pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ سلام الان ساعت 19:40 دقیقه گوش شیطوون کر سرعت خوبه راستی تو رو خدا این چراغی که نشون میده وضیعت on یا off بودن رو هم بزرگ کن کوررررررررررررررررر شدم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ درود... با عرض خسته نباشید خدمت مدیریت انجمن بنده یک پیشنهادی داشتم ...پیشنهادم اینست که شما به هر کاربر یا کاربرهایی که بالا 500 پست دارند بهشون اختیار کامل یک تاپیک رو بدهید به طور مثال باز و بسته کردن تاپیک یا ادیت کردن آن رو در اختیار کاربر بگذارید تا این تاپیک به عنوان محل کار یا دفتر کاربر بشود... با تشکر 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ لطفا دوباره خرید کارت شارژ انلاین رو اون بالا لینک کنید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ لطفا دوباره خرید کارت شارژ انلاین رو اون بالا لینک کنید چند قدم بالاترش نوشته فروشگاه کارت شارز:JC_thinking: نمی بینیش :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ پیشنهاد که نمیشه بهش گفت... ولی من از دوستان عزیز می خوام وقتی منبع مطلبشون رو ذکر می کنند که بسیار کار خوبیه به صورت لینک نباشه. چون من شنیدم گذاشتن لینک منبع از آمار خودمون کم می کنه.:JC_thinking: یعنی شما دارین برای اون سایت تبلیغ می کنین اینجوری!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ پیشنهاد که نمیشه بهش گفت...ولی من از دوستان عزیز می خوام وقتی منبع مطلبشون رو ذکر می کنند که بسیار کار خوبیه به صورت لینک نباشه. چون من شنیدم گذاشتن لینک منبع از آمار خودمون کم می کنه.:JC_thinking: یعنی شما دارین برای اون سایت تبلیغ می کنین اینجوری!:icon_pf (34): این فکر خیلی خوبیه اگر انجام بشه :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ چند قدم بالاترش نوشته فروشگاه کارت شارز:JC_thinking:نمی بینیش :JC_thinking: نه نمیبینم کووو لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ نه نمیبینم کووو اینهاش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ اینهاشhttp://www.upload-noandishaan.ir/images/m9k6beesbhzeao2dw4s.jpg:vahidrk: مرسی مادرخیر ببینی:دی 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ اقا میشه یه شکلک ماچ و نیز یه شکلک گل کوچولو هم اضافه کنید ؟ مرسی 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ میگم اگه زیر آواتار هرکسی پیش باقی مشخصاتش وضعیت تاهل هم نوشته بشه خوب میشه مث فیسبوک 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ درود...با عرض خسته نباشید خدمت مدیریت انجمن بنده یک پیشنهادی داشتم ...پیشنهادم اینست که شما به هر کاربر یا کاربرهایی که بالا 500 پست دارند بهشون اختیار کامل یک تاپیک رو بدهید به طور مثال باز و بسته کردن تاپیک یا ادیت کردن آن رو در اختیار کاربر بگذارید تا این تاپیک به عنوان محل کار یا دفتر کاربر بشود... با تشکر این اختیار برای مدیران هم در تالاری که مدیریتش رو ندارن، نیست. میگم اگه زیر آواتار هرکسی پیش باقی مشخصاتش وضعیت تاهل هم نوشته بشه خوب میشهمث فیسبوک بهتره که اون قسمت زیر اواتار زیاد شلوغ نشه و مشخصات مهمتر نمایش داده بشه. لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ اقا میشه یه شکلک ماچ و نیز یه شکلک گل کوچولو هم اضافه کنید ؟ مرسی محمد جان این پیشنهاد یا سوال جواب داده نشده 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان این پیشنهاد یا سوال جواب داده نشده شکلک گل هستش. :wubpink: :rose: :w139: شکلک ماچ هم بدآموزی داره بعداً اضافه میشه ایشالا. فکر میکردم باشه. 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان پیرو صحبتی که تو پیام خصوصی کردیم و شما گفتی که نمیدونی توی کدوم تالار اضافه بشه من فکر میکنم مناسب ترین جا کتابخانه نواندیشان هست.به 2 دلیل یکی اینکه خب کسی به کتابخانه مراجعه میکنه که نیازمندی اطلاعاتی باشی و دیگری هم شاید این جوری امار بازدیدکنندگان این تالار اضافه بشه و پر رونق تر باشه. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان پیرو صحبتی که تو پیام خصوصی کردیم و شما گفتی که نمیدونی توی کدوم تالار اضافه بشه من فکر میکنم مناسب ترین جا کتابخانه نواندیشان هست.به 2 دلیل یکی اینکه خب کسی به کتابخانه مراجعه میکنه که نیازمندی اطلاعاتی باشی و دیگری هم شاید این جوری امار بازدیدکنندگان این تالار اضافه بشه و پر رونق تر باشه. عنوان مناسبی هم مدنظرت هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ عنوان مناسبی هم مدنظرت هست؟ فکر کنم همون چهره های موفق عنوان خوبی باشه حالا با یه پسوند یا پیشوند.چون قراره به عنوان یه زیر بخش باشه نمیشه از عنوان اشنایی با چهره های موفق استفاده کرد.اشنایی رو برای عنوان تاپیک استفاده میکنن.باید یه عنوان جامع باشه.به نظر من همون چهره های موفق که بعد میتونه به دو قسمت ایران و جهان نبدیل بشه و در هر قسمت به معاصر و قدیم دوباره تقسیم بشه که این قسمتش دیگه هر جور خودت صلاح دونستی.اما فکر کنم ایران و جهان از هم جدا باشن بهتر هست 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ محمد اگه تالاری با عنوان اطلاعات عمومی یا همچین مضمونی بود کار راحت تر میشد.چون توی این بخش قرار میگرفت.خیلی از تاپیک های دیگه رو هم میشد تو این قسمت زد 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ وقتی برای یکی پیام عمومی میزارم و مثلا 3 خط هست وقتی ویرایش میکنم همه توی یک خط می یاد. ویرایش پیشرفته هم بینشون فاصله زیاد میزارم ولی بازم تو یک خط می یان. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده