رفتن به مطلب

شما چه حجابی را دوست دارید؟

شما چه پوششی را برای خود یا همسر خود دوست دارید؟  

178 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما چه پوششی را برای خود یا همسر خود دوست دارید؟

ارسال های توصیه شده

باز عرض ميكنم:

جامعه به كمال زن نياز دارد ونه به جمال او

كمال زن نياز به پوشش ندارد ............چون همه به آن نياز دارند

ولي جمال زن ............ پوشش لازم دارد......چرا.....

چون جمال زن اختصاصي است ..............مال خودش ومحرم اش وبس:icon_gol::icon_pf (44):

شیک پوشی خوش بوئی رنگهای مختلف پوشیدن همه جزئ کمالات یک انسانه زن و مرد هم نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 348
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زن ميتواند پوشش خود را بردارد وبايستي بردارد ..................اما براي كه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط وفقط براي محرمش وبس والسلام

• Like 1
لینک به دیدگاه
زن ميتواند پوشش خود را بردارد وبايستي بردارد ..................اما براي كه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط وفقط براي محرمش وبس والسلام

زمینه خیلی از بیحجابی های الان و بی بنده باریها اجبار در پوششه

هرکس آزاده هر طور که دلش میخواد لباس بپوشه خدا عقل داده به انسان تا تفکر کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

در نتيجه چشمان بوالهوس وبي حيا ..............حساب خودشان را خواند فهميد كه :

اين سرزمين صاحب دارد ومسئول واگر جلو آيد تو دهني ميخورد :ws46:

صاحبای این مملکت مردمن...

خودشون هم بهتر میتونن چه جوری بگردن و زندگی کنن...

تو طول تاریخ هم همیشه طبق عرفشون زندگی کردن ...

دین هم یه چیز کاملا شخصیه به هیچ کس هم هیچ ربطی نداره ... قل یا ایها الکافرون! لا اعبد ماتعبدون ... لکم دینکم ولی الدین. (سوره کافرون)

تنها چیزی باید همه بهش عمل کنن قانونه ...

که اونم تو مملکت ما قربونش برم هیچ وقت شفاف نبوده...

به قول آقای دکتر احمدی نژاد بزرگوار و محبوب دل و خادم مردم (!!!!!): به من و شما چه بچه های مردم چی میپوشن ... من و تو باید به کارهای اساسی تر این مملکت برسیم ... یعنی شان دولت اینه؟ یعنی شان مردم ما اینه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
شیک پوشی خوش بوئی رنگهای مختلف پوشیدن همه جزئ کمالات یک انسانه زن و مرد هم نداره

كمال زن از عقلش تراوش ميكند ..............اما خودآرائي وعرضه اندام براي غير خودي ها ..........از :ws46:

• Like 2
لینک به دیدگاه
كمال زن از عقلش تراوش ميكند ..............اما خودآرائي وعرضه اندام براي غير خودي ها ..........از :ws46:

این حرفا کدومه؟

من دوست دارم آرایش کنم برم بیرون یعنی برای کسیه؟

این ها تراوشات مغز بیمار افراد کوته فکره

لینک به دیدگاه
زیبا پوشیدن و زیبا گشتن حق هر انسانیه... دیگه به خودش ربط داره ... غیر خودی ها بی کمال هستند اگر از زیبایی دیگران برداشت دیگه ای میکنن...

"من رقص دختران هندی را از نماز پدر و مادر بیشتر دوست دارم... چون آنها از روی عشق و علاقه شان این کار را انجام میدهند اما پدر و مادرم نه!"

دکتر شریعتی

• Like 2
لینک به دیدگاه
زیبا پوشیدن و زیبا گشتن حق هر انسانیه... دیگه به خودش ربط داره ... غیر خودی ها بی کمال هستند اگر از زیبایی دیگران برداشت دیگه ای میکنن...

"من رقص دختران هندی را از نماز پدر و مادر بیشتر دوست دارم... چون آنها از روی عشق و علاقه شان این کار را انجام میدهند اما پدر و مادرم نه!"

دکتر شریعتی

آقا دمت گرم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

در کتاب تاریخ اعیاد و مراسم ایرانی خودم خوندم که لباس مشکی پوشیدن و سینه زنی و زنجیر زنی ازمراسم عزاداری کولی های رومانی برای مسیح (ع) وارد ایران شده است. و متاسفانه ما هر سه اینها رو هنوز داریم.

عزاداری اصیل ایرانی به نذری دادن برای فقرا و تعزیه خوانی محدود بوده است.

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوست عزیز احرام حج گزار چه رنگی هستش؟

موقع دفن مید که به دیدار حضرت حق میری با چه رنگی میری؟

ایا میدونی برای خواندن قران و نماز مکروه هستش که لباس سیاه بر تن داشته باشی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
همه مسئول يكديگرند

همه در امور دنیوی مسئول یکدیگر شاید باشند اما در امور اخروی بذارید مردم خودشون تصمیم بگیرن!

به پیر به پیغمبر 30 ساله نتیجه نداده! تجربه از این بیشتر دیگه میخواین؟:ws51:

• Like 1
لینک به دیدگاه

در روايات اسلامى در غالب موارد استفاده از پوششهاى سياه نهى شده است. در روايتى آمده است كه از جمله تعاليم امام على ـ عليهالسلام ـ به يارانش اين بود: لباس سياه مپوشيد چرا كه پوشش فرعون بود. در خبر ديگرى آمده كه رسول ـ صلى الله عليه وآله وسلم ـ استفاده از رنگ سياه را در پوششها ناخوش داشت.

امام صادق ـ عليهالسلام ـ فرموده است: خداوند به پيامبرى از انبيا وحى كرد كه به مؤمنان بگو: لباسهاى دشمنانم را مپوشيد و خوردنى هاى آنها را نخوريد و راههايى را كه آنان مى پيمايند، طى نكنيد كه دشمنم مى شويد، چنان كه آنان هستند.

شيخ صدوق بعد از نقل اين خبر مى نويسد: مقصود امام از لباسهاى دشمنان خدا، لباس سياه است. البته چون در آن زمان شعار و رنگ لباس عباسيان سياه بود، چنين لباسى لباس دشمنان خدا به شمار مى آمده است.

استفاده از پوشش سياه در هنگام خواندن نماز مكروه است و در اين حكم، تفاوتى ميان زن و مرد وجود ندارد. حتى استفاده از شب كلاه سياه هم در نماز نامطلوب است.

روايت است كه شخصى از امام صادق ـ عليهالسلام ـ پرسيد: آيا مى توانم با شب كلاه سياه نماز بخوانم؟ حضرت فرمود: خير، زيرا سياه، رنگ لباس دوزخيان است! حتى برخى از فقها گفته اند كه استفاده از شب كلاه سياه كراهت شديد دارد.

بهره گيرى از رنگ سياه در لباس احرام خوشايند نيست. حسين بن مختار گويد: از امام صادق ـ عليه السلام ـ در مورد احرام در پوشش مشكى پرسش كردم. حضرت فرمود:

«در لباس سياه نبايد احرام صورت گيرد و با چنين پوششى نبايد ميت كفن شود.»

علامه مجلسى بعد از نقل اين روايت گويد: شيخ طوسى با توجه به حديث فوق، احرام را در لباس سياه حرام دانسته، كه البته صحيح نيست، چون مقصود امام تأكيد در كراهت استفاده از چنين رنگى است نه حرمت آن. نتيجه آن كه از نظر اسلام استفاده از پوشش سياه در هر حالى ـ چه در انجام عبادتهايى چون نماز و حج و عمره و چه در غير آن ـ كراهت دارد.

• Like 1
لینک به دیدگاه

از جمله موارد استثنا شده از كراهت استفاده از لباس مشكى، مراسم عزادارى سيد الشهدا ـ عليه السلام ـ است. شيخ عبدالله مامقانى در اين زمينه گويد: كراهت پوشش سياه، به هنگام برپايى مراسم عزادارى سيدالشهدا ـ عليه السلام ـ برطرف مىگردد.

مرحوم بحرانى در اين باره گويد: بعيد نيست كه پوشش سياه در عزادارى امام حسين ـ عليه السلام ـ از روايتهايى كه استفاده از آن را نهى كرده، مستثنا باشد; چون در تعدادى از احاديث به اظهار غم و اندوه امر شده است.

مرحوم مجلسى در جلاء العيون روايتى در تأييد اين مطلب ذكر كرده، گفته است: فرزند حضرت سجاد ـ عليه السلام ـ ; يعنى عمر بن زين العابدين گويد: وقتى جد مظلوم شهيدم كشته شد، زنان بنى هاشم در عزاى آن حضرت لباس سياه پوشيدند و آن را در گرما و سرما به تن داشتند و امام سجاد ـ عليه السلام ـ هم در آن ماتم براى آنان غذا تهيه مىفرمود.

البته مرحوم مامقانى و عده زيادى از فقيهان استفاده از لباس سياه را منحصر به عزاى سيد الشهدا ـ عليه السلام ـ ندانسته و در مورد ساير ائمه هدى ـ عليهم السلام ـ و حتى مؤمنان و مسلمانان هم جايز دانسته اند. شيخ عبدالله مامقانى در اين باره گويد: به نظر من پوشيدن لباس سياه در عزاى اهل بيت بلكه در غم هر مؤمنى براى رعايت حرمت او از موارد استثنا شده از كراهت است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
این حرفا کدومه؟

من دوست دارم آرایش کنم برم بیرون یعنی برای کسیه؟

این ها تراوشات مغز بیمار افراد کوته فکره

آرايش كني براي كه ؟

اگر براي خودت است ............خوب برو جلو آئيه ودر منزل به خودت هي نگاه كن هي نگاه كن

اگر براي ديگران است ..........كه چنين است

مثلاًيك نقاشي ومنبتكاري زيبا اگر كسي درست كند .......

وبراي خودش ميكشد ..........

چرا براي مردم نشانش مي دهد

اگر نقاش منظره زيبا براي خود ميكشد ...........چرا در نمايشگاه نشان ميدهد:ws52::a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همه در امور دنیوی مسئول یکدیگر شاید باشند اما در امور اخروی بذارید مردم خودشون تصمیم بگیرن!

به پیر به پیغمبر 30 ساله نتیجه نداده! تجربه از این بیشتر دیگه میخواین؟:ws51:

اما در امور اخروی بذارید مردم خودشون تصمیم بگیرن:jawdrop:

اين جمله فوق كه من با رنگ قرمز مشخص كردم از كجاي دين اورديد:

از قران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از نهج البلاغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از مراجع تقليد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از پيامبر اكرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از ائمه اطهار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منبع ورفرنس اين جمله زير از كجا اوردي :icon_pf (34)::

اما در امور اخروی بذارید مردم خودشون تصمیم بگیرن

سوالي دارم :

چرا خداوند 124000 پيامبر مبعوث كرد؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

بیتای عزیز این منبع من در برابر گفته های شما هستش میشه شما هم منبع ذکر گفته هات رو برای من بزاری که من از شبه در بیام.

• Like 1
لینک به دیدگاه

بیتای عزیز این منبع من در برابر گفته های شما هستش میشه شما هم منبع ذکر گفته هات رو برای من بزاری که من از شبه در بیام.

شما هم به اين منبع نگاه كن :

:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
كار به بهشت وجهنم نداريم ..............خدا هستند كه قضاوت خواهد كرد كي بهشتي است وكي جهنمي است

شما دليل اروديد ومن هم دليل اوردم والسلام :icon_pf (44):

کاشکی دلایلت رو با ذکر منبع بیان میکردی

• Like 1
لینک به دیدگاه
در ضمن شما که حدیث میگید چرا جواب شاهینو ندادید که اینهمه حدیث و روایت نوشت؟

حدیثهایی که به نفعتونه قبول داری؟

من با تمام وجود حاضرم تا صبح باايشان در باره احاديث وآيا ت حجاب صحبت كنم

بسم الله

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...