Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ قارچ ، گابول ، پلاسما ، پروتئین ، ویتامین ، نوزاد یه جاندار یا تخمش ؟یا یه راهنمایی میکنی یا کلامون میره تو هم :brodkavelarg: :ws2: یه عالمه راهنمایییییی کردمااااااااااااااااااااااااااااااا:w00: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ زندگي بازي نيست ؟!زندگي برگ پژمرده ي پائيزي نيست ؟! زندگي بوته ي خشك كوير؛ريشه ي پوك درخت ؛ خزه ي خيس قنات يا كلوخ لب جوي ؛ خس و خاشاك بيابانها نيست !! زندگي ؛ گل اميد نگاه عاشق ؛ طپش قلب كبوترها در باران است ... !!! :w58: :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ کرم مورچه و سوسک که نیست ها ؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ زندگي بازي نيست ؟!زندگي برگ پژمرده ي پائيزي نيست ؟! زندگي بوته ي خشك كوير؛ريشه ي پوك درخت ؛ خزه ي خيس قنات يا كلوخ لب جوي ؛ خس و خاشاك بيابانها نيست !! زندگي ؛ گل اميد نگاه عاشق ؛ طپش قلب كبوترها در باران است ... !!! عزیزم اینجا تالاره پزشکیه.. در حال حدسیدنیمممم:ws28: با تالار ادبیات جابجا شده:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ کرم مورچه و سوسک که نیست ها ؟ مگه سوسکم کرم داره؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من فقط کرم اسکاریس یادم میاد اها کرم حلقوی هم داشتیم کرم روده و ... هم هست کرم حشرات هم هست قبل پرنده شدن کرم پیله پروانه هم میتونه باشه خو حالا اگه تو هیچ کدوم از این گروها نیست بازم راهنما 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ اوگلیناست.......... اوگلنا کرمه؟؟؟:167::167::167: اگه خودش بفهمه درجا میترکه:persiana__hahaha: همه چیشو بردی زیر سوالا 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ مگه سوسکم کرم داره؟ میخواستم جهت فکریه بقیه رو عوض کنم بابا :w589: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ آسکاریس یا تنیا ینی کرم غلاب دار نه تیریشین 90%تیریشینه 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من فقط کرم اسکاریس یادم میاداها کرم حلقوی هم داشتیم کرم روده و ... هم هست کرم حشرات هم هست قبل پرنده شدن کرم پیله پروانه هم میتونه باشه خو حالا اگه تو هیچ کدوم از این گروها نیست بازم راهنما شما یه وقت خسته نشین.. تندتند میحدسی یه کم استراحت کن 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ آسکاریس یا تنیا ینی کرم غلاب دار نه تیریشین 90%تیریشینه تیریشین چیه اونوخ؟ اسمه مستعاره؟ میخواستم جهت فکریه بقیه رو عوض کنم بابا :w589: :4chsmu1::4chsmu1: خوبه... بیا باهم عوض کنیم دایناسوره 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ پیدا کردم پیدا کردم:w42: هوراااااااا کرم خاکیه:icon_pf (19): 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ پیدا کردم پیدا کردم:w42: هوراااااااا کرم خاکیه:icon_pf (19): :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: :w14::w14::w14: :w70::w70: :w330: افلین افلین افلین . . . . . . .ذوقه بچه رو کور نکنین خوب.. خوشحال باش عسیسممم 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ عه درست گفت ؟ آفرین عزیزم :62izy85::4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ عه درست گفت ؟ آفرین عزیزم :62izy85::4uboxsmiley: نه عسیسم کرم خاکی نیست دیدم بچم ذوق داره گفتم اره کرم خاکیه 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::w14::w14::w14: :w70::w70: :w330: افلین افلین افلین . . . . . . .ذوقه بچه رو کور نکنین خوب.. خوشحال باش عسیسممم :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: چی شد عسیسم؟ خو دیدم ذوق داره دیگه 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ نه عسیسم کرم خاکی نیستدیدم بچم ذوق داره گفتم اره کرم خاکیه نترکی دختر 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ شما یه وقت خسته نشین.. تندتند میحدسییه کم استراحت کن eeeeeeeeeee جواب منو بده خانوم راهنماییییییی ؟ تو اینا که گفتم نبود یعنی ؟ :imoksmiley: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده