Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:کجاش تناقض داره؟؟؟ کجاش تناقض داره؟ :w00: بگی من از کمک به دیگران خوشم میاد،اما اگر کسی از من کمک بخواد،میزنم زیر گوشش!! ولی من دلم به حال جوانان امروز وطنم میسوزد. دچار سردرگمی بزرگی در زندگی در زندگی شده اند که 81 درصد حاکمیت،دلیلش است. 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ میبخشی اسی خان ولی مثالت خیلی بی ربط بود.... من از کسانی که این قدر جرأت دارن و میرن مادر میشن خوشم میاد..تحسینشون میکنم ولی خودم نمیخوام این کار رو بکنم...تناقض نداره کشته مرده اون 81 درصد آمارت شدم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من از کسانی که این قدر جرأت دارن و میرن مادر میشن خوشم میاد..تحسینشون میکنم ولی خودم نمیخوام این کار رو بکنم...تناقض نداره انسان همیشه دوست دارد آن چیزی باشد که آنرا تحسین می کند... مارک تواین 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ میبخشی اسی خان ولی مثالت خیلی بی ربط بود....من از کسانی که این قدر جرأت دارنو میرن مادر میشن خوشم میاد..تحسینشون میکنم ولی خودم نمیخوام این کار رو بکنم...تناقض نداره یعنی جراتشو نداری؟ کشته مرده اون 81 درصد آمارت شدم آمار باید دقیق و کارشناسی شده باشه. 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ انسان همیشه دوست دارد آن چیزی باشد که آنرا تحسین می کند...مارک تواین یعنی جراتشو نداری؟ آمار باید دقیق و کارشناسی شده باشه. نه جرات ندارم... یه سری دلائل دیگه هم هست مرکز آمار ایران :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سخته!چون بچم مث من از در و دیوار مطمئنن بالا میره! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ نه جرات ندارم... یه سری دلائل دیگه هم هست ترسو..........:w410: من جرات در افتادن با معظم.... را هم دارم،چه برسه به....... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سخته!چون بچم مث من از در و دیوار مطمئنن بالا میره! یعنی بچه ات میشه مارمولک...... چون گفتی سوسمارم،بچه سوسمار میشه مارمولک!!!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ چرا اونجوری نگاه میکنی؟ دیدنیها سه شنبه...:smiley (18): لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سخته!چون بچم مث من از در و دیوار مطمئنن بالا میره! انسان از آنچه خودش است می ترسد. جیمی نیوترون. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ یعنی بچه ات میشه مارمولک...... چون گفتی سوسمارم،بچه سوسمار میشه مارمولک!!!! :mpr: 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ انسان از آنچه خودش است می ترسد. جیمی نیوترون. _____________________________ من چی ام؟ 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ یعنی بچه ات میشه مارمولک...... چون گفتی سوسمارم،بچه سوسمار میشه مارمولک!!!! ___________________________________________________ اره دیگه! ممکنه یهو قورتش بدم! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اره دیگه! ممکنه یهو قورتش بدم! __________________ دخترا که همه یه پا مارمولکن! تو سوسمارشونی... باید ازت ترسید... :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ دخترا که همه یه پا مارمولکن! تو سوسمارشونی... باید ازت ترسید... :banel_smiley_52: _____ پسرا که مارمولک ترن! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ پسرا که مارمولک ترن! چرا قهر میکنی حالا! خودت داری میگی سوسماری! خب حتما یه زمانی مارمولک بودی! 1 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ چرا قهر میکنی حالا!خودت داری میگی سوسماری! خب حتما یه زمانی مارمولک بودی! نع من اوضام خرابه ...از همون اول صوسمار بودم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ neutron اینجا neutron اونجا neutron همه جا ... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ نع من اوضام خرابه ...از همون اول صوسمار بودم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده