3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ در مورد آقایون که فرمودین از تصویر زیر(دیکتاتور) الگو بگیرن مصون ان! مصونیت از چی؟از نگاه های خورنده خانوما؟ بعدشم این تصویر فقط صورته من بقیشو نمیبینم چی پوشیده!!! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ مصونیت از چی؟از نگاه های خورنده خانوما؟ بعدشم این تصویر فقط صورته من بقیشو نمیبینم چی پوشیده!!! از شمشیر زبون خانوما بقیه اش لباس نظامی هست. 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ اگه اینقدر شمشیره تیزه زره بپوشن بهتر نیست؟ من لباسی از جنس پولاد برای آقایون رو میپسندم کلاه خود هم سرشون باشه از بالا تا پایین فلزی 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ به نظر من هر انسانی چه مرد چه زن فرقی نمیکنه از کدوم دین و مذهب یا کشور باشه باید پوشش خوبی داشته باشه و این پوشش نباید الزاما چیز خاصی مثل چادر یا هر چیزی باشه من فکر میکنم هر جایی پوشش خاص خودش رو می طلبه اما پوشش باید به گونه ای باشه که انسانیت رو حفظ کنه 4 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ حجاب رو طوری دوس دارم که باعث اذیت کسی نشه حالا اون کس میتونه خود آدم باشه یا همسرش یا آدمای بیرون از خونه 4 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ منم حجاب معمولی رو می پسندم. 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ من حجاب معمولی رو برای خودم میپسندم.(چیزی که الآن هستم به نظرم معمولیه.) 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ مشکل اینجاست که هر کسی حجاب معمولی رو یه جور تعریف میکنه !!! حجاب معمولی در بالا شهر با حجاب معمولی در پایین شهر تعریفای متفاوتی دارن !!! یه نفر حجاب معمولی رو توی مانتوی کوتاه و تنگ و شال نصفه و بدون آرایش میبینه یه نفر هم حجاب معمولی رو توی مانتوی بلند و غیر بدن نما و با آرایش غلیظ میدونه !!! اگه میشه یه تعریف از حجاب معمولی و متعارف توی جامعه ی امروزی بدید !!!! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ پوششی که تو جامعه اذیت نشم . بستگی به شرایط هم داره . مثلا تو مراسم عزاداری دوس درم با چادر باشم و لی مهمونی مانتو و روسری و بقیه جاهام بسته به اون مکان 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ از نظر من یه پوشش یا حجاب عادی یعنی: آرایشم غلیظ نباشه،لباسم تنگ و بدن نما نباشه،موهام خیلی بیرون نباشه. بازم به جایی که میرم بستگی داره. مثلا اگه بخوام برم یه اداره یا بخوام برم خرید آرایشم خیلی کمه اصلا میشه گفت آرایش ندارم،اما تو مهمونی ها آرایشم تقریبا کامله،برای تولد های فامیلی هم که یه آرایش کامل دارم اما نه خیلی غلیظ. 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ البته حجاب فقط مال اسلام نیست... 10 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ منم حجاب معمولی یعنی: مانتو خیلیییی تنگ نباشه کوتاه باشه راحتترم با شال و روسری روشن و آرایش خیلی کم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ بیکیــنی روشم چادر ملی ، بهترین حجابه ! 12 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ چه خوبه آدم مثل انسان های قرن هجر لباس بپوشه 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ هر طوری که ادم حس می کنه راحتتره مثلا من دوست دارم با شلوارک همه جا برم مخصوصا سر کلاس ولی نگهبانا نمی ذارن 7 لینک به دیدگاه
hosseini68 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ به نظرم آدما میتونن هرجور راحت ترند و بستگی به شرایط حجاب انتخاب کنند ولی من میگم تو این دوره و زمونه اینقدر نگاههای هرزه و ارازل زیاد شدند که حجاب کامل هم کمه.... 4 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ بستگی به جاش داره باید هر جایی لباسی رو پوشید که راحت بود و جلب توجهی هم نباشه . فقط همین 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ همیشه از چادر استفاده میکنم....ولی از پوشیه استفاده نکردم و زیاد دوس ندارم. همیشه با مانتو روسری( یا مقنعه) و چادرم با این پوشش احساس خیلی راحتی دارم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده