beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ دوتا فیلم فوق العاده قسمت 1 و 2 Infernal Affairs فیلم departed رو بر اساس قسمت اول این فیلم ساختند گیر آوردید حتما ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ Dark shadows با تبلیغاتی که ازش دیده بودم باید قشنگتر و طنز تر میبود که نبود... اما جالب بود... لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ فیلم ریش قرمز سینمای کوروساوا دیگه نیازی به معرفی ونقد نداره عالی بود حتی اگه دوباره ودوباره دیده بشه لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ من زياد اهل فيلم نيستم شايد سالانه 2 تا فيلم ببينم فكر كنم آخريش هم نارنجي پوش بود مگر اينكه فيلم خيلي خاص باشه كه بيفتم دنبالش ولي در كل زياد نگاه نميكنم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ deja vu فیلم خوبی بود بد نبود The Pursuit of Happyness برای بار دوم دیدم، بازی شگفت انگیز ویل اسمیت، من عاشق این مردم 1 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ فکر میکنم اسمش ناسباس بود درمورد قوم بنی اسراییل بود 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ What to Expect When You Are Expecting 2012 خوب بود ، خیلی فان بود 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ آخرین فیلمی که دیدم ........ یه سریال کره ای 16 قسمتی بود به نام "The Gtreatest Love" دوستش داشتم طنزش هم جالب بود از شخصیت پسر فیلم هم خوشم اومد در کل ، کل فیلم یه طرف یه جمله پسره هم یه طرف قضیه ! هر وقت یه جایی کارش گیر می کنه و می خواد به خودش توان مقابله با مشکل رو القا کنه ، می گه "من دوکوجینم" روی من هم که این جمله کار کرده "من سپیده ام " :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
h.h 577 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دوتا فیلم فوق العاده قسمت 1 و 2 Infernal Affairs فیلم departed رو بر اساس قسمت اول این فیلم ساختند گیر آوردید حتما ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به جز نسخه 2002 نسخه دیگه ای هم داره مگه این فیلم؟ لینک معرفی اون یکی قسمت رو میزارید لطفا؟ لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ به جز نسخه 2002 نسخه دیگه ای هم داره مگه این فیلم؟لینک معرفی اون یکی قسمت رو میزارید لطفا؟ بله قسمت دوم در سال 2003 مثل اینکه قسمت سوم هم داره من اونو ندیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ باز هم Fight Club هرچقد ببینمش سیر نمیشم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ باز هم Fight Club هرچقد ببینمش سیر نمیشم :hapydancsmil: خیلییییی عالی بود کلا کارای دیوید فیچر عالیه 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ Fire with Fire خـــــــــــــــــــــیلی خوب بود :hapydancsmil: مخصوصا اگه عاشق بازی Josh Duhamel و Bruce Willis باشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده