Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ در وهله اول یه طراح باید خوش تیپ باشه... 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ در وهله اول یه طراح باید خوش تیپ باشه... :persiana__hahaha: خوش تیپم نباشه ،میشه...............البته خوش تیپ از نوع سوسول 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ در وهله بعدی : یه طراح شهری باید قدرت تحلیل و تصور فضایی و سه بعدی توپی داشته باشه!:smiley (18): لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:خوش تیپم نباشه ،میشه...............البته خوش تیپ از نوع سوسول __________________ بازم تو داروگر؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ در وهله اول یه طراح باید خوش تیپ باشه... یعنی تو طراح خوبی نمیشی؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بازم تو داروگر؟ فک کنم یه طراح باید صبرشم زیاد باشه...........چونه شم قوی باشه 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ چونه شم قوی باشه اين ويژگي رو بايد همه شهرسازا داشته باشن. چه برنامه ريز چه طراح 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یعنی تو طراح خوبی نمیشی؟ قبل از ورود به رشته امتحان خوش تیپی هم گرفتن جوجه فوکولی! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ قبل از ورود به رشته امتحان خوش تیپی هم گرفتن جوجه فوکولی! پس چطوری قبول شدی؟ ای نامرد. رو نکرده بودی پارتی داری 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اين ويژگي رو بايد همه شهرسازا داشته باشن. چه برنامه ريز چه طراح من احساس میکنم شهرساز خوبی نمیشم............ 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ من احساس میکنم شهرساز خوبی نمیشم............ ميشي چه جورم هر دفه كه مياي مخ همه رو مخوري كه هيچ تازه براي يه مخ جديد خط طراحانه ميزني و سرانه هاشم درمياري. از تو پر چونه تر ميشه راديو ديگه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ميشي چه جورمهر دفه كه مياي مخ همه رو مخوري كه هيچ تازه براي يه مخ جديد خط طراحانه ميزني و سرانه هاشم درمياري. از تو پر چونه تر ميشه راديو ديگه ای شیخ گولی ..........دمت گرم................این رادیو رو از 5 سالگی به من میگفتنالبته الان دیگه نمیگن امیدوارم این جوری که تو میگی باشه!!! 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ای شیخ گولی ..........دمت گرم................این رادیو رو از 5 سالگی به من میگفتنالبته الان دیگه نمیگنامیدوارم این جوری که تو میگی باشه!!! حالا يه بار بيا كوه ببينيم طراح خوبي ميشي يا نه همون سوسول و راديو و اينا 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بچه های کافه همه معتادن ... نمیتونن از کوه بالا برن! 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ در وهله اول یه طراح باید خوش تیپ باشه... پس چرا من طراح نشدم! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ حالا يه بار بيا كوه ببينيم طراح خوبي ميشي يا نه همون سوسول و راديو و اينا اسپم غیر طراحانه ممنوعه! :w00: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ پس چرا من طراح نشدم! قسمت نبوده ... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یه طراح در وهله بعدی علاوه بر اینکه باید پرسپکتیوهای یک نقطه ای و دو نقطه ای و سه نقطه ای رو خوب بلد باشه ... باید قدرت نوشتاری بالایی داشته باشه... یعنی بلد باشه چطوری از روی معده ببافه! 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بچه های کافه همه معتادن ... نمیتونن از کوه بالا برن! منم بودم اما بردنم. برا همين شدم شيخ گولي :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده