رفتن به مطلب

معماری روز


.FatiMa

پست های پیشنهاد شده

[TABLE=width: 642]

[TR]

[TD=align: center][TABLE=width: 636]

[TR]

[TD=colspan: 3]423363537870988942671820142899426.jpg

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #CDCDCD][/TD]

[TD=align: center]

در دهکده ای از لیز، در میان کلبه های تیره ی کوهستان های سوئیس، دو خانه ی مخصوصص تعطیلات از

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.
، در میان سایت روستایی و غالبا برفی، افتتاح شده اند. زومتور فرنهاوزر، آژانسی که مسئول اجاره این خانه های آفتابی به میهمانان می باشد، عکس های اختصاصی زمان زمستان این دو خانه با نام های اوبرهاس و انترهاس، حجم هایی از نور و روشنایی در کوهستان های پرشیب را به اشتراک گذاشته است.متاثر از تصورات بلند مدت و غنی از احساس آنالیزا زومتور [ همسر پیتر زومتور ] از یک خانه ی چوبی، معمار طرح، مجموعه ای از خانه های خانوادگی همچون ترکیبی از حجم های چوبی نفیس، طراحی نموده است که با روزنه های وسیع و فرورفته، بلافاصله در سایت قابل تشخیص و تمیز می باشند. پوشش گسترده ی خانه ها به دنبال یک زبان معمارانه ی فصیح از اتصالات و مفاصل دست ساز بوده است.

[/TD]

[TD=bgcolor: #CDCDCD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][TABLE=width: 636]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871002997359320144299976.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871058168257820143891686.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871069931929720144999316.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871078621382820145896216.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

42336353787108991728122014999176.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

42336353787110301200782014239126.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871115564742220143595646.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871123548140620144395486.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871132469039020145294696.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

42336353787114240360932014294036.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871151645796820141196456.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

4233635378711600012656201420916.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871173793257820143397936.jpg.

 

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: DataListItem, align: right]

423363537871184946578120144499466.jpg.

 

 

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک ارسال
  • 4 weeks later...
  • پاسخ 1.8k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

sio3l74bvaklzsjsxyn2.jpg

در واکنش به روند سریع شهرنشینی در شهرهای ویتنام، معماران وو ترانگ نیا، نمونه ای از یک خانه را طراحی کرده اند که این رویه را معکوس می نماید.

این خانه مسکونی که سعی می کند ساکنانش را با محیط طبیعی اطرافشان دوباره، مرتبط نماید در منطقه مین چی هو ساخته شده که تنها بیست و پنج هزارم درصد از سطح آن را فضای سبز تشکیل داده است.

این طرح که از پنج حجم بتونی تشکیل شده است؛ با نام " خانه ای برای درختان " شناخته می شود و با داشتن لایه ای ضخیم از خاک در بالای آن، می تواند همچون یک آبگیر، آب واحد خود را تامین نموده و از خطرات ناشی از وقوع سیل نیز جلوگیری نماید.

سایت این طرح که در یکی از پر جمعیت ترین مناطق پایتخت ویتنام قرار گرفته است؛ یک بلوک محصور می باشد و تنها دسترسی آن از یک خط پیاده رو تامین می گردد. جهت کاهش اثرات کربنی طرح و همچنین کم نمودن هزینه های ساخت و ساز که در مجموع 156 هزار دلار بوده، در سراسر روند طراحی و ساخت از متريال های طبیعی و محلی استفاده شده است. دیوارهای خارجی بنا، با بتونی با قالب های بامبو در محل پروژه ساخته شده اند و دیوارهای داخلی با آجرهای محلی ویتنام پوشش داده شده اند.

در ساختار غیر متداول سایت خانه، این پنج حجم بتونی در اطراف یک باغ مرکزی اصلی قرار گرفته اند و باغ های کوچک و به هم پیوسته ای را ایجاد نموده اند. در طبقه همکف، درهای شیشه ای گسترده و پنجره های متحرک بزرگ طراحی شده اند تا از تهویه مناسب و نور کافی هر قسمت از این خانه ی مسکونی، اطمینان حاصل گردد؛ در حالیکه حریم خصوصی و امنیت ساکنین نیز حفظ گردد.

بخش های عمومی خانه همچون کتابخانه و اتاق غذاخوری در طبقه همکف قرار گرفته اند؛ در حالی که قسمت های خصوصی مانند اتاق های خواب و حمام ها در طبقه بالاتر واقع شده اند. تفاوت نامحسوس فضاهای داخلی و خارجی در سطح پایین، حیاط مرکزی و باغ های کوچک اطراف آن و سایه های درختان روی بام، به بخشی از فضای زندگی منحصر بفرد طبقه همکف این خانه بدل شده اند.

knjtd2yja40w8au12ttu.jpg

4c5fwmbvw5t8shzbqyi.jpg

lvxmsvagelhcu43cpzqr.jpg

 

zoz97wxdsncbhs1pey8.jpg

zeohe4za5ibemwr3ni.jpg

a9aaw8vqrkuph2pibj.jpg

rjx7u1krsrxoe8l46ct7.jpg

hijwvy0xfqo0lw0uip48.jpg

u0d3fswbqhzew59q78vh.jpg

3jxl673xw9mrca6rh0.jpg

7nogww7cro0s37btsgm.jpg

g6jv6bmk66aachtoz.jpg

3i32x8t3r1h4sotksb0.jpg

 

 

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

 

 

لینک ارسال
  • 1 month later...

lqgvhz7ygn41wzri94x4.jpg

 

 

ایتالیا،کشور میزباناکسپو 2015 غرفه اش را به عنوان یک جنگل شهری مشبک،معرفی می کند. این غرفهتوسط nemesi studio طراحی شده و در مقابل piazza d’acqua(میدان آب) قرار گرفته،محل نمایندگی دولت ایتالیا.پروژه “گلخانه ایتالیا” نام گرفته و طرح منتخب یک مسابقه بین المللی با موضوع شفافیت، انرژی، آب، طبیعت و تکنولوژی است. طرح درخت شکل به دور یک میدان بزرگ، کشیده شده که مهمانان را به درون غرفه فرا می خواند. از لحاظ فضای درونی، نقشه یک مسیر نمایشگاهی جذب کننده را ارایه می دهد که به یک تراس منتهی می شود و نماهای وسیعی از اکسپو را به نمایش می گذارد. به علاوه، سیمان استفاده شده photocatalytic است، به این معنا که آلاینده های هوا موجود در نور خورشید را می گیرد و به نمک تبدیل می کند.این سازه پس از پایان اکسپو پابرجا خواهد ماند و از آن به عنوان مرکز ابتکارات تکنولوژی استفاده می شود. در پشت بام، یک سایبان محدب شیشه ای از جنس ورقه خورشیدی تعبیه شده که وظیفه تولید انرژی را بر عهده دارد.

 

 

0hjvc2gpjxulnm82tu5w.jpg

 

ebhbocgvwce22syrtt3l.jpg

 

phr8zkt9web3qc7dkqub.jpg

 

bzdvu8andkk13ez9xrgn.jpg

 

po2cjy33igmit52e9gf.jpg

 

ft4lcmagrxkq8rpldl.jpg

 

2prf1njbcsf4duobiw3a.jpg

 

b35ouhvdnc8d4cstxaug.jpg

 

 

منبع:مطلبی با عنوان "nemesi studio «گلخانه ایتالیا» برای اکسپو میلان 2015 را طراحی می کند" در تارنمای archtehran.com.

لینک ارسال
  • 4 months later...
کسی پلانای مزون لویی ویتان رو داره؟؟واسه مصادیق پایان نامم میخوام :)

دوست گرامی درخواستتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید

 

کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی (معماری)

لینک ارسال
  • 5 months later...

هتلی در شهر توکیوی کشور ژاپن اتاق‌های ساختمان خود را با تصاویر و مجسمه‌های شخصیت سینمایی تخیلی گودزیلا طراحی کرده است.بررسی‌ها نشان می‌دهند، مسئولین هتل shinjuku در کشور ژاپن اعلام کرده‌اند هدف از ساخت هتل با این طراحی غیر عادی جذب توریست و مسافر فراوان در جریان المپیک ۲۰۲۰ است که در کشور ژاپن برگزار خواهد شد.

vmsy8hr4p1a7qbytb7f.jpg

7dq2gmde5qp1dyw7pub.jpg

لینک ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...