azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ فراموش نکن.... شاید سالها بعد درگذر جاده ها بی تفاوت از کنارهم بگذریم وبگوییم : آن غریبه چه قدر شبیه خاطراتم بود...!! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چشمانش را بست روی پلک هایش نوشته شده بود معرفت ندارم . چشمانش را باز کرد ، دوباره عاشقش شدم . . . چه ساده ام من که تورا دوست دارم... و چه خوشبختی تو .... 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ میخواهم بمانم تنها و دق کنم در تنهایی ِ این چار دیواری.. و نفرین کنم کسی را که تلفن همراه را آفرید! که هر وقت دلم برای صدایت تنگ میشود ٬ در دسترس نباشی و هر وقت به لحظه ی دیدارت محتاجم ٬ خاموشش کنی! میخواهم برای همیشه خاموش شوم... یا بروم جایی که هیچ مشترکی صدای بوق ِ آزادم را نشنود ! 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ وقتی از همه دنیــــا ناراحتم فقط با فکــــــر کردن به تو آروم می شم اما وقتی تو ناراحتـــــم می کنی همه ی دنیا هم نمـــــــی تونه آرومم کنه . . . ! 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ هـمه در دنیـا کـسی را دارنــد،بــرای خودشــان..! "خــُسـرو" و "شیـــرین" ..."لیـلی" و "مـَجنــون" .. "رامیـن" و "ویـس" .... "پیــرمــَرد" و "پیرزَن" .. "تــو" و "اون" ... "مــَن" و "تــَنهـآیی" !! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ این روزها... تنهایی هم مد شده... همه به هم خیانت می کنند... و بد داد می زنند که تنهایم....!!! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ در خیال من بمان، اما خودت برو، آنکه در رویای من است, مرادوست دارد، نه تو! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ می خواهم اعتماد کنم ... اما بد جایی دنیا آمده ام زمین... جایگاه مارهای خوش خط و خالی بود که هر روز مرا نیش می زدند...! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ گـفـت دعــا ڪـنـے ، مـے آيــد گـفـتـم آنـڪـہ بـا دعــا بيــايـد بـہ نفــريـنــے مـے رود ... خــواسـتـے بيـــايـے ... بـا دعــا نيــا ... بــا دلــ بيــا 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ خدایا مرا که آفریدی گارانتی هم داشتم ؟ دلم از کار افتاده ! 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ هر که در سینه دلی داشت به دلداری داد دل نفرین شده ی ماست که تنهاست هنوز 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ دلمان که میگیرد تاوان لحظه هاییست که دل میبندیم..... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ تودروغگو نیستی من حواسم پرت است گفته بودی دوستم داری بی اندازه!! خوب که فکر میکنم تازه میفهمم که "بی اندازه" یعنی چه!!!! 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ من ماندم و ۱۶ جلد لغت نامه که هیچ کدام از واژه هایشان مترادف این " دلتنگی " های لعنتی نمیشوند !! کاش دهخدا می دانست دلتنگی معنا ندارد ، درد دارد ... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ باور کن! هیچ ستاره ای قبل از آسمان متولد نشده نخ بادبادک نگاهت را پایین بیاور ... به من نگاه کن من اندازه ی همین آسمان برهنه دوستت دارم ... و ....شاید كمی بیشتر از آن........ 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ گشتم نبود !!! نگرد .......... مردانگی را میگویم !!! نه در مردان سبیل کلفتش بود نه در وجود زنان ظریفه اش !!!! حالا تو بگرد !!! حتما هست !!! نا مردی را میگویم !!! در وجود همه !!! حتی من ...... حتی تو !!!! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ خوشحالم که بردم چون کسی رو از دست دادم که دوستم نداشت خوشحالم که باختی چون کسی رو از دست دادی که دوستت داشت . . . 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ دوست داشتن، صدای چرخاندن کلید است در قفل. عشق، باز نشدن آن. کاری که ما بلدیم اما... باز کردن در است با لگد...!!!!! 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ انگار که روزه گرفته باشد روزگارم! لحظه ای هم شده لب به آرامش نمی زند... پس کی دوباره نگاهت بر بام زندگیم اذان خواهد گفت؟! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ ردپاهایم را پاک می کنم... به کسی نگوییدمن روزی در این دنیا بودم خدایا! می شود استعفا دهم؟ کم آورده ام ...... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده