Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده گروه کوهنوردی نواندیشان، تابستون سال آینده میخواد اورست رو فتح کنه 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من 4 تا درخواست برای پذیرفتن پست مدیریت بخش های مختلف انجمن دارم,فعلا سرم شلوغه! کسی با وکالت از من قبولش می کنه؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده قراره کودتا بشه تو انجمن..... 2 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ کاترین زتا جونز در به در دنبال منه .... :icon_pf (34): دوستان لطف کنن ادرس تلفن منو ندن بهش .... نمیخوام ریختشو ببینم .... لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ عسل صدرا ادمین شده این که شایعه نیس موناااا دیر زود داره ولی سوخت و سوز نداره شایعه شده قراره کودتا بشه تو انجمن..... عه کی؟ .............................................................................................. محمد .ع (ادمین) دوبار شکست عشقی خورده (شایعه ام نیس راس میگم به جون کامبیزم) 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده تیم شهر سازی نواندیشان پروژه اصلاح شهری تهران را برنده شده است 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده گروه کوهنوردی نواندیشان، تابستون سال آینده میخواد اورست رو فتح کنه اینم بگو که شایعه رو من گفتم 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده تیم شهر سازی نواندیشان پروژه اصلاح شهری تهران را برنده شده است 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده قرار تالار معماری جمع بشه. اصلا چه معنی داره .... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده شهرسازی می خواد بشه زیر مجموعه ی تالار معماری 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده شهرسازی می خواد بشه زیر مجموعه ی تالار معماری آره منم شنیدم مثل اینکه حقیقت دارهههههههه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ آره منم شنیدممثل اینکه حقیقت دارهههههههه شدیییییییییییییییید 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده بعد از جمع شدن تالار معماری، کلاً رشته معماری منحل میشه ... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ همين الان شنيدم كه وحيد ادمين رو براي اينكه شقايق رو مدير تالار كرده تهديد كرده. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ همين الان شنيدم كه وحيد ادمين رو براي اينكه شقايق رو مدير تالار كرده تهديد كرده. :ws3: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده محسن می خواد بشه وزیر نیرو... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ شایعه شده محسن می خواد بشه وزیر نیرو... خيلي باحال بود مهناز. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده