Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اسمایل ها 30 تا بشه دیگه خیلی شلوغ میشه صفحه ارسال پست. همون 20تا خوبه دیگه :ws2: اون قسمت برداشته شد چون بیشتر تاپیک پربازدید تاپیک گپ و گفتگو بودن نه تاپیک های خوب و مهم علمی. ممنون از پیشنهادت لیلیان جان. پیشنهاد خوبیه که در ایشالا در تالار مدیرا در موردش صحبت میشه 6 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اسمایل ها 30 تا بشه دیگه خیلی شلوغ میشه صفحه ارسال پست. همون 20تا خوبه دیگه :ws2: 25 تا :girl_blush2: لینک به دیدگاه
maleknet 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ بنظر من ضایع کردن زمان دیگران بجهت تبلیغ (کاری که گردانندان این مجموعه = اجبار به عضویت افراد بواسطه مخفی کردن لینک ها و بعد هم که عضو میشوی با مطالب تهی از محتوا روبرو میشوی) یا بجهت خودنمایی(گشودن جستار های با نام آنچنانی و اما بی محتوا از سوی برخی کاربران بی کار !) یک مدل کلاه برداری است حیف است این محیط بزرگی را که گشوده اید اینگونه با هرز نوشته ها و مطالب کپی پیستی و بی محتوا پر کنید. بیاید اندیشه کنید اوضاع را کمی به سامان کنید. متاسفانه مثل دیگر فاروم های مهندسی از عضویت در اینجا پشیمان شدم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز. شما اگر مطلب کپی پیست رو میخواستین ببینین که نیازی به ثبت نام نبود که از ندیدن لینک ها به صورت مهمان گله میکنید. شرمنده اگر وقت شما تلف شد. اما مطلبی که کپی پیست بود و وقتتون تلف میشد برای برداشتنش میتونستین از منابع دیگه گیر بیارین و وقتتون رو واسه ثبت نام تلف نمیکردین. احترام به زحمات دوستانی هم که این فضا رو آماده کردن تا دوستان دیگه بتونن ازش استفاده کنن چیز خوبیه. ممنونم و موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به نظر من باید انجمنو گسترش بدین یعنی یه جورایی بتونیم مشکلات دانشگاهی رو مد نظر قرار بدیم؟ سلام منظورتون از مشکلات دانشگاهی چیه؟ یه تالار مخصوص دانشگاه ها هست. راستش منظورتون رو خوب متوجه نشدم. جز اهداف اتی ما ارتباط با دانشگاه ها هستش. لینک به دیدگاه
rooby 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ کاش متن مقالات به صورت ورد موجود بود که جهت مطالعه در نوت بوک و موبایل راحت تر باشد . 1 لینک به دیدگاه
stalma 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ با سلام بابت این مطالب متالورژیکیتون ممنون من تو کار با مطالبتون یه مشکلاتی دارم(حالا یا مشکل از منه یا ....) اونایی که دانلودیه که عالییییی، خوبه خوبه ولی اونایی که صرفا نوشته شده (و خیلی مفید هم هستند) خیلیاشون قابل کپی شدن نیست،یعنی به هم ریخته paste میشه.. از اونجایی که من به چنتاش نیاز مبرم پیدا کردم ممنون میشم منو راهنمایی کنید. بازم بابت سایتتون خیلی ممنون. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز این درخواست خودتون رو تو دفتر مدیریت تالار مواد و متالورژی مطرح کنید. دفتر تالار مهندسی مواد و متالورژی 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام نواندییشان عزیز میشه یه بخش مربوط به نیازمندیها قرار بدین که اخبار استخدامی ها تو اونجا مطرح بشه ، چون الان مجبور میشیم تو قسمت اخبار ، استخدامی ها رو وارد کنیم مرسی 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشید دوست عزیز پیشنهادمو پس میگیرم اخه جاشو پیدا کردم ممنون 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ سرعت اينترنتا كه كم هست همه هم تو امضاشون يه عكس گزاشتن الان ميخايم يه ص باز كنيم كلي طول ميكشه ما كه با اي دي اس ال اين همه مشكل داريم دال لاب چي ميكشه عكس گزاشتن تو امضا رو ممنوع كنيد:icon_pf (34):متن مگه چشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ کاربرا که الان نمیتونن عکس بذارن. فقط کاربرای ویژه و مدیرا میتونن. عکسایی هم که هست معمولاً کوچیکه کی عکس سنگین گذاشته؟ :167: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ کاربرا که الان نمیتونن عکس بذارن. فقط کاربرای ویژه و مدیرا میتونن. عکسایی هم که هست معمولاً کوچیکه کی عکس سنگین گذاشته؟ :167: محمد جان الان سهمیه عکس البوم مجموعا چند تاست همون 5 یا 7 تای سابقه یا تغیرش دادین ؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ کاربرا که الان نمیتونن عکس بذارن. فقط کاربرای ویژه و مدیرا میتونن. عکسایی هم که هست معمولاً کوچیکه کی عکس سنگین گذاشته؟ :167: چرا فرق ميزاريد جدا واقعا سرعتا كمه عكسا باعث ميشه يه پست كلي طول بكشه اي دي اس الا هم فك كنم چينيه لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ چرا فرق ميزاريد جدا واقعا سرعتا كمه عكسا باعث ميشه يه پست كلي طول بكشه اي دي اس الا هم فك كنم چينيه ADSLمگه جنسه که چینی باشه اون یه چیز دیگه است عزیزم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ ADSLمگه جنسه که چینی باشه اون یه چیز دیگه است عزیزم دكي جون هر چيزي كه بنجول باشه اصطلاحن ميگيم چيني:ws2: لینک به دیدگاه
Field Marshal Mis@m 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ با سلام. راستش هرچی فروم رو بالا پایین کردم یه تالار مستقل برای مباحث نظامی ندیم. واقعاً جاش خالیه اگه ایجاد کنید ممنون میشم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ این بخش قبلاً به صورت یه تالار مجزا فعالیت میکرد که به خاطر راکد شدن به تالار سایر رشته های مهندسی منتقل شد: صنایع نظامی و دفاعی 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ با سلام. راستش هرچی فروم رو بالا پایین کردم یه تالار مستقل برای مباحث نظامی ندیم. واقعاً جاش خالیه اگه ایجاد کنید ممنون میشم. قبلا بود فکر کنم ورداشتنش بودنش فایده نداره خوب:viannen_38: سالی یه نفر میرفت توش 1 لینک به دیدگاه
Field Marshal Mis@m 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ چه سرعت عملی در جواب دادن!!! خوب تالار ریاضی هم راکده .... نباید که بر داشتش! البته الان لینک تالار جنگ رو دیدم...خوبه امیدوارکنندس. فقط چه ربطی به مهندسی داره نفهمیدم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده