RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ یکی درست گفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:Laie_28: کیهههههههههههههههههههههههههههههههههه کیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ خوب برنده ی مسابقه RAPUNZEL :Laie_28::Laie_28::Laie_28: :w330::w330::w330: :2rqfst4::2rqfst4: :shad: حالا یه توضیحی در ارتباط با این کرمه این کرم با نام علمیهTrichinella spiralis یا همان کرم خوک، انگل روده ی باریک انسان و دیگر گوشتخوارانه، این کرمه در سیستم لنفاوی زندگی میکنه و چون سیستمه لنفاوی مایعات بافتی رو به گردش خون بر میگردونه اگر توسط این کرم های انگلی مسدود بشه مایعات در بافتهای محیطی بدن محبوس میشه بزرگی و تورم اعضارو منجر میشه که به اون پیل پایی هم میگن. یه نکته ای هم که میشه بهش توجه کرد اینه که این کرم تعداد زیادی از مردم نواحی گرمسیریو الوده میکنه. 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ خوب برنده ی مسابقه RAPUNZEL :Laie_28::Laie_28::Laie_28: :w330::w330::w330: :2rqfst4::2rqfst4: :shad: حالا یه توضیحی در ارتباط با این کرمه این کرم با نام علمیهTrichinella spiralis یا همان کرم خوک، انگل روده ی باریک انسان و دیگر گوشتخوارانه، این کرمه در سیستم لنفاوی زندگی میکنه و چون سیستمه لنفاوی مایعات بافتی رو به گردش خون بر میگردونه اگر توسط این کرم های انگلی مسدود بشه مایعات در بافتهای محیطی بدن محبوس میشه بزرگی و تورم اعضارو منجر میشه که به اون پیل پایی هم میگن. یه نکته ای هم که میشه بهش توجه کرد اینه که این کرم تعداد زیادی از مردم نواحی گرمسیریو الوده میکنه. :ws3::ws3::icon_gol::icon_gol::jawdrop: بچه ها منو بگیرین دارم غش میکنم یکی بیاد وسط قر بده 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ اینم عکسه بزرگش:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ :ws3::ws3::icon_gol::icon_gol::jawdrop:بچه ها منو بگیرین دارم غش میکنم یکی بیاد وسط قر بده غش نکن عسیسممم مبالکت باشه :give_present: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ ...تبریک میگم... البته منم میدونستما ... 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ اینم عکسه بزرگش:flowerysmile: با با دلی جون این که همون تریشین خودمونه اون اول گفتنم چرا گفتی خالشه خوب خود ناکسش بود که .... من اسمشو کامل فقط نگفتیدم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ غش نکن عسیسممممبالکت باشه :give_present: میسی ...تبریک میگم... البته منم میدونستما ... میسی 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ ...تبریک میگم... البته منم میدونستما ... :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ مبارکت باشه بابا شما که رشتتون هست چرا زودتر نگفتی.............. :Laie_28::w155::w31::w330:....:w14: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ مبارکت باشه بابا شما که رشتتون هست چرا زودتر نگفتی..............:Laie_28::w155::w31::w330:....:w14: مرسییییییییییی بابا گفتیدم اول منتها کامل نگفتیدم مخففشو اونجور که استادمون میگفت گفتیدم دلنواز فک کرد یه چیز دیگه رو میگم ظاهرا باید نام کاملشو ذکر میکردیم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ مرسییییییییییی بابا گفتیدم اول منتها کامل نگفتیدم مخففشو اونجور که استادمون میگفت گفتیدم دلنواز فک کرد یه چیز دیگه رو میگم ظاهرا باید نام کاملشو ذکر میکردیم خوب گفتم خالشه دیگه خب خداروشکر به نتیجه رسیدیممممم این تاپیک قفل میشه.. بریم سراغه پرسشهای بعدی:flowerysmile: راستی از دوستانی چون سحر تشکر میکنم که راهو باز کرد همینطور زهرای عزیز که به من کمک کرد:4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده