armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شایعه شده که عده ای ناشناس از طریق ایمیل به کاربران سعی در تشویش اذهان عمومی دارن :thumbsdownsmiley: دیدم دیروز یکی ایمیل زد به من گفت که این محمد چقد ادم بدیه...زیرآبشو بزنیم...:jawdrop: نمیدونم بعضیا با اینکه اتاق شیشه ایشون هنوز فعاله چطوری وقت میکنن از این ایمیلا بفرستن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ادمین امروز بهم گفت قراره این سایت رو با کل متعلقاتش واگذار کنه به من (یکی بگه اسم این شایعه ست یا خالی بندیه؟ ) لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آخ جووووووووووووننننننننننننننننن.................... :ws3: :ws3: شایعه بازارههههههههههه........... :ws3: :ws3: آقا خبر دارین محمد قراره بره خواستگاری............ :ws3: :ws2: دلیلش هم کم پیدا بودنش تو انجمن............. :ws2: لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دیدم دیروز یکی ایمیل زد به من گفت که این محمد چقد ادم بدیه...زیرآبشو بزنیم...:jawdrop: نمیدونم بعضیا با اینکه اتاق شیشه ایشون هنوز فعاله چطوری وقت میکنن از این ایمیلا بفرستن شایعه شده بعضیا اطلاعات عمومیشون ضعیفه، از مسابقه کشیدن کنار ! لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شایعه شده بعضیا اطلاعات عمومیشون ضعیفه، از مسابقه کشیدن کنار ! شایعه شده بعضیا به خاطر اینکه میخواستن کله ی کچلشون رو بقیه نبینن هفته پیش نرفته نمایشگاه سر قرار لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شایعه شده که عده ای ناشناس از طریق ایمیل به کاربران سعی در تشویش اذهان عمومی دارن :thumbsdownsmiley: شایعه شده گروهی دیگر هم به همکاری هوش سیاه سعی در هک کردن مدیران انجمن دارن و تا بحال موفق به هک کردن چند مدیر شدن. :scared9: برخی شایعات نیز خبر از این میرساند که این دو گروه رابطه نزدیک و متقابلی با هم دارن. لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فکر کنم اینجا همه حرف دلشونو در قالب شایعه می زنن ......... لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ مدیر کل سایت طی یک پیام خصوصی استعفا داد و قرار شد من جانشینش باشم :shad: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ میگن رئیس انجمن با موساد در تماسه. اغتشاشات اخیر هم زیر سر اون بوده. میگن 3تا بدل داره (3 شهرساز!) خلاصه نمی تونن گیرش بندازن. لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ طی تحقیقاتی گسترده مشخص شد که بعضی از مدیران انجمن نواندیشان با همکاری ارتش سایبری سپاه پاسداران و همچنین سربازان گمنام 3شهرساز باشگاه مهندسان ایران را به خاک نشاندند.البته بعد از چند روز باشگاه به روال سابق خودش برگشت. اینها رو از من نشنیده بگیرید. البت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها. دینگ دینگ. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ طی تحقیقاتی گسترده مشخص شد که بعضی از مدیران انجمن نواندیشان با همکاری ارتش سایبری سپاه پاسداران و همچنین سربازان گمنام 3شهرساز باشگاه مهندسان ایران را به خاک نشاندند.البته بعد از چند روز باشگاه به روال سابق خودش برگشت.اینها رو از من نشنیده بگیرید. البت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها. دینگ دینگ. شایعه شده یوزا هم تو این قضیه دستی داشته و رابط بین بیت حاج آقا خیارکی و ادمین اینجا بوده لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ شایعه شده یوزا هم تو این قضیه دستی داشتهو رابط بین بیت حاج آقا خیارکی و ادمین اینجا بوده حاج آقا خیارکی کجاست کسی ازش خبر داره؟ من عاشقشم لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ حاج آقا خیارکی کجاست کسی ازش خبر داره؟من عاشقشم هم حاج آقا خیارکی و هم یوزا هر دو مرحوم شدن... آخرین اطلاعیه هم با نام یوزا (ره ) از بیت حاج آقا منتشر شد... لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ طی تحقیقاتی گسترده مشخص شد که بعضی از مدیران انجمن نواندیشان با همکاری ارتش سایبری سپاه پاسداران و همچنین سربازان گمنام 3شهرساز باشگاه مهندسان ایران را به خاک نشاندند.البته بعد از چند روز باشگاه به روال سابق خودش برگشت.اینها رو از من نشنیده بگیرید. البت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها. دینگ دینگ. میگم بوی خون میاد!!! پس بگو ادمین زندست؟؟؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شایعه شده مهسا سردسته نیروی سیبیلوها به اسارت نیروهای ناشناس دراومده و این گروه اقدام به زدن سیبیل های این شخص کرده است. همینجا نابودی گروه سیبیلوها رو به همه عزیزان انجمن تبریک میگم. به همین مناسبت امشب مراسم جشنی در پروفایل مهسا برگزار میشه و از کلیه دوستان دعوت به عمل میاد تا در این جشن حضور داشته باشن مکان: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=532 زمان: شنبه ساعت 11 تا .... شب لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شایعه شده مهسا سردسته نیروی سیبیلوها به اسارت نیروهای ناشناس دراومده و این گروه اقدام به زدن سیبیل های این شخص کرده است. همینجا نابودی گروه سیبیلوها رو به همه عزیزان انجمن تبریک میگم. به همین مناسبت امشب مراسم جشنی در پروفایل مهسا برگزار میشه و از کلیه دوستان دعوت به عمل میاد تا در این جشن حضور داشته باشن مکان: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=532 زمان: شنبه ساعت 11 تا .... شب نامردمو لوتون میدم:icon_razz: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شایعه شده مهسا سردسته نیروی سیبیلوها به اسارت نیروهای ناشناس دراومده و این گروه اقدام به زدن سیبیل های این شخص کرده است. همینجا نابودی گروه سیبیلوها رو به همه عزیزان انجمن تبریک میگم. به همین مناسبت امشب مراسم جشنی در پروفایل مهسا برگزار میشه و از کلیه دوستان دعوت به عمل میاد تا در این جشن حضور داشته باشن مکان: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=532 زمان: شنبه ساعت 11 تا .... شب واااااااااااااااای مُردم از خنده... من شب هستم... لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شایعه شده مهسا سردسته نیروی سیبیلوها به اسارت نیروهای ناشناس دراومده و این گروه اقدام به زدن سیبیل های این شخص کرده است. همینجا نابودی گروه سیبیلوها رو به همه عزیزان انجمن تبریک میگم. به همین مناسبت امشب مراسم جشنی در پروفایل مهسا برگزار میشه و از کلیه دوستان دعوت به عمل میاد تا در این جشن حضور داشته باشن مکان: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=532 زمان: شنبه ساعت 11 تا .... شب به به .. مي بينم كه اخباري مبني بر درگذشت عبدالمهسا ليته به گوش مي رسه . زنده باد سربازان گم نام امپراطوري - زنده باد خاك نوانديشان - مرده باد محارب لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها دیشب داشتم با ادمین تلفنی حرف میزدم... در مورد اینکه چرا سایت بعضی وقتا هنگ میکنه یه چیزی گفت که مفهومش این بود البته غیر مستقیم گفت هااااا از این به بعد کل آی پی های کاربران چک میشه. یعنی اینکه جاسوس گذاشته البته از نوع الکترونیکیش از من نشنیده بگیرید من رفتم تا نیومده خفتم کنه:w410: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده