رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

روزی روزگاری، پیرزن فقیری توی زباله‌ها دنبال چیزی برای خوردن می‌گشت که چشمش به چراغی قدیمی افتاد آن را برداشت و رویش دست کشید. می‌خواست ببیند اگر ارزش داشته باشد آن را ببرد و بفروشد. در همین موقع، دود سفیدی از چراغ بیرون آمد. پیرزن چراغ را پرت کرد، با ترس و تعجب، عقب عقب رفت و دید که چند قدم آن طرف‌تر، غول بزرگی ظاهر شد. غول فوری تعظیم کرد وگفت: نترس پیرزن! من غول مهربان چراغ جادو هستم. مگر قصه‌های جوراجوری که برایم ساخته‌اند، را نشنیده‌ای؟ حالا آرزو کن تا آنرا در چشم به هم زدنی برایت برآورده کنم، اما یادت باشد که فقط یک آرزو! پیرزن که به دلیل این خوش اقبالی توی پوستش نمی‌گنجید، از جا پرید و با خوشحالی گفت: الهی فدات شم مادر! اما هنوز جمله بعدی را نگفته بود که فدای غول شد و نتوانست آرزویش را به زبان بیاورد. و مرگ او درس عبرتی شد برای آنها که زیادی تعارف می‌کنند.

آیا شما انسان تعارفی هستید؟

جامعه شناسان و روانشناسان ایرانی تقریبا اذعان دارند که تعارف و تعارف کردن های افراطی در میان ایرانیان به عنوان یک بیماری تلقی میشود.

از دوستان نو اندیش تقاضا دارم نظرشون رو در مورد تعارف کردن های ایرانی ها بیان کنند که آیا خوب است یا بد؟ چه مضراتی دارد یا می تواند داشته باشد یا چه نکات مثبتی رو در بر می گیرد؟

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.:flowerysmile:

• Like 14
لینک به دیدگاه

راستش تعرف یه کمش خوبه نه زیاد.

خارجی ها کلا" تعارف سرشون نمی شه.:banel_smiley_4:

ایرانی هام زیادی تعارف می کنن و قربون صدقه ی هم می رن. بعضی وقتا آدم معذب می شه!

دوتا ماجرا:

1- یه دوست داشتم تو ایران هر موقع می دیدمش: الهیییییییی فردات شم...عزیزم...قوربونت برم...جیگرم.....و.... هزار تا قوربون صدقه. آدم یادش می رفت چی می خواست بگه!

از صد کیلومتری می دیدیمش بچه ها می گفتن: ای بابا باز این اومد بچه ها حرفتون یادتون نره!:banel_smiley_52:

2- امریکایی ها به رک بودن معروفن. یه دوست دارم خیلی خانومه و خیلی هم دوسش دارم. یه بار همین جوری بهش گفتم: باربارا یه روز با بچه هات و همسرت بیا خونمون ناهار..... تا اینو گفتم گفت: اووووووم فردا ظهر بیکارم...میام حتما " :jawdrop:

تو دلم گفتم تعارف بودااااااااااااااااااا

• Like 11
لینک به دیدگاه

جالب اینجاست که ما ایرانیا همچین به تعارف عادت کردیم که یه جا هم یکی تعارف نمیزنه، میگیم عجب آدمیه ها، یه تعارف هم نکرد. :w58:

بعضی وقتا که تعارف هم میکنیم این حرفو میزنن، چون توقع اینه که تعارف باید زیاد باشه :w58:

اینو از بچگی تو گوش بچه هم می خونن، طفلک یه چیزی واسش آوردن میخوره، هی میگن زشته، برو بهشون تعارف کن. :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه
روزی روزگاری، پیرزن فقیری توی زباله‌ها دنبال چیزی برای خوردن می‌گشت که چشمش به چراغی قدیمی افتاد آن را برداشت و رویش دست کشید. می‌خواست ببیند اگر ارزش داشته باشد آن را ببرد و بفروشد. در همین موقع، دود سفیدی از چراغ بیرون آمد. پیرزن چراغ را پرت کرد، با ترس و تعجب، عقب عقب رفت و دید که چند قدم آن طرف‌تر، غول بزرگی ظاهر شد. غول فوری تعظیم کرد وگفت: نترس پیرزن! من غول مهربان چراغ جادو هستم. مگر قصه‌های جوراجوری که برایم ساخته‌اند، را نشنیده‌ای؟ حالا آرزو کن تا آنرا در چشم به هم زدنی برایت برآورده کنم، اما یادت باشد که فقط یک آرزو! پیرزن که به دلیل این خوش اقبالی توی پوستش نمی‌گنجید، از جا پرید و با خوشحالی گفت: الهی فدات شم مادر! اما هنوز جمله بعدی را نگفته بود که فدای غول شد و نتوانست آرزویش را به زبان بیاورد. و مرگ او درس عبرتی شد برای آنها که زیادی تعارف می‌کنند.

آیا شما انسان تعارفی هستید؟

جامعه شناسان و روانشناسان ایرانی تقریبا اذعان دارند که تعارف و تعارف کردن های افراطی در میان ایرانیان به عنوان یک بیماری تلقی میشود.

از دوستان نو اندیش تقاضا دارم نظرشون رو در مورد تعارف کردن های ایرانی ها بیان کنند که آیا خوب است یا بد؟ چه مضراتی دارد یا می تواند داشته باشد یا چه نکات مثبتی رو در بر می گیرد؟

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.:flowerysmile:

منم زیاد استفاده میکنم:icon_pf (34):والا دیگه شده عادت:icon_pf (34):اما یه جاهایی رک حرفمو میزنم اما بعدش میپن نمیتونستی با بنبه سر ببری:w16:تعارف همون بله بگو و راهت رو برو هست:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم هم از تعارف کردن بدم میاد هم از تعارف کردن (این دوتا تو فاعل و مفعول با هم فرق دارند)...

البته بعضی وقتا به خاطر این رفتار مورد سرزنش دیگران قرار میگیرم......

مثلا وقتی مهمان میاد برامون غذارو که گذاشتم تو سفره یه بار میگم بفرمایید و دیگه تا آخر غذا هیچی نمیگم ، بعضیارو دیدید وقتی میشینی پا سفره انقدر میگن از اینم بخور از اونم بخور که آدم حالت تهوع بهش دست میده.......در عوض وقتی جایی مهمونم اصلا نیازی نیست که صاحب خانه تعارف کنه هرچی دلم خواست بر میدارم میخورم......

یا مثلا وقتی با دوستان میریم بیرون اگه یکی گفت من حساب میکنم دیگه باهاش دست به یقه نمیشم که نه بزار من حساب کنم در عوض یک بار دیگه من حساب میکنم.......

کلا بعضی وقتا واسه اینکه نگن یارو بی ادبه تعارف میکنم . ولی از نظر من تعارف یک جورایی ریا حساب میشه و فقط باعث اذیت شدن طرف مقابله......

• Like 7
لینک به دیدگاه
عضیارو دیدید وقتی میشینی پا سفره انقدر میگن از اینم بخور از اونم بخور که آدم حالت تهوع بهش دست میده....

خیلی حالت بدیه ... :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بعضیارو دیدید وقتی میشینی پا سفره انقدر میگن از اینم بخور از اونم بخور که آدم حالت تهوع بهش دست میده......

ساده ای دیگه. :ws3:

اینا اینطوری میگن که آدم بیخیال بشه کلاً نخوره :ws28:

طرف بشقابشو تازه کشیده، پره هنوز داره میخوره، میگن چرا نکشیدی، بکش بخور دیگه :w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من خودم هم از تعارف کردن بدم میاد هم از تعارف کردن (این دوتا تو فاعل و مفعول با هم فرق دارند)...

البته بعضی وقتا به خاطر این رفتار مورد سرزنش دیگران قرار میگیرم......

مثلا وقتی مهمان میاد برامون غذارو که گذاشتم تو سفره یه بار میگم بفرمایید و دیگه تا آخر غذا هیچی نمیگم ، بعضیارو دیدید وقتی میشینی پا سفره انقدر میگن از اینم بخور از اونم بخور که آدم حالت تهوع بهش دست میده.......در عوض وقتی جایی مهمونم اصلا نیازی نیست که صاحب خانه تعارف کنه هرچی دلم خواست بر میدارم میخورم......

یا مثلا وقتی با دوستان میریم بیرون اگه یکی گفت من حساب میکنم دیگه باهاش دست به یقه نمیشم که نه بزار من حساب کنم در عوض یک بار دیگه من حساب میکنم.......

کلا بعضی وقتا واسه اینکه نگن یارو بی ادبه تعارف میکنم . ولی از نظر من تعارف یک جورایی ریا حساب میشه و فقط باعث اذیت شدن طرف مقابله......

laugh2.gifمن بعضی وقتا اینجوری میشم.........همیشه هم همه چیو من حساب میکنم......خیلی بده.....:icon_pf (34):......البته تازگیا بهتر شدم

• Like 2
لینک به دیدگاه

من بعضی وقتا اینجوری میشم.........همیشه هم همه چیو من حساب میکنم......خیلی بده.....icon_pf%20%2834%29.gif......البته تازگیا بهتر شدم

میگم یه بار بیا بریم نائب ناهار بخوریم... :gnugghender:

لینک به دیدگاه

میگم یه بار بیا بریم نائب ناهار بخوریم... :gnugghender:

منم میااااااااااااااااااااااامممممممممممم

مهمون مینا جوووووووووووونیم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

ساده ای دیگه. :ws3:

اینا اینطوری میگن که آدم بیخیال بشه کلاً نخوره :ws28:

طرف بشقابشو تازه کشیده، پره هنوز داره میخوره، میگن چرا نکشیدی، بکش بخور دیگه :w58:

تا حالا از این زاویه به موضوع نگاه نکرده بودم..........:ws28:

مثل بعضیا که می ایستن تو در هی میگن بفرمایید تو .............

یا میگه چیزی که نمیخوری؟؟؟؟ تو هم مجبوری بگی نه.............:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

میگم یه بار بیا بریم نائب ناهار بخوریم...

منم میااااااااااااااااااااااامممممممممممم

مهمون مینا جوووووووووووونیم؟

laugh2.giflaugh2.gif

آره بریم.................منتها کیف پولاتون یادتون نره!:gnugghender:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی خیلی بد نیس ، یکمی تعارف به آدم این حس رو میده که برای طرف مقابل مهمی ، ( نکته نیمچه مثبت)

کمی بده ، اون قسمتیش بده که من از یک طرف به شدت تعارفیم و اون اینکه وقتی تعارفم کنن جایی بمونم نمی مونم و بگن بخورم نمی خورم و ........ و تو دلم به خودم فش میدم :icon_razz: ( کمی مضرات )

• Like 4
لینک به دیدگاه

آدم ركي نيستم و خيلي وقتا سر همين رك نبودن تو زحمت افتادم.البته تعارفي هم نيستم.اما بعضي وقتا مجبورم.طرف خودش تعارفيه شديد.اونوقت اگه تعارف نكنم يه فكر ديگه اي ميكنه.به قول محمد اگه تعارف نكني ميگن يه تعارف هم نكرد.آدم مي مونه چيكار بكنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من تازگیا رک شدم....اینقززززززززز بهم فحش می دن که حد نداره :banel_smiley_4:

بعد یه مدت بهت عادت میکنن.

به نظر من آدمای رک رو بیشتر میشه روشون حساب کرد...

• Like 2
لینک به دیدگاه
laugh2.giflaugh2.gif

آره بریم.................منتها کیف پولاتون یادتون نره!:gnugghender:

باشه ...

میاریم ... :gnugghender:

من نبدارم...گم كردم!:ws37:

من تازگیا رک شدم....اینقززززززززز بهم فحش می دن که حد نداره :banel_smiley_4:

اوخي...ملس شدي؟:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...