lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ چی شد عسیسم؟خو دیدم ذوق داره دیگه به من چه من که پزشکی نمی خونم اسم منو بزن رو تاپیک برم :w00: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ به من چه من که پزشکی نمی خونم اسم منو بزن رو تاپیک برم :w00: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: eeeeeeeeeeeجواب منو بده خانوم راهنماییییییی ؟ تو اینا که گفتم نبود یعنی ؟ :imoksmiley: خوب تو همه حدسارو یه جا با هم گفتی:w00: کرمه تو روده س:smiley (18): لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ کرمارو یکی یکی نام ببرین دیگه.... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ کرم کدو؟؟؟ کرم کدو این شکلیه آسکاریس؟ نه عسیسم اینم اسکاریس لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ ژیاردیا......کرمک ژیاردیا کرمکه؟ یا کرمک ژیاردیاس؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ فکر نکنما ..... تو تصاویر پزشکی زده شده این تاپیکه به نماد یه گروه فکر نکنم کاری داشته باشه شاید نماد یه گروه پزشکی باشه:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ تیریشین چیه اونوخ؟اسمه مستعاره؟ تریشین اسمه یه کرم هست کرمی که در عضله انسان یا گاو ... رشد میکنه اگه گوشت خوب پخته نشده بخوریم میگیریم چیه بالاخره یا پائین خره؟ حیف تصویر میکروسکوپیه وگرنه میگفتم کرم ابریشمه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ تیریشین چیه اونوخ؟اسمه مستعاره؟ تریشین اسمه یه کرم هست کرمی که در عضله انسان یا گاو ... رشد میکنه اگه گوشت خوب پخته نشده بخوریم میگیریم چیه بالاخره یا پائین خره؟ حیف تصویر میکروسکوپیه وگرنه میگفتم کرم ابریشمه نه تریشینه نیست.... شاید خاله شه:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ هنوز نگفتید؟:icon_pf (34): من بگم؟ :mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ هنوز نگفتید؟:icon_pf (34): من بگم؟ :mrsbeasley: بگو بشه جان 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ نه تریشینه نیست.... شاید خاله شه:4chsmu1: ای بابا من امشب تا جوابشو نفهمم خوابم نمیبرم برم تو جزوه کرم شناسیم یه نگا بندازم شاید کشفیدم . . . .خوب فاسیولا که نیس چون فاسیولا پهنه . . .آسکاریس لومبریکوئیدس هم که گفتی نیس . . . تیریشینا اسپیرالیسم که گفتی نیست و خالشه . . .اکینوکوکوس گرانولوزوس هم نباید باشه ؟ها؟ . . . مطمئنم تریکوسفال (تریکوسفالوس تریکوس)هست نگو که نیست چون خصوصیات تخمش عینا مثل اونه البته احتمال داره شیستوزوما یا کرم خونی هم باشه (بیلارزیا) 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ یکی درست گفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:Laie_28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده