ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ همون دسته مادرایین که لیاقت مادر شدن ندارن=======مثل همون پدرایی که لیاقت ندارن! :ws3::w00::w00::w00: پس چرا تو مسابقه تشخیص هویت، نوشته بود قصد ازدواج داری؟ :JC_thinking: من غلط بکنم!!!!:w58: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من غلط بکنم!!!!:w58: دور از جون ولی فاطمه جون تو پست اول به عنوان راهنماییاش نوشته بود قصد ازدواج داری راستی خیلی نانازی خواستم پست بدم ولی قفل شد 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دور از جون ولی فاطمه جون تو پست اول به عنوان راهنماییاش نوشته بود قصد ازدواج داری راستی خیلی نانازی خواستم پست بدم ولی قفل شد :icon_redface::icon_redface:مرسی اون روز بچه ها اندازه کافی شرمنده کردن من و....:icon_redface: نازی از چشماتونه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ :ws37::pichak::pichak::aghosh::w36: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اتم از اجزای سه گانه تشکیل شده جدی ؟ اسم آی دی من چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ جدی ؟ اسم آی دی من چیه؟ جیمی نوترون!!!! 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دوست که دارم حتی فکر کردن به این موضوع هم عجیب و زیبا و جالبه ... اما ... لیاقتشو ... فعلا که ندارم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ همون دسته مادرایین که لیاقت مادر شدن ندارن=======مثل همون پدرایی که لیاقت ندارن! جنبش تساویسم! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خودم چه خیری از دنیا دیدم که درد بکشم یکی دیگرو هم بدبخت کنم هم خودم بدبخت میشم هم یکی دیگه :w00: اصلا هم مادر شدن حس جالبی نیست 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ جیمی نوترون!!!! آفرین که جزء سومشو خودت گفتی! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خودم چه خیری از دنیا دیدم که درد بکشم یکی دیگرو هم بدبخت کنمهم خودم بدبخت میشم هم یکی دیگه :w00: اصلا هم مادر شدن حس جالبی نیست بازم تو داروگر؟ بابا دست بر دار از این افکار تیره و تارت ... زندگی رو فقط واسه خودت تیره و تار میکنی... 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ آفرین که جزء سومشو خودت گفتی! اتفاقا کسی که یه چیزی رو بلده و میخواد وارونه نشونش داد رو باس له و لورده کرد، دی: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اتفاقا کسی که یه چیزی رو بلده و میخواد وارونه نشونش داد رو باس له و لورده کرد، دی: :jawdrop: واسه چی ... کی حالا وارونه نشون داد؟! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop: واسه چی ... کی حالا وارونه نشون داد؟! تو گفتی اتم دوجزئیه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ توگفتی اتم دوجزئیه من کی گفتم،من گفتم اتم از اجزا مثبت و منفی تشکیل شده! 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ منم مادر شدن رو خیلی دوست دارم پیوند محبتی که مادر با فرزند داره با هیچ بنی بشر دیگری نداره 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ منم مادر شدن رو خیلی دوست دارم پیوند محبتی که مادر با فرزند داره با هیچ بنی بشر دیگری نداره یه ذره از فرناز یاد بگیر ای جانی دپ! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یه ذره از فرناز یاد بگیر ای جانی دپ! هر کس خوشی در چیزی می بینه از دید من مادر شدن خیانت به خودم و بچه است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده