Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ جا داره از زحمات دو دوست عزیز تو تالار گفتگوی آزاد که تحول خوب و بزرگی رو تو این تالار ایجاد کردن، نهایت تشکر رو بکنیم و امیدواریم بتونیم این پایه ریزی که این دوستان کردن و اهدافی که برای این تالار در نظر گرفتن رو به سرانجام برسونیم. از هر دوشون خیلی ممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشن :w139: 22 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تشکر میکنم از زحمات دوستان ... به امید توفیقات روزافزون ... 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم به نوبه خودم از هوتن و لیلی عزیز تشکر میکنم و میدونم تو مدت کوتاه مدیریتشون خیلی زحمتها کشیدن امیدوارم همیشه تنشون سالم و آیندشون روشن و پر بار باشه و آرزوم اینه مدیران بعدی این تالار هم مث این دو عزیز دلسوز باشن به امید موفقیت لیلی و هوتن:4uboxsmiley: 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ زندگی صحنه یکتای هنر مندی ماست... هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد..... نغمه هوتن و لیلای من در ذهن من تا ابد ماندگار است 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید دوستان عزیز و پرتلاش ... تشکر از زحمات خوب شما موفق باشین ... :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم از زحماتي كه اين دو دوست عزيز در مدت مديريتشون براي انجمن كشيدند تشكر ميكنم.:icon_gol: اميدوارم از فعاليتشون تو تالار گفتگو آزاد كم نشه و بازم شاهد فعاليتشون تو انجمن باشيم 9 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خسته نباشید می گم به هر دوشون دستشون درد نکنه امیدوارم تو همه مراحل زندگی موفق باشن هوتن لیلیان 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خسته نباشین به خاطر زحماتی که برای تالار کشیدین 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ من از هوتن عزیز تشکر میکنم. و همینطور از لیلیان که دختر مهربون انجمن بوده و هست. 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم از هر دو نفرشون تشکر میکنم. 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم از زحمات این دو دوست خوبم تشکر و قدردانی میکنم امیدوارم همیشه موفق باشند 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ لیلیان چرا رفت؟؟؟ چه قضیه ای پشته پرده اس؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ به شخصه از زحمات اين دو مدير خوش فكر و پايدار انجمن سپاسگذارم . بابت وقايع پيش اومده نمي دونم چي بايد گفت ، اما فقط مي تونم بگم قطعا لياقت ما پايين تر از حضور چنين نوانديشاني بوده . به اميد بهروزي و نيك ورزي براي اين دو عزيز و نيل به قدرت تفكر انساني براي برخي از اعضا 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ مرسی هوتن :wubpink: و لی لی :wubpink: خسته نباشید... 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم از این دوستان عزیز تشکز میکنم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خسته نباشید.................. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده