from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ تا حالا رفتی شوشتر نو؟ یه بار از طرف دانشگاه بردنمون... هوا خیلی گرم بود ...من پیاده نشدم... ولی همون چیزیم که دیدم... خیلی داغون بود... خوب دیگه درست طرح رو پیگیری نکردن... 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ گوگولا بیرون ... وگرنه به چنگیز میگم بیاد... :smiley (18): نزار شمارش معکوسم شروع شه اما اندفعه.....:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ون شهرهاایی که شماها میگید میسازید با همون ساختمانهای ما معمارا شکل میگیره...یعنی نبود ما یعنی نیستی شما... تا زمانی که شهرسازی دست معمارا بود...هیج مشکلی نداشتیم... همینه دیگه فهم شما معمارا از شهر مجموعه ای از ساختموناس! همینه که تا الان با این عمرانی های خل و چل هرکاری خواستین کردین تو شهرها تو غیاب ما شهرسازا ... :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ یه بار از طرف دانشگاه بردنمون...هوا خیلی گرم بود ...من پیاده نشدم... ولی همون چیزیم که دیدم... خیلی داغون بود... خوب دیگه درست طرح رو پیگیری نکردن... __________________ نه بابا از بدشناسی کامران دیبا بوده... وگرنه ساختار کالبدی و انطباق با معماری بومی اش فوق العاده اس. اما متاسفانه همزمان میشه با جنگ... و بافت اجتماعی اونجارو جنگ زده ها پر میکنن نه مردم بومی شوشتر به خاطر همین گند میخوره بهش... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ همینه دیگه فهم شما معمارا از شهر مجموعه ای از ساختموناس! همینه که تا الان با این عمرانی های خل و چل هرکاری خواستین کردین تو شهرها تو غیاب ما شهرسازا ... :smiley (18): اون قلمزا که گفتی بحثشون از ما جداست... اسم اونا رو نیار.... که زدن معماری رو خراب کردن... ..... .. یعنی میخوای بگی معماری و شهرسازی از هم جدا هستن... هسته اول شهرسازی معماریه... اینو مطمئن باش... مثل این که بخوای ماکت بسازی...بدون متریال که نمیشه...میشه؟ معماری مثل متریال ماکت سازی واسه شهرسازیه...(البته اصلی ترین متریالش معماریه...متریالهای دیگه ای هم داره) 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ چه خبره اینجا معمارا اومدن اینجا چی چی دارن میگن !!!! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بحث به این خوبی بود...........................چیکارش کردین! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ یعنی میخوای بگی معماری و شهرسازی از هم جدا هستن...هسته اول شهرسازی معماریه... تو تاپیک کل کل معماری و شهرسازی رو خوندی؟ من اونجا جواب همه این سوالا رو دادم... نه عزیزم جدا نیست اما هرکدومشون توی جای خودشونه که نمیتونه جای اون یکی رو پر کنه. 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ چه خبره اینجا معمارا اومدن اینجا چی چی دارن میگن !!!! مرسی نیروهای کمکی... لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بچه ها میشه لطف کنید اینجا دیگه کل معماری و شهرسازی نباشه...................... لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ چی شد میبینم معمارا شیر شدن(ولی اشکار نداره چون هرچقدم شیر شده بشن بازما یخوریمشون) ولی خدایی جطوری جرات کردین بییاین سر ه سررازا بذارین موندم 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ تو تاپیک کل کل معماری و شهرسازی رو خوندی؟ من اونجا جواب همه این سوالا رو دادم... نه عزیزم جدا نیست اما هرکدومشون توی جای خودشونه که نمیتونه جای اون یکی رو پر کنه. نمیتونم درک کنم چرا این معمارا هر جا میرن میگن فقط خودشونو میبینن !!!! هر چی بودید و هستید از این به بعد ( منظورم در جاهایی هست که میخوان کار درست انجام بدن ) باید در کنار شهرسازا کار کنید و بر طبق اصول درست شهرسازی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اینجا شبیخون زدن؟ پاشین بریزین بیرون این معمارا رو 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ولی یه چیزی بچه ها اینجا از اسمشم معلومه که آسپم بازی نباشه اینجا خواهشن راجع به همون طراحی بحرفین که منم که عشق طراحیم یه چیزی یاد بگیرم 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ولی یه چیزی بچه ها اینجا از اسمشم معلومه که آسپم بازی نباشه اینجا خواهشن راجع به همون طراحی بحرفین که منم که عشق طراحیم یه چیزی یاد بگیرم :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ تو تاپیک کل کل معماری و شهرسازی رو خوندی؟ من اونجا جواب همه این سوالا رو دادم... نه عزیزم جدا نیست اما هرکدومشون توی جای خودشونه که نمیتونه جای اون یکی رو پر کنه. اره...محمد مهدی راست میگه...من بودم اونجا......در جواب من اینا رو گفته بود 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ من واقعا از حضور قدرتمند تمامی شهرسازای عزیز تشکر می کنم. ایول. کافه رو نجات دادین! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اره...محمد مهدی راست میگه...من بودم اونجا......در جواب من اینا رو گفته بود و البته پای ثابت کافه... مینی معمار... 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اینجا شبیخون زدن؟ پاشین بریزین بیرون این معمارا رو :ws3::ws28: ای ول معمارا.....شهرسازا ضعف اعصاب گرفتن 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ خب یه سوال؟ فک میکنین تاریخچه ی طراحی شهری چیه؟ از کی شروع شده با مستندات علمیش کاری دارم شما چی فک میکنین؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده