lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بنازم به خودم احساسی:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ قبلا امتحان کردیم منطقی بودیییییییییییییییییییم:1238: 4 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ منطقی شد ولی منطقی نیست این آزمایش 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ واسه من احساسی در اومد, اما منطقی ام لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ با حال بود ماله من فقط در حالت تصویر 3 میمونه به قول استارتر هم فقط در همون یک حالت راحته 1 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ چه جالب ما هم احساسی در اومدیم!! 2 لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ خودم میدونستم منطقی هستم اینجاهم بهم ثابت شد. مرسی منطق 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ احساسی ولی منطقی باید میشد این مشکل داره تستش:w00: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اااااااااااااخه من احساسی بودم... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ احساسیولی منطقی باید میشد این مشکل داره تستش:w00: امتحانش کردم مشکل نداشت ! احساسی هستی دیگه چونه نزن :w00: لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ یه چیزی من چند روز پیش امتحان کردم احساسی شد حالا یه بار دیگه امتحان کردم منطقی شد! جریان چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده