from_hell 10964 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 تا حالا رفتی شوشتر نو؟ یه بار از طرف دانشگاه بردنمون... هوا خیلی گرم بود ...من پیاده نشدم... ولی همون چیزیم که دیدم... خیلی داغون بود... خوب دیگه درست طرح رو پیگیری نکردن... 2
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 گوگولا بیرون ... وگرنه به چنگیز میگم بیاد... :smiley (18): نزار شمارش معکوسم شروع شه اما اندفعه.....:icon_razz: 2
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 ون شهرهاایی که شماها میگید میسازید با همون ساختمانهای ما معمارا شکل میگیره...یعنی نبود ما یعنی نیستی شما... تا زمانی که شهرسازی دست معمارا بود...هیج مشکلی نداشتیم... همینه دیگه فهم شما معمارا از شهر مجموعه ای از ساختموناس! همینه که تا الان با این عمرانی های خل و چل هرکاری خواستین کردین تو شهرها تو غیاب ما شهرسازا ... :smiley (18): 2
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 یه بار از طرف دانشگاه بردنمون...هوا خیلی گرم بود ...من پیاده نشدم... ولی همون چیزیم که دیدم... خیلی داغون بود... خوب دیگه درست طرح رو پیگیری نکردن... __________________ نه بابا از بدشناسی کامران دیبا بوده... وگرنه ساختار کالبدی و انطباق با معماری بومی اش فوق العاده اس. اما متاسفانه همزمان میشه با جنگ... و بافت اجتماعی اونجارو جنگ زده ها پر میکنن نه مردم بومی شوشتر به خاطر همین گند میخوره بهش... 2
from_hell 10964 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 همینه دیگه فهم شما معمارا از شهر مجموعه ای از ساختموناس! همینه که تا الان با این عمرانی های خل و چل هرکاری خواستین کردین تو شهرها تو غیاب ما شهرسازا ... :smiley (18): اون قلمزا که گفتی بحثشون از ما جداست... اسم اونا رو نیار.... که زدن معماری رو خراب کردن... ..... .. یعنی میخوای بگی معماری و شهرسازی از هم جدا هستن... هسته اول شهرسازی معماریه... اینو مطمئن باش... مثل این که بخوای ماکت بسازی...بدون متریال که نمیشه...میشه؟ معماری مثل متریال ماکت سازی واسه شهرسازیه...(البته اصلی ترین متریالش معماریه...متریالهای دیگه ای هم داره) 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 بحث به این خوبی بود...........................چیکارش کردین! 1
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 یعنی میخوای بگی معماری و شهرسازی از هم جدا هستن...هسته اول شهرسازی معماریه... تو تاپیک کل کل معماری و شهرسازی رو خوندی؟ من اونجا جواب همه این سوالا رو دادم... نه عزیزم جدا نیست اما هرکدومشون توی جای خودشونه که نمیتونه جای اون یکی رو پر کنه. 5
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 چه خبره اینجا معمارا اومدن اینجا چی چی دارن میگن !!!! مرسی نیروهای کمکی...
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 بچه ها میشه لطف کنید اینجا دیگه کل معماری و شهرسازی نباشه......................
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 چی شد میبینم معمارا شیر شدن(ولی اشکار نداره چون هرچقدم شیر شده بشن بازما یخوریمشون) ولی خدایی جطوری جرات کردین بییاین سر ه سررازا بذارین موندم 1
bpcom 10070 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 تو تاپیک کل کل معماری و شهرسازی رو خوندی؟ من اونجا جواب همه این سوالا رو دادم... نه عزیزم جدا نیست اما هرکدومشون توی جای خودشونه که نمیتونه جای اون یکی رو پر کنه. نمیتونم درک کنم چرا این معمارا هر جا میرن میگن فقط خودشونو میبینن !!!! هر چی بودید و هستید از این به بعد ( منظورم در جاهایی هست که میخوان کار درست انجام بدن ) باید در کنار شهرسازا کار کنید و بر طبق اصول درست شهرسازی 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 اینجا شبیخون زدن؟ پاشین بریزین بیرون این معمارا رو 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 ولی یه چیزی بچه ها اینجا از اسمشم معلومه که آسپم بازی نباشه اینجا خواهشن راجع به همون طراحی بحرفین که منم که عشق طراحیم یه چیزی یاد بگیرم 3
hodaa 5488 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 ولی یه چیزی بچه ها اینجا از اسمشم معلومه که آسپم بازی نباشه اینجا خواهشن راجع به همون طراحی بحرفین که منم که عشق طراحیم یه چیزی یاد بگیرم :icon_gol: 3
*mini* 37778 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 تو تاپیک کل کل معماری و شهرسازی رو خوندی؟ من اونجا جواب همه این سوالا رو دادم... نه عزیزم جدا نیست اما هرکدومشون توی جای خودشونه که نمیتونه جای اون یکی رو پر کنه. اره...محمد مهدی راست میگه...من بودم اونجا......در جواب من اینا رو گفته بود 2
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 من واقعا از حضور قدرتمند تمامی شهرسازای عزیز تشکر می کنم. ایول. کافه رو نجات دادین! 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 اره...محمد مهدی راست میگه...من بودم اونجا......در جواب من اینا رو گفته بود و البته پای ثابت کافه... مینی معمار... 1
*mini* 37778 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 اینجا شبیخون زدن؟ پاشین بریزین بیرون این معمارا رو :ws3::ws28: ای ول معمارا.....شهرسازا ضعف اعصاب گرفتن 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 خب یه سوال؟ فک میکنین تاریخچه ی طراحی شهری چیه؟ از کی شروع شده با مستندات علمیش کاری دارم شما چی فک میکنین؟ 2
ارسال های توصیه شده