Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ Jack the Giant Slayer (جک غول کش) کارگردان: Bryan Singer نويسنده : Darren Lemke بازيگران: Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ewan McGregor خلاصه داستان : هنگامي که يک پسر روستايي به نام جک، سهواً دروازه اي به دنياي غول ها مي گشايد، آتش جنگ قديمي غول ها و انسان ها دوباره شعله ور مي شود. خواستم يه فيلم فانتزي و فقط سرگرم کننده ببينم، بدليل علاقم به داستان جک و لوبياي سحرآميز رفتم سراغ اين فيلم يه فيلم معمولي در حد خودش هست. فکر ميکردم بيشتر ازيناحوصلم سر بره ولي ريتم تندش زياد نميزاره خوابتون ببره موقع ديدنش از جلوه هاي ويژه اش خوشم اومد ولي امتياز من 6.8 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ حسين آژدان 1353 كارگردان : رضا صفايي بازيگران : بهمن مفيد، ميري، شهناز تهراني، رمضاني فرد خلاصه داستان : حسين آژدان (بهمن مفيد)، كه مسئول برقرار كردن نظم محله است، در كنار همسر (آرزو غفاري) و فرزندانش زندگي خوش و آرامي دارد، تا اينكه با رقاصه اي به نام شبنم (شهناز تهراني) آشنا و كانون خانوادگي اش از هم پاشيده مي شود من اين فيلم رو خيلي دوست داشتم . برام بسيار جالب بود به وِيژه كارگردانيش..... 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ دنياي پر اميد 1348 خلاصه داستان :كودكي از پدر خود دور مي افتد و تنها و نااميد زندگي اش را مي گذراند.... بازيگران فردين، ظهوري، ميري، مرجان، شهلا رياحي، بهشتي، سركوب، ........ فيلم خوبي نبود مخلوطي از چرخ و فلك و گنج قارون و فيلمهاي مشابه بود 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ sinister بد نبود ولی فیلمای ترسناک آمریکایی به پای فیلمای ترسناک ژاپنی نمیرسه 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ موافقم من خودم عاشق فیلمای گیج کنندم ولی از این فیلمل به نظرم shutter island از همش گیج کننده تر و قشنگ تر بود جوزف فیلم گیج کننده میخوای کارای دیوید لینچ و ببین Mulholland Drive Lost Highway گیج ترم خواستی بشی Ereaser Head 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ جوزف فیلم گیج کننده میخوای کارای دیوید لینچ و ببینMulholland Drive Lost Highway گیج ترم خواستی بشی Ereaser Head دستت درد نکنه هیچکدومشو ندیدم ولی حتما میبینم 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ دستت درد نکنه هیچکدومشو ندیدم ولی حتما میبینم mulholand drive بی نظیره 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ Spirited Away (2001) یه انیمیشن کره ای که جالب بود ولی طرز حرف زدن کره ای ها جالب تر کرده بود این فیلمو! 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ جوزف فیلم گیج کننده میخوای کارای دیوید لینچ و ببینMulholland Drive Lost Highway گیج ترم خواستی بشی Ereaser Head اين طور فيلمها مثل شاتر آيلند، بعضي از فيلمهاي لينچ به اصطلاح Mindfuck movie ميگن البته من خودم شاتر ايلند رو دوست ندارم اما دو فيلم holy motors و enter the void رو بيشتر ميپسندم. 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ تا جایی که من فهمیدم اینجا همه عشق فیلمای گیج کنندن.اگه کسی هست که این فیلمو ندیده باشه که بعید میدونم حتما نگاش کنه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ تا جایی که من فهمیدم اینجا همه عشق فیلمای گیج کنندن.اگه کسی هست که این فیلمو ندیده باشه که بعید میدونم حتما نگاش کنه خیلی فیلم قشنگی بود با رفیقم سر اینکه چند مرحله رفتن تو خواب دعوام شد کلا این دی کاپریو هرچی فیلم بازی میکنه فیلمش خفن میشه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ زندگی خصوصی آقا و خانوم میم فیلم قشنگی بود...سعی کرده بود مثه فیلمای اصغر فرهادی درستش کنه که اخرشو خودت باید حدس بزنی چی میشه.. 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ الان دارم اینو میبینم البته فقط بخاطر هال بری 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این آخرین فیلمی بود که دیدم، پنج شنبه شب محصول سال 2010 فیلم فوق العاده زیبا بود و آدم رو به این فکر میانداخت که ارتباط و آشنایی ما با آدمهای اطرافمون، چه علتی میتونه داشته باشه و از چه چیزی نشات گرفته 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ نانجیب 1351 کارگردان: عباس کسایی بازیگران منوچهر وثوق، پوری بنایی، ایران دفتری، مرتضی احمدی، سرکوب و فرنگیس فروهر...... خلاصه داستان:اشرف (پوري بنائي) و پدر پيرش (محمدتقي كهنموئي) در محله اي قديمي زندگي مي كنند. ابرام آقا (غلامرضا سركوب)، قصاب محل، با چرب زباني اشرف را به خارج شهر مي كشاند و او را اغفال مي كند. اشرف از ابرام مي خواهد كه او را به عقد خود درآورد و ابرام از دوستش غلام (مرتضي احمدي)، قناد محل، مي خواهد كه به سراغ اشرف برود. اشرف ماجرا را به پدرش مي گويد و پدر به او توصيه مي كند كه سراغ نصرالله (اكبر جنتي شيرازي)، معتمد محل، برود. اما او هم مانند ابرام و غلام از اشرف هتك حرمت مي كند. هيچ يك از آنها حاضر نمي شود براي سقط جنين اشرف به او كمك كند. اشرف فرزندش را به دنيا مي آورد و چندي بعد پدرش فوت مي كند. احمد (منوچهر وثوق) از زندان مرخص مي شود و به توصيه ي مادرش (ايران دفتري) اشرف و دخترش را به خانه مي برد، و احمد پس از مرگ مادرش با اشرف ازدواج مي كند. ابرام و غلام و نصرالله مزاحم اشرف مي شوند و در غيبت احمد به اشرف حمله ور مي شوند و اشرف خود را مي سوزاند. اشرف، قبل از مرگ، آن چه را بر سرش آمده براي احمد نقل مي كند. احمد، ابرام و غلام و نصرالله را يكي پس از ديگري از پاي درمي آورد و خود را به پليس معرفي مي كند. فیلم خیلی خوبی نبود اما یه تدوین از فیلم بود که باعث شده بود یاد فیلمهای مدرن بیوفتم!!! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ Monsters University مایک وازوسکی و جیمز پی. سالیوان در دانشگاه همدیگر را می بینند و نقشه می کشند تا باعث ترس در شرکت هیولاها شوند. 3 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ 12 (2007) ساخته نیکیتا میخالکوف بازسازی روسی دوازده مرد عصبانی که به نظرم نسخه اصلش کاملتر و بهتر بود ولی با اینحال به دیدنش میارزید 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ Passion کارگردان: برایان دی پالما بازیگران: Noomi rapace Rachel MC adams محصول 2012 خلاصه ی داستان : رقابت بین رئیس آژانس تبلیغاتی و شاگرد با استعداد او از سرقت اعتبار تا تحقیر عمومی و قتل شدت پیدا میکند… یه فیلم بشدت ضعیف از نظر ساختار. واقعا تعجب کردم از اینکه فیلمی انقدر آماتوری ببینیم اون هم از این کارگردان! فیلم یک شلم شوربای واقعی بود. روند حوادث به مسخره ترین و ابتدایی ترین شکل ممکن رقم میخورد. شخصیت ها هم که کلا رو هوا بودن. کارگردان رسما روابط همجنس گرایانه رو دست آویزی قرار داه بود فقط برای جذب مخاطب بیشتر. بقیه مسایل رو کلا گذاشته کنار. واقعا فیلم ضعیفی بود این فیلم رو فقط و فقط بخاطر خانوم Noomi rapace که ارادت ویژه دارم بش دیدم بعد مدتها اومدیم 1 فیلم ببینیما امتیاز من 4 پ.ن: تنها نکته ی مثبت فیلم فیلمبرداری نسبتا خوبش بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده