Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ بخش تنشهای ترکیبی در مقاومت، مسائلش برام خیلی سختهچه مبحثی از پایه برای تسلط بر این بخش مورد نیاز هست؟ راهنمایی بفرمایید لطفا این قسمت نیاز به تسلط کامل بر استاتیک و گشتاورگیری ها داره. اگر فصول تعادل استاتیک را خوندین،بعدش این قسمت را از کتاب مقاومت جانسون بخونین و با حل کردن مسائل نمونه و حل شده داخل کتاب،کامل از نظر پایه قوی میشین. 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ راستش مشکلم توی بدست اوردن زاویه ها هست(هندسه=0) نمیدونم چرا کسینوس 110 شده داداش اگه میشه یه توضیح کامل بده در مورد بدست اوردن زاویه ها(یه یه توضیحی که جامع و کامل باشه) اگه زحمتی نباشه پیش ا پیش هم ممنون 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ مجموع دو بردار،میشه برداری که از ابتدای دو بردار رسم بشه و قطر متوازی الاضلاع حاصله باشد. در اینجا بردار R مجموع دو بردار A , B است و 110 درجه زاویه بین این دو بردار که هردو از یک نقطه رسم میشوند،میباشد. حالت دیگه تفریق دو بردار است،یعنی به جای قطر متوازی الاضلاع،یک مثلث داشته باشیم. 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من میزان ضریب الاستیسیته و ضریب پواسون برای فولاد،بتن،چوب،لاستیک فشرده،سنگ،مس وشیشه می خواستم.خیلی خیلی فوریه!دقیقا نمی دونستم باید کجا بپرسم. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من میزان ضریب الاستیسیته و ضریب پواسون برای فولاد،بتن،چوب،لاستیک فشرده،سنگ،مس وشیشه می خواستم.خیلی خیلی فوریه!دقیقا نمی دونستم باید کجا بپرسم. مدول الاستیسیته بر حسب GPa چوب بین 9 تا 12 بستگی به نوع درخت دارد آلومینیوم 71.7 شیشه 46.2 مس 119 فولاد 200 چدن 69 برنج 106 بتون 25 (استحکام متوسط) ، 30 (مقاوم) پلاستیک بین 2.4 تا 2.8 سنگ بین 0.15 تا 0.3 ضریب پواسون: آلومینیوم 0.33 فولاد 0.3 چدن 0.21 مس 0.32 شیشه 0.245 چوب 0.33 سرب 0.42 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان میگویند به هیچ وجه سراغ تستهای تکمیلی نایی نرید درسته؟ تستهای عمران رو هم حل نکنیم؟ مسائل تکمیلی رو با مکث حل کنیم اشکالی نداره؟با تسلط به اونها میشه تستها رو زد؟ یک سری فرمول در بخش کابل ها هست اون رو لازمه به خاطر بسپاریم یا خیر؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان میگویند به هیچ وجه سراغ تستهای تکمیلی نایی نریددرسته؟ تستهای عمران رو هم حل نکنیم؟ مسائل تکمیلی رو با مکث حل کنیم اشکالی نداره؟با تسلط به اونها میشه تستها رو زد؟ یک سری فرمول در بخش کابل ها هست اون رو لازمه به خاطر بسپاریم یا خیر؟ نه سراغ تست های تکمیلی نروید. اما تست های عمران مربوط به سال های اخیر را نگاه کنید و مهم هایش را یادداشت کنید. بخش کابل ها فقط همون قسمت اولش مهمه و به دست آوردن معادلات،اون روابطی که sec و... دارند،مهم نیست. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوال:تنش نرمال در مثلا نصف یا یک سوم یک میله رو چگونه به دست می آورند؟! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوال:تنش نرمال در مثلا نصف یا یک سوم یک میله رو چگونه به دست می آورند؟! اگر سطح مقطع میله یکنواخت باشه،تنش نرمال به غیر از نقاط نزدیک تکیه گاه،با هم برابرند. حالا چه یک سوم،چه نصف و......... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ برای شروع خوندن استاتیک فقط درس رو بخونم یا همه مثالها رو هم حل کنم؟...راستی برای تست زدن استاتیک از چه کتابی استفاده کنم؟.. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ برای شروع خوندن استاتیک فقط درس رو بخونم یا همه مثالها رو هم حل کنم؟...راستی برای تست زدن استاتیک از چه کتابی استفاده کنم؟.. اول از همه،حتما با سایت pouran.net در تماس باشید،ببینید کتاب استاتیک نائی چه زمانی به بازار میاد که واقعا شاهکار استاتیک خواهد بود. اما برای درس خواندن،بهتر است فصل به فصل بخوانید،یعنی یک فصل کامل درس و مثال های نمونه اش را حل کنید. سپس درس و مثال های نمونه را مرور کنید. در نهایت مسائل مهمش را حل کنید و یادداشت کنید،بعد بروید سراغ فصل بعدی و به همین ترتیب. هر 3 فصل که تمام کردین،دوباره یک مرور انجام بدین. 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اول از همه،حتما با سایت pouran.net در تماس باشید،ببینید کتاب استاتیک نائی چه زمانی به بازار میاد که واقعا شاهکار استاتیک خواهد بود. اما برای درس خواندن،بهتر است فصل به فصل بخوانید،یعنی یک فصل کامل درس و مثال های نمونه اش را حل کنید. سپس درس و مثال های نمونه را مرور کنید. در نهایت مسائل مهمش را حل کنید و یادداشت کنید،بعد بروید سراغ فصل بعدی و به همین ترتیب. هر 3 فصل که تمام کردین،دوباره یک مرور انجام بدین. ممنون..حتما پیگیرم یعنی امسال بیرون میاد؟..چون من فصل 2 رو تموم کردم می خواستم برم فصل 3 این سوال رو کردم..استاتیک مریام همونطور که میدونید برای هر قسمتی از یه فصل مثالهای حل شده داره و مسایل مقدماتی و نمونه و درپایان فصل مسایل دوره ای داره پس من همه این مسایل رو حل کنم؟... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ممنون..حتما پیگیرم یعنی امسال بیرون میاد؟..چون من فصل 2 رو تموم کردم می خواستم برم فصل 3 این سوال رو کردم..استاتیک مریام همونطور که میدونید برای هر قسمتی از یه فصل مثالهای حل شده داره و مسایل مقدماتی و نمونه و درپایان فصل مسایل دوره ای داره پس من همه این مسایل رو حل کنم؟... راستش من نمیدونم انتشارات چگونه عمل میکند. اما خود نائی که میگفت قسمت اعظم نوشتن کتابش تمام شده است. مسائل نمونه که همه را بلا استثنا حل کنید. مسائل مقدماتی معمولا راحتند،همون دو سه تای آخرش را حل کنید کافیه. اما اون مسائل دشوار (سوای مسائل کامپیوتری) را اکثرا حل کنید،مخصوصا اونهایی که شکل داره. موقع یادداشت برداری هم مسائلی که خیلی عددی هستند را به صورت پارامتری یک راه حل برایش ارائه بدین. 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ راستش من نمیدونم انتشارات چگونه عمل میکند.اما خود نائی که میگفت قسمت اعظم نوشتن کتابش تمام شده است. مسائل نمونه که همه را بلا استثنا حل کنید. مسائل مقدماتی معمولا راحتند،همون دو سه تای آخرش را حل کنید کافیه. اما اون مسائل دشوار (سوای مسائل کامپیوتری) را اکثرا حل کنید،مخصوصا اونهایی که شکل داره. موقع یادداشت برداری هم مسائلی که خیلی عددی هستند را به صورت پارامتری یک راه حل برایش ارائه بدین. ممنون..تا حالا شده مسایل مریام دقیقا همونطوری بیاد؟...استاتیک معمولا چند سوال میاد ؟.. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ممنون..تا حالا شده مسایل مریام دقیقا همونطوری بیاد؟...استاتیک معمولا چند سوال میاد ؟.. همه سوالات از مریام است،با همون شیوه پارامتری که گفتم،یعنی عوض کردن عددها و گذاشتن پارامتر و.... واقعا سوالی نیست که با خواندن مریام،نشه جواب داد. استاتیک دقیقا 6 سوال دارد و مقاومت و طراحی اجزا هر کدام 7 سوال دارند. 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ همه سوالات از مریام است،با همون شیوه پارامتری که گفتم،یعنی عوض کردن عددها و گذاشتن پارامتر و.... واقعا سوالی نیست که با خواندن مریام،نشه جواب داد. استاتیک دقیقا 6 سوال دارد و مقاومت و طراحی اجزا هر کدام 7 سوال دارند. واقعا؟ چه خوب پس حق دارین که میگین تمام مسایل رو حل کنم..شما چند سوال استاتیک رو زدین؟.. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ واقعا؟ چه خوب پس حق دارین که میگین تمام مسایل رو حل کنم..شما چند سوال استاتیک رو زدین؟.. ای بابا،چرا همش از گذشته من میپرسین... من از 6 سوالش به 5 سوال پاسخ صحیح دادم!! یک سوال کابل بود که حل نکردم چون نرسیده بودم قبل از کنکور مرور کنم. :icon_pf (34): استاتیک سطح سوالاتش یک کم از مریام از باب محاسباتی پایین تره،پس مطمئن باشید میتوانید به 4 یا 5 سوال راحت جواب بدین. 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا،چرا همش از گذشته من میپرسین... من از 6 سوالش به 5 سوال پاسخ صحیح دادم!! یک سوال کابل بود که حل نکردم چون نرسیده بودم قبل از کنکور مرور کنم. :icon_pf (34): استاتیک سطح سوالاتش یک کم از مریام از باب محاسباتی پایین تره،پس مطمئن باشید میتوانید به 4 یا 5 سوال راحت جواب بدین. چون گذشته شما به درد آینده ما می خوره اسی خان...پس خیالم از نحوه خوندن استاتیک راحت شد..ممنون استاد نمونه:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سوالاتی که فلش مشکی داره رو باید حل کنم یا مثل مسایل کامپیوتری بیخیالشم...راستی خوندن استاتیک تا پایان فصل تعادل توی 8 روز خوبه یا خیلی کندم؟... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سوالاتی که فلش مشکی داره رو باید حل کنم یا مثل مسایل کامپیوتری بیخیالشم...راستی خوندن استاتیک تا پایان فصل تعادل توی 8 روز خوبه یا خیلی کندم؟... یک جور تقسیم بندی زمانی کن که تا آخر تابستان حتما استاتیک با همه تمریناتش تمام شود. نه اون فلش مشکی ها و کامپیوتری ها را نگاه نکن اصلا،فعلا خوب پیش رفتی،سرعت را یک کم بیشتر کن،که بیشتر مرور و تمرین حل کنی. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده