رفتن به مطلب

هر مردی باید ازدواج کنه!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 109
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ازدواج كه بد نيست اما آدم خوب و فهميده ميخواد كه خوشبختش كنه :a030:

اصلا همچین چیزی نیست هرکی باید بگرده یکی مثل خودشو پیدا کنه

از قدیم هم یه مثلی هست که میگه خدا درو تخته رو خوب جور میکنه:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا همچین چیزی نیست هرکی باید بگرده یکی مثل خودشو پیدا کنه

از قدیم هم یه مثلی هست که میگه خدا درو تخته رو خوب جور میکنه:icon_redface:

آره منم به اين حرف معتقدم اگر من توي مجرديم بد بودم و رفتارم مناسب نبوده صد در صد با يكي مثل خودم ازدواج ميكنم

اما مبحث گشتن و پيدا كردن كه فقط مختص آقايونه و خانم ها اصلا حق انتخاب ندارند:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
موافقم نه مرد نه زن هيچ كدام ارزش ندارند زندگي بي ارزشه :ws44:

گریه چرا؟؟؟؟؟زندگی خیلیییییییییی باارزشه اما باید وقت و انرژیتو واسه کسی بذاری که اینو درک میکنه...اما نباید بذاریم اتفاقای سخت دید ما رو نسبت به زندگی تغییر بده...یه لحظه فکر کن که اگه همیشه همه چیز بر وفق مراد بود زندگی معناشو از دست میداد...

• Like 2
لینک به دیدگاه

یاد یکی افتادم:ws44:اونم تو 5 ماه طلاق گرفت:ws44:

منم یاد دوستم افتادم که تو 1 ماه هم عروس شد و هم طلاق گرفت.واقعا متاسفم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
گریه چرا؟؟؟؟؟زندگی خیلیییییییییی باارزشه اما باید وقت و انرژیتو واسه کسی بذاری که اینو درک میکنه...اما نباید بذاریم اتفاقای سخت دید ما رو نسبت به زندگی تغییر بده...یه لحظه فکر کن که اگه همیشه همه چیز بر وفق مراد بود زندگی معناشو از دست میداد...

دنيا خيلي پست و بي ارزشه ...........زندگي هم همينطور

تا بچه بوديم ميخواستيم بزرگ بشيم حالا كه بزرگ شديم منتظر مرگيم

زندگيه يه اجباره كه اصلا ما در اون اختياري نداريم همه چيز از قبل تعيين شده زمان ورود به دنيا و زمان ازدواج و زمان مرگ كجاي اين زندگي ارزش داره كه بخواد موجودات خاكي ارزش داشته باشند

درسته اين دنيا مكان امتحان اما چرا براي يه عده خاص مكان امتحان و براي بقيه نيست ؟

اصلا يه چيز وايسا دنيا من ميخوام پياده شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا امكان پياده شدنش هست به نظرت

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلامی پس از مدتی دوری به همه ی دوستان خوبم

ببخشید یه سوال از خانوم ها داشتم

احازه هست من چند بار ازدواج کنم؟

اگه دختری زن تو شد تو هرچندتا که دوست داری زن بگیر:persiana__hahaha:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم یاد دوستم افتادم که تو 1 ماه هم عروس شد و هم طلاق گرفت.واقعا متاسفم.

:jawdrop::jawdrop:

مگه میشه تو یه ماه....:jawdrop:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:jawdrop::jawdrop:

مگه میشه تو یه ماه....:jawdrop:

یه روز زنگم زد دعوتم کرد برم تهران واسه مراسم نامزدیشون دو هفته بعدم زنگ زد گفت میخوام خودمو بکشم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
همسن من بود......20 سالشه الان

اي بابا سني هم نداره ان شاالله كه يكي بهتر گيرش مياد اما مگر نمي گي نامزد خب اين كه خوبه اگر طلاق بود كمي بد ميشد

• Like 2
لینک به دیدگاه
اي بابا سني هم نداره ان شاالله كه يكي بهتر گيرش مياد اما مگر نمي گي نامزد خب اين كه خوبه اگر طلاق بود كمي بد ميشد

معمولا به مراسم عقد میگن مراسم نامزدی و فاصله بین مراسم عقد و جشنو میگن بهشون میگن نامزد.

امیدوارم ولی تاثیر منفیشو میذاره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه روز زنگم زد دعوتم کرد برم تهران واسه مراسم نامزدیشون دو هفته بعدم زنگ زد گفت میخوام خودمو بکشم.

:4564:

خب به نظر من اوایل که اختلاف سلیقه هست تا دو سه سال به این زودی دوستت نباید قضاوت میکرد در هر حال کمی صبر هم لازمه:JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دنيا خيلي پست و بي ارزشه ...........زندگي هم همينطور

تا بچه بوديم ميخواستيم بزرگ بشيم حالا كه بزرگ شديم منتظر مرگيم

زندگيه يه اجباره كه اصلا ما در اون اختياري نداريم همه چيز از قبل تعيين شده زمان ورود به دنيا و زمان ازدواج و زمان مرگ كجاي اين زندگي ارزش داره كه بخواد موجودات خاكي ارزش داشته باشند

درسته اين دنيا مكان امتحان اما چرا براي يه عده خاص مكان امتحان و براي بقيه نيست ؟

اصلا يه چيز وايسا دنيا من ميخوام پياده شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا امكان پياده شدنش هست به نظرت

می دونم که سخت ترین شکست ها عاطفی ان و واقعا در اکثر مواقع زندگی بعد ازون ها جریانش خیلی سخت و عذاب آور میشه...اما فکر می کنم دلیل این همه افسردگی که ما این روزا داریم اینه که همیشه فکر می کنیم که چرا ما؟...چرا خیلی ها هر چیزی رو که میخوان به راحتی دارن و ما برای به دست آوردن کوچک ترین چیزها باید این همه عذاب بکشیم...اما این نوع تفکر اشتباهه یه ذره به دور و برمون که دقیق میشیم میفهمیم که تو این راه همه مون کنار همیم نقشامون با هم فرق می کنه...می دونی من تقریبا تمام آدمایی که میشناسم دچار این بحران بودن...میبینی هیچ کدوممون از پشت پرده ی زندگی همدیگه خبر نداریم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
:4564:

خب به نظر من اوایل که اختلاف سلیقه هست تا دو سه سال به این زودی دوستت نباید قضاوت میکرد در هر حال کمی صبر هم لازمه:jc_thinking:

خودشم بی تقصیر نبود اونجور که باید باشه نبود!

ولی خب میشه اختلاف سلیقه و بی پولی تحمل کرد ولی هیچ وقت نمیشه کثیف بودنو تحمل کرد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
معمولا به مراسم عقد میگن مراسم نامزدی و فاصله بین مراسم عقد و جشنو میگن بهشون میگن نامزد.

امیدوارم ولی تاثیر منفیشو میذاره.

ميدونم خيلي سخته ..........خداوند روحيه قوي بهش بده عيبي نداره سني نداره مطمئنا بهتر از اون گيرش مياد اما شما كه دوستشي بهش روحيه بده

• Like 2
لینک به دیدگاه
ميدونم خيلي سخته ..........خداوند روحيه قوي بهش بده عيبي نداره سني نداره مطمئنا بهتر از اون گيرش مياد اما شما كه دوستشي بهش روحيه بده

مرسی عزیزم:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
می دونم که سخت ترین شکست ها عاطفی ان و واقعا در اکثر مواقع زندگی بعد ازون ها جریانش خیلی سخت و عذاب آور میشه...اما فکر می کنم دلیل این همه افسردگی که ما این روزا داریم اینه که همیشه فکر می کنیم که چرا ما؟...چرا خیلی ها هر چیزی رو که میخوان به راحتی دارن و ما برای به دست آوردن کوچک ترین چیزها باید این همه عذاب بکشیم...اما این نوع تفکر اشتباهه یه ذره به دور و برمون که دقیق میشیم میفهمیم که تو این راه همه مون کنار همیم نقشامون با هم فرق می کنه...می دونی من تقریبا تمام آدمایی که میشناسم دچار این بحران بودن...میبینی هیچ کدوممون از پشت پرده ی زندگی همدیگه خبر نداریم...

بدترتين شكست عاطفي درسته چون يه مدتي دل ميبندي بعدش طرف مثل يه كالا دورت ميندازه و ميره سراغ يكي ديگه ...........درسته منم وقتي دقت ميكنم ميبينم براي اكثرا اين مشكل پيش امده اما منم يه روزي بيرون گود بودم و وقتي ميدم كسي دچار اين مشكل شده ميخنديدم و ميگفتم چه ساده مگر پسر جماعت ارزش داره كه براش گريه كرد اما الان ميفمم كه اون براي پسره گريه نميكرده براي احساسات خودش كه نا ديده گرفته شده و براي شخصيتش كه لگد مال شده گريه ميكرده .............خيلي سخته فراموش كني خيلي سخته تا به زندگي عادي برگردي ...............خيلي سخته كه طرف مثل سوهان روح همش جلوي چشمت باشه خيلي سخته كه بفهمي هنوز يكماه نشده كه مراسمت بهم خورده اما اون داره زن ميگيره ..........................

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...