parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شایعه شده مهسا سردسته نیروی سیبیلوها به اسارت نیروهای ناشناس دراومده و این گروه اقدام به زدن سیبیل های این شخص کرده است. همینجا نابودی گروه سیبیلوها رو به همه عزیزان انجمن تبریک میگم. به همین مناسبت امشب مراسم جشنی در پروفایل مهسا برگزار میشه و از کلیه دوستان دعوت به عمل میاد تا در این جشن حضور داشته باشن مکان: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=532 زمان: شنبه ساعت 11 تا .... شب ساعت 11 شده هاااااااااااا... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دوستان من! از من نشنیده بگیرید اما مثل اینکه ادمین یواشکی تو پادگان با موبایلش رفتته اینترنت سایت رو آپ کنه افسر فهمیده یدونه خوابونده تو گوشش... 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ یهنی گوشش خون اومده،بلدنش دکتل:4564: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آره بردنش دکتر. دکتر گفته بدجوری زده تو گوشش که زده به مغزش الانم تو کماست. میگن بدلش میاد سایت رو آپ میکنه... 1 لینک به دیدگاه
adel33 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ همین امروز ایمیل امو چک کردم..ادمین به من گفته من مدیر سایت باشم.. حالا موندم قبول بکنم یا نکنم لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ امین شنیدم بعد از ظهرا تو تالاب مردمو سوار قایق میکنی..... این شغله 4 امته نه؟ لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ابوذرررررررررر فردا معاون میشود این یک شایعه بسیار قویه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من هم بسیار قویه!!!!! لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ بابا اين حرفا چيه. ايني كه ميگم شايعه نيست. صد در صده. من تا 3 روز ديگه ميرم خرم آباد برا خدمت مقدس سربازي. قرار شده امين دوباره به سايت برگرده. قرار شده معاون محمد بشه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ بابا اين حرفا چيه. ايني كه ميگم شايعه نيست. صد در صده. من تا 3 روز ديگه ميرم خرم آباد برا خدمت مقدس سربازي. قرار شده امين دوباره به سايت برگرده. قرار شده معاون محمد بشه دوووووووووووووورووووووووووووووووووووووغ میگیییییییییییییییی لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ دروغ چيه. اولي شايد شايعه باشه و خرم اباد نيفتم ( بيفتم 25 كيلومتري خرم آباد ) ولي دومي واقعيت داره لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده ابوذر به خاطر شرایط خیلی سخت، از سربازی فرار کرده. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایعه شده ممد ادمین تو فرار ابوذر نقش عمده ای داشته! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ اوه...شایعه شده ادمین می خواد در انجمنو ببنده! باز سرور ترکیده :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شایع شده چند نفر با هم آشتی کردند.و دیگه نمیخوان مثه سابق باشند. لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ مييييييييگن آمار دختران ترشيده در انجمن كاهش چشمگير داشه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ گفته شده اسماعیل هم صاحاب ایمیل اختصاصی انجمن شد لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شنیدم اسماعیل نا مهربو ن شده:w00: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شنیدم اسماعیل نا مهربو ن شده:w00: تکذیب شد!! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شنیدم خبر نامهربونیه اسماعیل موصق بوده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده