Construction 4752 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 خب میگی به ازای هر نفر چهل هزار تومن یارانه میدن مگه میشه اینو از دست داد بهمین راحتی:167: بعد هم چهار هزار تومن مربوط به نون را هم بهش اضافه کن 2
partow 25305 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 متوجه نشدم منظورت روحرفی از سقط یا بارداری بود؟؟ اصلا قبول ندارم.... اگه بچه تون بگه یه دلیل بیار که چرا منو به دنیا اوردی چی بهش میگی؟؟ واسه زندگی ... 2
partow 25305 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 راضی یا ناراضی بودن از زندگی ارثی نیست که اگر شما ناراضی هستی، پس فرزندتون هم حتماً ناراضی خواهد بود ... هرکسی تو زندگیش از یه چیزی لذت میبره که شاید واسه دیگری لذت بخش نباشه ...چه تو ایران چه خارج از ایران ... 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 راضی یا ناراضی بودن از زندگی ارثی نیست که اگر شما ناراضی هستی، پس فرزندتون هم حتماً ناراضی خواهد بود ... هرکسی تو زندگیش از یه چیزی لذت میبره که شاید واسه دیگری لذت بخش نباشه ...چه تو ایران چه خارج از ایران ... اره به خصوص از یارانه میشه لذت برد ... از تبعیض جنسیتی...از ازادی های احتماعی و حقوق فردی بی حد و حصر.. با عرض معذرت حرفاتون شعار گونه ست... وقتی تو این زندگی هستیم مجبوریم زندگی کنیم و مجبوریم راهی برای شاد بودن پیدا کنیم..اما من نمیخوام کسی رو به اختیار خودم وارد این حوزه جبر کنم چون من دوست دارم مادر شدن رو تجربه کنم....این خودخواهانه ست!! 7
partow 25305 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 اره به خصوص از یارانه میشه لذت برد ... از تبعیض جنسیتی...از ازادی های احتماعی و حقوق فردی بی حد و حصر.. با عرض معذرت حرفاتون شعار گونه ست... وقتی تو این زندگی هستیم مجبوریم زندگی کنیم و مجبوریم راهی برای شاد بودن پیدا کنیم..اما من نمیخوام کسی رو به اختیار خودم وارد این حوزه جبر کنم چون من دوست دارم مادر شدن رو تجربه کنم....این خودخواهانه ست!! اینکه می گم هرکس تو زندگیش از یه چیزی لذت میبره و همه ادما مثل هم نیستن شعاره؟ اصلاً مگه غیر از اینه ... یعنی هیچکی تو ایران نیست که شاد باشه؟ اصلاً این همه زمین خدا ... این همه ایرانی رفتن خارج ... اگر ایران اینقدر بده، خب شرایطی فراهم کنید که فرزندتون خارج از ایران زندگی کنه... احتمالاً شما از زیر بار مسئولیت شونه خالی نمیکنی؟ :flowerysmile: 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 اینکه می گم هرکس تو زندگیش از یه چیزی لذت میبره و همه ادما مثل هم نیستن شعاره؟ اصلاً مگه غیر از اینه ... یعنی هیچکی تو ایران نیست که شاد باشه؟ اصلاً این همه زمین خدا ... این همه ایرانی رفتن خارج ... اگر ایران اینقدر بده، خب شرایطی فراهم کنید که فرزندتون خارج از ایران زندگی کنه... احتمالاً شما از زیر بار مسئولیت شونه خالی نمیکنی؟ :flowerysmile: خارج بودن میتونه تضمین کنه که بچه م منو استنتاخ نکنه بابت به دنیا اوردنش؟؟ صرف امکانات برای شاد بودن نمیشه دلیل برای همچین مسئولیت بزرگی... ممکنه به نظر شما من از مسئولیت شونه خالی کنم اما به نظر من شما(شمای نوعی-کسی که اصرار به مادر یا پدر شدن داره!)شجاعت این رو ندارید که از تجربه این حس صرف نظر کنید..از نظر من این بیشتر از مسئولیت شونه خالی کردن خودخواهی هستش به هر حال نظر شما محترمه دوست من....ایشالله قدمش پیشاپیش مبارک باشه:ws2: 2
zahra-d 4993 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 هيچكي نه من مادر بشم!!!!!! اصلا حوصله ي بچه رو ندارم يعني يكي دوساعت خوبه ها اما بعد دو ساعت شوتش ميكنم اونور!!!!!!! 2
partow 25305 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 هيچكي نه من مادر بشم!!!!!!اصلا حوصله ي بچه رو ندارم يعني يكي دوساعت خوبه ها اما بعد دو ساعت شوتش ميكنم اونور!!!!!!! دستت درد نکنه ... :ws28: 1
partow 25305 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 خارج بودن میتونه تضمین کنه که بچه م منو استنتاخ نکنه بابت به دنیا اوردنش؟؟ صرف امکانات برای شاد بودن نمیشه دلیل برای همچین مسئولیت بزرگی... ممکنه به نظر شما من از مسئولیت شونه خالی کنم اما به نظر من شما(شمای نوعی-کسی که اصرار به مادر یا پدر شدن داره!)شجاعت این رو ندارید که از تجربه این حس صرف نظر کنید..از نظر من این بیشتر از مسئولیت شونه خالی کردن خودخواهی هستش به هر حال نظر شما محترمه دوست من....ایشالله قدمش پیشاپیش مبارک باشه:ws2: قدم کی ؟ 2
partow 25305 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 قدم نی نی آیندت !! آهان ... پس حالا حالا ها باید بگی پیشاپیش پیش پیش پیش .... 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 آهان ... پس حالا حالا ها باید بگی پیشاپیش پیش پیش پیش .... اره همون!! 2
lady architect 5360 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2011 من اصلا ازدواج نمیکنم که بخوام مادر بشم ولی امروز عمه شدم
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری