3Tilla 3844 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 در مورد آقایون که فرمودین از تصویر زیر(دیکتاتور) الگو بگیرن مصون ان! مصونیت از چی؟از نگاه های خورنده خانوما؟ بعدشم این تصویر فقط صورته من بقیشو نمیبینم چی پوشیده!!! 2
alimec 23104 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 مصونیت از چی؟از نگاه های خورنده خانوما؟ بعدشم این تصویر فقط صورته من بقیشو نمیبینم چی پوشیده!!! از شمشیر زبون خانوما بقیه اش لباس نظامی هست. 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 اگه اینقدر شمشیره تیزه زره بپوشن بهتر نیست؟ من لباسی از جنس پولاد برای آقایون رو میپسندم کلاه خود هم سرشون باشه از بالا تا پایین فلزی 4
نسترن 2411 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 به نظر من هر انسانی چه مرد چه زن فرقی نمیکنه از کدوم دین و مذهب یا کشور باشه باید پوشش خوبی داشته باشه و این پوشش نباید الزاما چیز خاصی مثل چادر یا هر چیزی باشه من فکر میکنم هر جایی پوشش خاص خودش رو می طلبه اما پوشش باید به گونه ای باشه که انسانیت رو حفظ کنه 4
padrone 1136 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 حجاب رو طوری دوس دارم که باعث اذیت کسی نشه حالا اون کس میتونه خود آدم باشه یا همسرش یا آدمای بیرون از خونه 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 من حجاب معمولی رو برای خودم میپسندم.(چیزی که الآن هستم به نظرم معمولیه.) 6
behe 2545 ارسال شده در 22 بهمن، 2012 مشکل اینجاست که هر کسی حجاب معمولی رو یه جور تعریف میکنه !!! حجاب معمولی در بالا شهر با حجاب معمولی در پایین شهر تعریفای متفاوتی دارن !!! یه نفر حجاب معمولی رو توی مانتوی کوتاه و تنگ و شال نصفه و بدون آرایش میبینه یه نفر هم حجاب معمولی رو توی مانتوی بلند و غیر بدن نما و با آرایش غلیظ میدونه !!! اگه میشه یه تعریف از حجاب معمولی و متعارف توی جامعه ی امروزی بدید !!!! 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 پوششی که تو جامعه اذیت نشم . بستگی به شرایط هم داره . مثلا تو مراسم عزاداری دوس درم با چادر باشم و لی مهمونی مانتو و روسری و بقیه جاهام بسته به اون مکان 8
victoria_r 7682 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 از نظر من یه پوشش یا حجاب عادی یعنی: آرایشم غلیظ نباشه،لباسم تنگ و بدن نما نباشه،موهام خیلی بیرون نباشه. بازم به جایی که میرم بستگی داره. مثلا اگه بخوام برم یه اداره یا بخوام برم خرید آرایشم خیلی کمه اصلا میشه گفت آرایش ندارم،اما تو مهمونی ها آرایشم تقریبا کامله،برای تولد های فامیلی هم که یه آرایش کامل دارم اما نه خیلی غلیظ. 9
...YaSss 1393 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 منم حجاب معمولی یعنی: مانتو خیلیییی تنگ نباشه کوتاه باشه راحتترم با شال و روسری روشن و آرایش خیلی کم 2
afshin18 11176 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 هر طوری که ادم حس می کنه راحتتره مثلا من دوست دارم با شلوارک همه جا برم مخصوصا سر کلاس ولی نگهبانا نمی ذارن 7
hosseini68 83 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 به نظرم آدما میتونن هرجور راحت ترند و بستگی به شرایط حجاب انتخاب کنند ولی من میگم تو این دوره و زمونه اینقدر نگاههای هرزه و ارازل زیاد شدند که حجاب کامل هم کمه.... 4
raz-raz 3612 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 بستگی به جاش داره باید هر جایی لباسی رو پوشید که راحت بود و جلب توجهی هم نباشه . فقط همین 6
afa 18504 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 همیشه از چادر استفاده میکنم....ولی از پوشیه استفاده نکردم و زیاد دوس ندارم. همیشه با مانتو روسری( یا مقنعه) و چادرم با این پوشش احساس خیلی راحتی دارم 9
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری