pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ این دوتا شکلک هر دوشون یه مفهوم دارن. شکلک ماچ را به جای یکی از این دو بذارین. اسی این حرف از تو بعیده بابا... :icon_pf (34): این شکلک کسی رو نشون میده که موضوعی رو نمیدونه و هر چقدر فکر بکنه باز نمیفهمه بخاطر همین ناراحت هست (از شکل هنش معلومه) اما این کسی رو نشون میده که با کمی فکر کردن میتونه قضیه رو بفهمه و یا مشکل رو حل و فصل کنه. 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ ما بگیم؟!:mrsbeasley: میشه پربازدیدترین تاپیک های هفته اون پایین نمایش داده بشه؟! گاهی ممکنه مفید باشه. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ با دانلود گوگل کروم 17 باز هم بر سرعتتان بیافزایید. برای سایت نواندیشان هم بسیار پر سرعت میباشد. در قسمت ترجمه هم میتوانید سریعا متن های انگلیسی را به persian ترجمه کرده و جمله بندیش را درست کنید. نسخه 17 را از لینک زیر دانلود کنید: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=72678&p=773340#post773340 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ لطفا این لیست سیاه رو ارتقا بدید ... کاراییش خیلی کمه ... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سلام یه سوال مگه ترویج چیزی که باعث فیل تر شدن انجمن بشه ممنوع نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان مگه یس بوک فیل تر نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما دارید اون بالا سر در انجمن تبلیغ خودتون ددر فیس بوک رو میکنید خوب حتما مشکلی داشته که فیل تر شده چرا دارید تبلیغ میکنید :icon_pf (34): هی من دلم میخواد روش کلیک میکنم میبینم فیل تره نکنید این کار رو فردا میان در انجمن رو قوفول میکنند 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سلام یه سوال مگه ترویج چیزی که باعث فیل تر شدن انجمن بشه ممنوع نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان مگه یس بوک فیل تر نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما دارید اون بالا سر در انجمن تبلیغ خودتون ددر فیس بوک رو میکنید خوب حتما مشکلی داشته که فیل تر شده چرا دارید تبلیغ میکنید :icon_pf (34): هی من دلم میخواد روش کلیک میکنم میبینم فیل تره نکنید این کار رو فردا میان در انجمن رو قوفول میکنند اون لینکی که تو اطلاعیه ها میاد، حالت اطلاع رسانی داره و دائمی نیست. مشکلی پیش نمیاد 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ کاش فقط مدیرا دسترسی داشتن که بفهمن کاربری مخفی هست یا نه .کاربرای ویژه هم دسترسی دارن. فقط خرزوخان خبر نداره من مخفی می چرخم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلام چرا فروشگاه کارت شارز نواندیشان کارت شارز 10000 تالیا رو 10700 میفروشه چه خبره سر گردنه اس 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلام چرا فروشگاه کارت شارز نواندیشان کارت شارز 10000 تالیا رو 10700 میفروشه چه خبره سر گردنه اس قیمت تخم مرغ رو کارت شارژ هم تاثیر گذاشته 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ حالا این همه رو بیخیال شدی رفتی رو 10 هزاریه تالیا؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ چرا فروشگاه کارت شارز نواندیشان کارت شارز 10000 تالیا رو 10700 میفروشه اگر این پول در جهت مصارف امت همیشه در انجمن صرف شود، ایرادی ندارد و پاک است. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ اگر این پول در جهت مصارف امت همیشه در انجمن صرف شود، ایرادی ندارد و پاک است. اگر تنها دو درصد صرف انجمن شود و مابقی در جیب بیگانگان رود چه؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ اگر تنها دو درصد صرف انجمن شود و مابقی در جیب بیگانگان رود چه؟ یعنی یه کارت شارز ایرانسل 2000 تومانی 40 تومان برا انجمن داره بعد یه سوال دیجه اون تالیا که سر گردنه بود :icon_pf (34): چرا شارز 10000 همراه اول رو 9850 میفروشین بعد شارز 10000 ایرانسل رو همون 10000 میفروشین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ یعنی یه کارت شارز ایرانسل 2000 تومانی 40 تومان برا انجمن داره بعد یه سوال دیجه اون تالیا که سر گردنه بود :icon_pf (34): چرا شارز 10000 همراه اول رو 9850 میفروشین بعد شارز 10000 ایرانسل رو همون 10000 میفروشین نمیدونم. تعیین قیمتا و ایناش دست ما نیست. شرکتی که کارتا رو میفروشه اینا رو تعیین میکنه و ما فقط 2درصد از هر فروش رو میگیریم. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ اگر این قسمت زرد رنگ که درمورد تبلیغات دوره ها نوشتین حالت کشویی داشت بهتر بود. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ اگر این قسمت زرد رنگ که درمورد تبلیغات دوره ها نوشتین حالت کشویی داشت بهتر بود. چیزای سخت نخواین 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ چیزای سخت نخواین آخه میرم پروفم طول میکشه تا بیام پایین ببینم چی نوشته حداقل اندازه نوشته های تبلیغات دوره رو کوچیکتر کنین 60 جا تبلیغ کردین خب دقیقا زیر اون قسمت زرد هم باز تبلیغ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلام دو تا سوال اولیش اینه که بازم به قسمت زرد رنگ مطلب اضافه کردید فکر کنم این طور پیش بره از فردا فقط قسمت زرد رنگ رو ببینیم بعدیش اینه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=2119 قرار نیست این رو ابدیت کنید این برا ورژن قبلیه :4564::4564::4564: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلام دو تا سوال اولیش اینه که بازم به قسمت زرد رنگ مطلب اضافه کردید فکر کنم این طور پیش بره از فردا فقط قسمت زرد رنگ رو ببینیم این قسمت زرد رو اعصابه :4564: شیطونه میگه خودم برم تو مترو بشینم برا دوره ها تبلیغ کنم که انقدر تبلیغ نکنین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلام دو تا سوال اولیش اینه که بازم به قسمت زرد رنگ مطلب اضافه کردید فکر کنم این طور پیش بره از فردا فقط قسمت زرد رنگ رو ببینیم بعدیش اینه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=2119 قرار نیست این رو ابدیت کنید این برا ورژن قبلیه :4564::4564::4564: این قسمت زرد رو اعصابه :4564: شیطونه میگه خودم برم تو مترو بشینم برا دوره ها تبلیغ کنم که انقدر تبلیغ نکنین بعضی وقتا می بینین یه لینک تبلیغی تو اون کادر زرد هست، بعضی وقتا مثل الان زیاد. بستگی به شرایط داره. اینم باز قرار نیست که همیشه اینطوری باشه. اون لینک راهنمایی کاربران هم ورژن جدیدش داره تهیه میشه که هنوز کامل نشده و بعد از کامل شدن، این قدیمیه پاک میشه. چون تفاوتش خیلی زیاد نیست، فعلاً پاک نکردیم اینم لینک تاپیکی که جدیداً داره توسط ستاره کامل میشه: [h=3]راهنمای کار با انجمن نواندیشان[/h] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده