رفتن به مطلب

در مورد gis بپرس؟

SH E I KH

ارسال های توصیه شده

آفرین میبینم که تو این تاپیک فعالیت میکنی:ws3:

اون تایپیک پایان نامه رو که زدیم کسی نیومد دیگه...گفتیم بیایم اینجا که یه نیمچه فعالیت علمی داشته باشیم... البته به یاد شیخ بزرگ :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 5 هفته بعد...
این network analysis رو چطوری میشه فعال کرد :ws52: این پیغامو میده.

qzeltbnjqhfg6gfwqxud.jpg

باید توی قسمت extension آرک کاتالوگ network analysis رو تیکشو فعال کنی بعد توی arc map هم توی دو قسمت costomize و extension باید همین کار رو بکنی بعدش لایه خطیت رو ببری توی یه gdb داحل آرک کاتالوگ و بقیه مراحل

• Like 3
لینک به دیدگاه
این network analysis رو چطوری میشه فعال کرد :ws52: این پیغامو میده.

qzeltbnjqhfg6gfwqxud.jpg

خب جوزف توضیح داد:a030:

فقط یه مسیله اینکه شما موقع نصب نرم افزار باید گزینه complete رو انتخاب کرده باشین و اگه typical رو زده باشی

آرک تولباکس و اکستنشن ها فعال نمیشن5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب جوزف توضیح داد:a030:

فقط یه مسیله اینکه شما موقع نصب نرم افزار باید گزینه complete رو انتخاب کرده باشین و اگه typical رو زده باشی

آرک تولباکس و اکستنشن ها فعال نمیشن5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

یه بار این بلا سرم اومد:ws3:یه سیستم قدیمی داشتم نصب gis روی اون 3 ساعت طول می کشید و پاک کردنش 5 ساعت:icon_pf (34):خلاصه یه روزمون رفت...اگه اون روز رو از دست نمیدادم الان خیلی خفن بودم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینجا همه تخصص نصب جی آی اس دارن:ws28:

حالا ممکنه نتونیم باهاش کار کنیم اما بالاخره بعد 5-6 بار دیگه دستمون اومده چه جوری نصبش کنیم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینجا همه تخصص نصب جی آی اس دارن:ws28:

حالا ممکنه نتونیم باهاش کار کنیم اما بالاخره بعد 5-6 بار دیگه دستمون اومده چه جوری نصبش کنیم

من خودم جی آی اسم فول فوله ولی نه در این حد که بتونم نصبش کنم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من میخوام با network analyst شعاع دسترسی برای پارک های یه سایت بزنم...ولی یه مشکل دارم

توی network analyst باید کاربری اصلی رو نقطه ای تعریف کرد و چون مساحت بعضی پارکهام خیلی زیاده نقطه جواب نمیده و درستش اینه که پلیگون تعریف بشه ولی هرکاری کردم error داد

• Like 3
لینک به دیدگاه
من میخوام با network analyst شعاع دسترسی برای پارک های یه سایت بزنم...ولی یه مشکل دارم

توی network analyst باید کاربری اصلی رو نقطه ای تعریف کرد و چون مساحت بعضی پارکهام خیلی زیاده نقطه جواب نمیده و درستش اینه که پلیگون تعریف بشه ولی هرکاری کردم error داد

تبدیل نقطه ای رو برخورد نداشتم ولی خیلی جاها خط رو مجبوریم به پلیگون تبدیل کنیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
تبدیل نقطه ای رو برخورد نداشتم ولی خیلی جاها خط رو مجبوریم به پلیگون تبدیل کنیم.

من فقط منظورم توی network analyst هستش نه قسمتای دیگه جی آی اس:sigh:

البته خودم یه راه بلدم که به شدت به خرکاری نیاز داره و من حالشو ندارم میخوام سریع جواب بگیرم و زیاد ور نرم باهاش:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من با نت ورک آنالیست کار نکردم:icon_redface:

جوزف من میخام واسه تابستون یه برنامه بذارم مثل این تاپیک معماریا هست" با هم پروژه اجرایی کار کنیم" خب؟!

بیایم یه سری دیتا بدیم و تعریف کنیم که به چی میخایم برسیم بعد یه تایم واسه کرکسیونش در نظر بگیریم

به نظر چیزای خوبی بلدی:ws3:

پایه این جور کارا هستی؟:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دستتون درد نکنه. من چرا نرفته بودم ببینم اصلاً اکستنشنا رو تیک زدم یا نه :icon_pf (34): میدیدیم تو لیست تولباکس هست، فکر میکردم فعال شدن :ws3:

راست میگیا، واسه جاهایی که بزرگه، نقطه جواب نمیده :ws38:

راه خرکاریت نگو که دور پارک نقاط مختلف تعریف میکنی :ws3:

راستی GIS 10 داری؟ یه اکستنش داره واسه همین network analysis که اسمش urban network analysis هستش، باهاش کار کردی؟ با هم دیگه فرق دارن؟ :ws38:

واسه من 9.3 هستش، نمیدونم این اکستنشه چیه و چطوریه. شاید این قابلیتی که میخوای رو توش داشته باشه ها :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دستتون درد نکنه. من چرا نرفته بودم ببینم اصلاً اکستنشنا رو تیک زدم یا نه :icon_pf (34): میدیدیم تو لیست تولباکس هست، فکر میکردم فعال شدن :ws3:

راست میگیا، واسه جاهایی که بزرگه، نقطه جواب نمیده :ws38:

راه خرکاریت نگو که دور پارک نقاط مختلف تعریف میکنی :ws3:

راستی GIS 10 داری؟ یه اکستنش داره واسه همین network analysis که اسمش urban network analysis هستش، باهاش کار کردی؟ با هم دیگه فرق دارن؟ :ws38:

واسه من 9.3 هستش، نمیدونم این اکستنشه چیه و چطوریه. شاید این قابلیتی که میخوای رو توش داشته باشه ها :ws52:

نه اتفاقا خرکاریه من از خر کاریه تو خرکاری تر بود نقطه بزنم دور پارک بهتره:ws28:

من میخواستم لایه بندی کنم و بعدش رستر و کوفت و زهرمار:ws3:خوب شد نقطه هار و گفتی البته 4 نقطه کافیه ممد ها

من هم با 9.3 کار میکنم این یکی رو نشنیده بودم

حالا یه چالش جدید واسم پیش اومده

فرض کن میخوام با بافر اصلا کار نکنم و با network بخوام شعاع دسترسی پارک ها رو توی یه سایت که از 200 متر تا 20 هکتار متغیرن رو مشخص کنم...آیا شعاع دسترسی برای یه پارک 200 متری فسقلی هم ارزش با یه پارک بزرگه؟خب مسلما نه

حالا من نمیخوام بگم خرکاریم واسه این چیه اگه راه میان بر بلدید بگید

• Like 2
لینک به دیدگاه
من با نت ورک آنالیست کار نکردم:icon_redface:

جوزف من میخام واسه تابستون یه برنامه بذارم مثل این تاپیک معماریا هست" با هم پروژه اجرایی کار کنیم" خب؟!

بیایم یه سری دیتا بدیم و تعریف کنیم که به چی میخایم برسیم بعد یه تایم واسه کرکسیونش در نظر بگیریم

به نظر چیزای خوبی بلدی:ws3:

پایه این جور کارا هستی؟:whistle:

به قول یکی از دوستام اولا یک:ws3:بچه پررو خودتی

حالا پروژه تعریف کن کار کن من میام نظر میدم...نظرت چیه؟:ws28:

شوخی کردم منم پایم

البته دارم روی آمار فضایی کار می کنم باید اول اونو یاد بگیرم بعد کارای دیگه:w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه دیگه جدی دارم میگمicon_razz.gif

من خب از بیس شرو کنم؟ sigh.gif

بعدشم خب خودم یه چیزایی بلدم نمیخام همونا رو دوره کنم که

میخام یه مباحث جدیدی بحث بشه

اون وسط دو تا کلمه هم من یاد بگیرم دیگه5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه دیگه جدی دارم میگمicon_razz.gif

من خب از بیس شرو کنم؟ sigh.gif

بعدشم خب خودم یه چیزایی بلدم نمیخام همونا رو دوره کنم که

میخام یه مباحث جدیدی بحث بشه

اون وسط دو تا کلمه هم من یاد بگیرم دیگه5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

خب اگه خودت شروع کنی منم کمک می کنم و اتفاقا خیلی هم دوس دارم

سریع بجنب:ws3:

حالا چیا میخوای یاد بگیری ؟منم خیلی وقته کار نکردم یه چیزایی یادم رفته

• Like 3
لینک به دیدگاه

والا منم خیلی چیزا یادم رفته

تو این چن وختی که درس خوندم این جور کارا رو کاملن کنار گذاشتم

یه جوری بیایم یه دوره ای از اول بکنیم

از چیزای کوچیک شرو کنیم

attribute table چیه مثن چه جوری join میشه

.

.

.

تا برسیم به این کارای مکانیابی و تحلیل و از این جور چیزا که من نه بلدم و نه کار کردم

مثن ahp کار کنیم

از این جور چیزا دیگه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
والا منم خیلی چیزا یادم رفته

تو این چن وختی که درس خوندم این جور کارا رو کاملن کنار گذاشتم

یه جوری بیایم یه دوره ای از اول بکنیم

از چیزای کوچیک شرو کنیم

attribute table چیه مثن چه جوری join میشه

.

.

.

تا برسیم به این کارای مکانیابی و تحلیل و از این جور چیزا که من نه بلدم و نه کار کردم

مثن ahp کار کنیم

از این جور چیزا دیگه:ws3:

این که اولاشه

پس چی میگفتی از وسطاش میخوای شروع کنی؟اصلا اول رو تو به من نشان بده بینم چیه:whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...