VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ زن نمیخوام خو نگیر ولی پشیمون میشیاااا وقتی پیر شدی چشمات ندید کی برات سوپ درست کنهاصلا با پولات واسه کی طلا بخری کی هی سرت غر بزنه موهات بریزه کچل شی حالا دلت میاد این همه هیجان زندگی رو از دست بدی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ خو نگیر ولی پشیمون میشیاااا وقتی پیر شدی چشمات ندید کی برات سوپ درست کنهاصلا با پولات واسه کی طلا بخری کی هی سرت غر بزنه موهات بریزه کچل شی حالا دلت میاد این همه هیجان زندگی رو از دست بدی عزیزم نوکر نمیخواین که.همسر یعنی همدم نگین این حرفارو 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ عزیزم نوکر نمیخواین که.همسر یعنی همدم نگین این حرفارو همدم یعنی کسی که باهاش هیجان داشته باشی تفریح داشته باشی دیگه:gnugghender: واسش سوپ درستت کنن میشه نوکر؟یا اون واسه این هدیه بخره میشه نوکر؟ لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ من 4 تا زن ميخوام ! :w58: 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ خو نگیر ولی پشیمون میشیاااا وقتی پیر شدی چشمات ندید کی برات سوپ درست کنهاصلا با پولات واسه کی طلا بخری کی هی سرت غر بزنه موهات بریزه کچل شی حالا دلت میاد این همه هیجان زندگی رو از دست بدی حالا که فکر میکنم میبینم که درست میگی کی اشکامو پاک بکنه شبا که غصه دارم؟ دست رو موهام کی بکشه وقتی اونو ندارم؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ حالا که فکر میکنم میبینم که درست میگی کی اشکامو پاک بکنه شبا که غصه دارم؟ دست رو موهام کی بکشه وقتی اونو ندارم؟ زن میخوام چه زود قانع شدی اون موقع با ماکت بود چی بود از جلو دهخدا رد میشدی یکی رو باید انتخاب میکردی 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ چه زود قانع شدی اون موقع با ماکت بود چی بود از جلو دهخدا رد میشدی یکی رو باید انتخاب میکردی چه یادته 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ چه یادته من همه چیز با جزییاتش تو ذهنم میمونه اگه یادت باشه تو تاپیک میتینگ رشت هم مطرح کردی 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ من همه چیز با جزییاتش تو ذهنم میمونه اگه یادت باشه تو تاپیک میتینگ رشت هم مطرح کردی یه چیزایی تو مغزم فقط داره سوسو میزنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده