Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 جنایتکار...از بس که دست پرورده آمریکای جهان خوارید! آره مگه نمیدونستی آمریکا پسر صادر میکنه به خاورمیانه؟
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 جنایتکار...از بس که دست پرورده آمریکای جهان خوارید! مگه نمیدونستی آمریکا پسر صادر میکنه به خاورمیانه؟
ooraman 22216 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 مگه نمیدونستی آمریکا پسر صادر میکنه به خاورمیانه؟ چرا الان فهمیدم!
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 ترسو..........:w410: من جرات در افتادن با معظم.... را هم دارم،چه برسه به....... خوب من جیگر ندارم چرا اونجوری نگاه میکنی؟دیدنیها سه شنبه...:smiley (18): 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 مگه نمیدونستی آمریکا پسر صادر میکنه به خاورمیانه؟ کو؟؟؟ کجان پس؟؟؟
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 پس خونت چه جوری تصفیه میشه!!!!! جیگر معنوی رو گفتم :w00: 2
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 جیگر معنوی رو گفتم :w00: خون معنوی ات چجوری تصفیه میشه؟ 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 مگه آدم خون معنوی هم داره؟؟ به هر حال من آدمی هستم که همیشه یه ترسی ته دلم هست..... همیشه.... اگر از این لحاظ میگین... هیچ وقت آرامش خیال ندارم 4
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 پسر آمریکایی دوس داری؟ واسه خودم که نه برای بروبچ گفتم 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 مگه آدم خون معنوی هم داره؟؟به هر حال من آدمی هستم که همیشه یه ترسی ته دلم هست..... همیشه.... اگر از این لحاظ میگین... هیچ وقت آرامش خیال ندارم امیدوارم،خدا بهت آرامش ببخشه،البته خدای من،نه خدای ........... 4
jonny depp 8297 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 چی کار کنیم دیگه ... اینقدر راحت میشه مغزتونو خوند و حرکاتتونو حدس زد! از بس که ساده این... ما پسرای جنایتکار سرتو کلاه میذاریم و با کمال بیرحمی سرکارتون میذاریم متاسفانه! ووا اسفا که چه جنایتی بزرگی در حق شما انجام میدهیم ما پسرا! من لذتی در بد بخت کردن دیگران و خودم نمی بینم:w00: سیمون راست میگه مادر شدن نوعی استثمار زنه همین مادر شدن زن هارو بد بخت کرده:w00: من اگه اشتباه کنم می پذیرم اما الان اشتباهی نمی کنم :w00: به جنایت کار بودنتون می خندید 5
shaden. 18583 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 من لذتی در بد بخت کردن دیگران و خودم نمی بینم:w00:سیمون راست میگه مادر شدن نوعی استثمار زنه همین مادر شدن زن هارو بد بخت کرده:w00: من اگه اشتباه کنم می پذیرم اما الان اشتباهی نمی کنم :w00: به جنایت کار بودنتون می خندید خیلی حرف عجیبیه نمیدونی چه لذتی داره وقتی بدونی موجودی تو وجودت پرورش پیدا کرده و بند بند وجودش متعلق به خودته باید تجربه کنی 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 ازدواج كردن واسه يه دختر شايد هميشه خوشايند نباشه چون ميترسه نيمه گمشدشو نتونه پيدا كنه ولي مادر بودن هميشه لذت بخش.من اگه يه روزيم ازدواج نكنم ولي دلم ميخواد حتما سرپرستي يه بچه رو به عهده بگيرم چون هميشه مادر بودن ارزوم بوده و ميدونم وقتي مادر هستم از زندگيم و از بودن خودم راضيم......لذت ميبرم وقتي حس ميكنم يكي وجودشو از من ميدونه و عشقمو بدون هيچ انتظار برگشتي بهش ميبخشم. البته خيلي از دخترا شايد مخالف باشن 8
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 2010 خیلی حرف عجیبیه نمیدونی چه لذتی داره وقتی بدونی موجودی تو وجودت پرورش پیدا کرده و بند بند وجودش متعلق به خودته باید تجربه کنی حالا این کوچولو چند سالشه؟ پسره یا دختر؟ اسمش چیه؟ یه عکس ازش بذار ببینیم... چه مادر مهربونی! 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 20 اسفند، 2010 خیلی حرف عجیبیه نمیدونی چه لذتی داره وقتی بدونی موجودی تو وجودت پرورش پیدا کرده و بند بند وجودش متعلق به خودته باید تجربه کنی اما در استفراغ و تهوع هیچ لذتی نیست در کمر درد هیچ لذتی نیست در درد زایمان هیچ لذتی نیست اون استثماری هم که گفتم به خاطر ناعدالتی تمام این زحمات و زحمات بعد از دنیا اومدنشو مادر می کشه بچه میشه برای پدر اگه عدالت بود استثمار نبود میشد رنج بیهوده 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری