قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ در حالت ايده آل : لامبورگيني رو خيلي دوست دارم .. اونم رنگ مشكي فقط اما از حق نگذريم فولكس يه معصوميت قشنگي داره ! 5 لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ من بنز S500 رو دوست دارم چون علاوه بر اینکه از لحاظ آپشن بسیار کامل است واقعا کلاسیک است .سوپرایز تولده؟ 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ اينم ماشين مورد علاقه ي من فقط ماشين شاسي بلند 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ سوناتای 2010 نسل نو سوناتا در نمایشگاه خودرو لسآنجلس به نمایش درآمد. پیشبینی میشود با عرضه سوناتا 2011 هیوندای به بازار فروش این شرکت کرهای در آمریکا از اوایل سال آینده میلادی با رشد مناسبی همراه شود. هیوندای موتور اعلام کرده که مصرف سوخت سوناتای جدید این شرکت بهینه بوده و معادل یک گالن بنزین به ازای هر 35 مایل در مسیر جاده است. اما در شرایطی فروش جهانی هیوندای رشد شش درصدی را طی سال جاری تجربه کرده که دلیل اصلی آن قیمت مناسب و مصرف پایین سوخت محصولات این شرکت بوده، اما فروش همین شرکت در بازار آمریکا در سال جاری افت 24 درصدی را متحمل شده است.قرار است سوناتای جدید هیوندای با موتوری چهار سیلندر روانه بازار شود. موتور این خودرو نیز از نوع 2.4 لیتری است. مدل توربوشارژ شده این خودرو بعدا روانه بازار خواهد شد. موتور این خودرو هوا و سوخت را مستقیما به سیلندرها تزریق میکند که همین امر قدرت موتور را افزایش داده و مصرف سوخت را نیز بهینه میکند. قدرت موتور این خودرو بین 198 تا 200 اسب بخار است. سوناتای جدید یکی از هفت خودرویی است که هیوندای قصد دارد طی دو سال آینده روانه بازار کند. رقیب اصلی این خودرو در بازای کمری تویوتا و آکورد هوندا هستند. 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ من ford-mustang رو می پسندم یکی از مدلهای محبوب خودروهای کمپانی فورد است که از دههٔ ۱۹۶۰ تا کنون محبوبیت زیادی داشتهاست.در موستانگ هر آنچه که روحیه مردانه برای داشتن خودرو می خواهد جمع است . این خودرو در نسخههای متفاوت و مدلهای متنوعی عرضه شدهاست، از جمله کبرا، گیوگاریو، شلبی، بلک ویدو، و غیره. که من مدل Ford Mustang GT رو ترجیح می دم . چرخها 19 اینچی . سبک ماشین های تیپ خشن قدیمی همیشه جز 10 ماشین برتر دنیا بوده . قیمت مناسبی هم داره حدود 30 میلیون تومان اطلاعات بیشتر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۸۹ سلام. 1- پیکان اونهم جوانان 2 کاربراته قرمز یا Deluxe دوگانه سوز مدل 1359 مشکی هر جایی خراب بشه سه سوته ردیفه. 2- Ferrari 3 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ سالار..... همونی که آواتارمه...!! 1 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ سوناتای 2010 نسل نو سوناتا در نمایشگاه خودرو لسآنجلس به نمایش درآمد. پیشبینی میشود با عرضه سوناتا 2011 هیوندای به بازار فروش این شرکت کرهای در آمریکا از اوایل سال آینده میلادی با رشد مناسبی همراه شود. هیوندای موتور اعلام کرده که مصرف سوخت سوناتای جدید این شرکت بهینه بوده و معادل یک گالن بنزین به ازای هر 35 مایل در مسیر جاده است. اما در شرایطی فروش جهانی هیوندای رشد شش درصدی را طی سال جاری تجربه کرده که دلیل اصلی آن قیمت مناسب و مصرف پایین سوخت محصولات این شرکت بوده، اما فروش همین شرکت در بازار آمریکا در سال جاری افت 24 درصدی را متحمل شده است.قرار است سوناتای جدید هیوندای با موتوری چهار سیلندر روانه بازار شود. موتور این خودرو نیز از نوع 2.4 لیتری است. مدل توربوشارژ شده این خودرو بعدا روانه بازار خواهد شد. موتور این خودرو هوا و سوخت را مستقیما به سیلندرها تزریق میکند که همین امر قدرت موتور را افزایش داده و مصرف سوخت را نیز بهینه میکند. قدرت موتور این خودرو بین 198 تا 200 اسب بخار است. سوناتای جدید یکی از هفت خودرویی است که هیوندای قصد دارد طی دو سال آینده روانه بازار کند. رقیب اصلی این خودرو در بازای کمری تویوتا و آکورد هوندا هستند. فانووس جان. عموي من يه سوناتاي 2011 خريده. روي هرچي ماشينه كم كرده.خيلي خوشگله. البته جنسيس هم زيباييه خودشو داره:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ من عاشق پرشيا هستم و الان يه دونه خوشگلشو دارم 2 لینک به دیدگاه
farnosh 139 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ من 206 دوست دارم.البته معمولی.صندوق دار دوست ندارم 1 لینک به دیدگاه
a.P.s.F 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ سلام.دوستان لطف کنند و بگن به چه اتومبیلی علاقه دارند و دلیل این انتخابو بیان کنند . لطفا فقط نگن من bmw دوست دارم کامل مدل ماشینو بگن .البته اشکالی نداری کلی هم بگن اما سعی کنند در فرصت مناسب مدل ماشین را هم عنوان کنند اگر منظور کمپانی هستش که من هیچ کمپانی ایی رو در حال حاضر به قدرت تویوتا نمیبینم. تیم طراحی فوفولاده قدرتمند تیم فروش قدرتمند و از همه مهمتر تیم مدیریت فوقولاده قدرمند اگر منظور شما کلاس خودرو هستش من هیچ کلاسی رو به خوبی کلاس suv نمیدونم. مخصوصا suv های امروز که واقعا هم امکانات یه شاسی بلند رو تو خودشون دارن هم امکانات و قدرت یه سدان رو. اما اگر منظورتون مدل هستش. من به شخصه عاشق شاسی بلند های gmc هستم. هر چی باشه gmc تولید کننده ی برتر شاسی بلند های دنیاست! افسوس که تو این مملکت نیست! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ عشق من ماشین های اروپاییه مخصوصا bmw m6 اتومبیل های آستون مارتین هم بخاطر اسپورت بودنشون در رده بعدیه 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ من یه دوستی دارم که حسابی عشق ماشینه خیلی ماشینای گرون قیمت داشته bmw 740 بنز e280 تیوتا لندگروز مورانو انواع هیوندای . . . ولی تو کل ماشینایی که داشته من از یکیشون خیلی خوشم اومد اونم بنز 180 کمپرسور با گیربکس دستی بود که رانندگی باهاش واقعا راحت بود. ما خیلی باهم مسافرت میریم و من پشت همشون نشستم ولی اون 180 که داشت کوچیک بود ولی از همه راحتتر و تیز تر بود... 5 لینک به دیدگاه
farnosh 139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ چه طوری باید عکس ماشین بذاریم اینجا؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ من یه دوستی دارم که حسابی عشق ماشینهخیلی ماشینای گرون قیمت داشته bmw 740 بنز e280 تیوتا لندگروز مورانو انواع هیوندای . . . ولی تو کل ماشینایی که داشته من از یکیشون خیلی خوشم اومد اونم بنز 180 کمپرسور با گیربکس دستی بود که رانندگی باهاش واقعا راحت بود. ما خیلی باهم مسافرت میریم و من پشت همشون نشستم ولی اون 180 که داشت کوچیک بود ولی از همه راحتتر و تیز تر بود... ماشین اروپایی یه چیز دیگست البته بسیار پرخرج ولی بسیار راحت و تند و سریع واااااای خدا میشه من یه روزی ام6 بخرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده