از آب در نمیاد , 1
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 بزار 2013 بیاد حال اونا گرفته میشه ولی من به دلم افتاده که 2012 همه چی تموم میشه حالا ببینیم چی میشه 1
هوتن 15061 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 داداشی تو رو خدا اسم این محمود رو نیار که 4 ستون بدنم از هم متلاشی میشه از حرص اومدیم درست از آب در اومد اونوقت چی؟:banel_smiley_52: ببین اینا رو میگن و تبلیغ میکنن تا در اینده اعمالشون رو راحت تر بخورد افکار عمومی بدن قاعده اش اینه من اگه بیشتر بگم لازم الاعدام میشم 3
danielo 15239 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 ولی شما از کجا اینو مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ چیزی بر ادعا این موضوع از طرف قوم مایا نیست. البته این مطالب را کسانی میگند که در موردش تحقیق کردند. 2
sookut 13735 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 ببین اینا رو میگن و تبلیغ میکنن تا در اینده اعمالشون رو راحت تر بخورد افکار عمومی بدن قاعده اش اینه من اگه بیشتر بگم لازم الاعدام میشم یعنی من خیالم راحت باشه؟؟؟؟ اگه چیزی شد تقصیر توئه ها من داشتم آماده میشدم 1
ارسال های توصیه شده